icon

Čo poviete na tento test?

petra2226
16. apr 2014

ahojte..chcela by som len vedeť, či vidíte niečo na tomto teste..pretože ja vooobec nič okrem jednej čiarky.. 😅 aj ked je pravda že je testované 5 dní pred MS..

Čo poviete na tento test?
shelly0056
3. júl 2014

@zvolsiinylogin Ahojky prvy test je robeny minuly tyzden v pondelok v utorok druhy teda ten druhy je ten digitalny v stredu mamatesty rano jeden vecer jeden v stvrtok ten kazetovy a v piatok ten posledny vid foto hore. A tieto co teraz davam su tie uplne prve. Davam foto 🙂

shelly0056
3. júl 2014

Potom uz nasleduju tie testy ktore som sem uz dala.

erijan
3. júl 2014

Ahojte baby. Mate niektora skusenost s testami Predictor early ? Mne dnes vysla slaba druha ciarka, ale na dalsom Rapi clear uz neukazalo nic...ukazuje Predictor falosne pozitivne vysledky ? Inac mi prave skoncila normalna MS len bola trochu kratsia...

kudusko
3. júl 2014

Si tehotna 🙂

erijan
4. júl 2014

@kudusko nie nie som 😒 urobila som si dalsie dva testy inej znacky a potom este jeden test tejto istej znacky a vsetky negativne...takze to bol vadny test 😠

kudusko
4. júl 2014

@erijan tak to je strasne mne sa to este nestalo alae ako klamu testy. A si si ista? Dostala si uz?

23petka
4. júl 2014

@erijan si si istá tým, že nie si???ja by som ešte ale o 2 dni vyskúšala znova urobiť test a ísť aj k lekárovi

jk77
5. júl 2014

zienky, ja som mala takych duchov na mnozstve testov, ked som straaaasne chcela byt tehotna... Viem, ze je to niekedy tazke netestovat, ..... ale vela krat je naozaj priliz skoro na testy. urcite najspolahlivejsie je az po vynechani M.... Aj tento mesiac som si robila, z dovodu brania liekov a znova tam bol duch.... aj ked som jasne vedela, ze ani nema byt z coho 😅 😅 , no a jasne, ze M ako hrom.... Pisem len moje skusenosti, nikoho neodradzam od testovania...... Pekny vikend snazilky.... 😉

23petka
5. júl 2014

@jk77 tie testy si naozaj robia co chcu...:-\ ryhy,duchov...a potom nevieme na com sme :-\

sharmana
5. júl 2014

@erijan ja som tiež použila predictor early, ukázal mi slabú čiarku, ale bola som tehotná.

jk77
5. júl 2014

tak-tak.... bola som aj riadne nestastna, ked som mala pri prvom duchov aj styri dni a potom M. Preplakala som cele hodiny.... S nasou dvojkou sme sa snazili poriadnych devat mesiacov, no a to uz bolo hororove... tak velmi som chcela, ze aj pozitivne testy som videla, po pravde, iba ja!!!! (duch nieje pozitivny test) Prislo to ale v case stahovania., ked som uz netestovala, lebo som neverila...... no a naozaj to nik necakal, len zahniezdovanie bolo tak citelne, ze som si presne v case M urobila test... a bolo to tam!! Presne pred rokom som mala zase testy cely tyzden duchove, nic poriadne no a skoncilo to kyretom... keby som to tak upenlivo nesledovala, ani by som o tom nevedela, len by to odislo s M.... 😨
Viem , ze je to tazke netestovat, ked clovek tak velmi tuzi, len nieje dobre verit akemusi naznaku, ci tienu a k tomu este silou mocou upravenemu do negativu.....
vela sil kazdej snazilke..... 😉
@23petka

23petka
5. júl 2014

@jk77 akurat terqz som si urobila test a na nom zase ryha,kaslem ja uz na to ☹

jk77
5. júl 2014

@23petka ktory si den cyklu????

jk77
5. júl 2014

@23petka skus pockat do zajtra, ci do pondelka.... inej rady niet... budem cakat, co napises...drzim palceky... pekny den.. 😉

23petka
5. júl 2014

@jk77 som 30DC,dakujem 🙂 potom dam vediet,aj ja tebe prajem pekny den 🙂

erijan
5. júl 2014

@kudusko no ja som robila test, lebo som mala kratsiu ms, tak ci nahodou... urcite nie som, dalsie testy vysli negat 😉

erijan
5. júl 2014

@sharmana hmm taku nejaku ako mne? ja som si ho robila znovu na dalsi den, ale uz tam ciarka nebola, takze mi to vychadza tak, ze bol blby test...a gratulujem k tehu 😉

barny
5. júl 2014

@erijan mne ukazal tiez predcitor falsne dve ciarky, skoro pred rokom a v ten vecer som dostala ms, tuto znacku som viac nekupovala

23petka
5. júl 2014

@shelly0056 test z dnesneho rana 30DC...myslim,ze to je len kanalik...

zvolsiinylogin
5. júl 2014

@23petka nic nevidim ☹

jaruska18
5. júl 2014

@23petka ja vidim dusika 🙂

jk77
6. júl 2014

@23petka tien tam je, ale vies, tie TIENE, DUCHOVIA... No mozno mas dnes nieco lepsie???? 🙂

23petka
6. júl 2014

@jk77 nemam nic lepsie,este som si nerobila dalsi,az zajtra rano budem..je dobre urobit test rano o 4hod.?

vive
6. júl 2014

Ahojte baby, nasla som tuto temu, prosim napiste mi co si myslite o mojich testikoch. Dnes som 17dpo a 32dc, cykly mam 28-30 dnove, teraz mi uz ms mešká 2-3 dni. Prikladam zbierku mojich testikov, posledne dva spodne sú robene vcera rano na 16dpo. Co myslite, vyzera to aspon trochu nádejne? 🙂 😉

vive
6. júl 2014
rokkisu
6. júl 2014

@vive tehu🙂

donna11
6. júl 2014

@vive testy by mali naberat na intenzite..kazdym druhym dnom by sa mal hcg zdvojnasobit..

erijan
6. júl 2014

@barny asi naozaj nie su dobre tie testy... 😉 už ich aspoň nekúpime a ušetríme 😉

elfi1
6. júl 2014

@vive dobre si poznacovala tie testy? Na ten 12 a 14dc je tam jasna ciarka, ale na tych dalsich sa uzakosi straca...

shelly0056
6. júl 2014

@23petka Ahojky vidim ducha pockaj dva dni a opakuj testik myslim ze to nie je kanalik.