Čo poviete na tento test?
ahojte..chcela by som len vedeť, či vidíte niečo na tomto teste..pretože ja vooobec nič okrem jednej čiarky.. 😅 aj ked je pravda že je testované 5 dní pred MS..

hej baby ..... robi mamatest duchov?
baby.... zas mam ducha na tom teste ...... no ja len dufam ze to neni tym testom... mam este 5 dni do ms.. tak .. len badam dako ze mi je mala podprsenka tak ... :D
hej viem.... ale nemam nejak extra vela priznakov .. nebolia ma prsia tak nejak velmo ako pri prvom.. skor ako ked ma prist mrcha..... a unavena som iba ....tot vse.... :/
Takze o dva dni moze byt pekna ciarka
@zvolsiinylogin ahoj, tak ako, ty si tehotna ci nie? Lebo si v sukromke porod Februar 2015 a teraz pozeram, ze ani test si zatial nepotvrdila, ved to by si uz mala vediet ze si tehu...samozrejme dufam ze si a ze len ja som nie zorientovana 😉
Baby ja som dnes robila len tak test,ci bude este silnejsia,a ta ciarka druha tam neni vobec.mozno minimalny duch aj toho tam treba dlho hladat....tak teraz neviem...a to som sa v pondelok chcela objednat k dr.,lebo po predchadzajucich kolajniciach som bola v tom ze sa to podarilo...no takze v pondelok mozem ocakavat MS ☹
:D :D :D ja si stále poviem že pockam aspoň týždeň no po týždni :D :D :D je to katastrofa

@janaochi juj uz prisla ja este nic ,na papiery vcera bielo ruzove ,dnes priesvitne hnede blizi sa ,, 😠