Čo poviete na tento test?
ahojte..chcela by som len vedeť, či vidíte niečo na tomto teste..pretože ja vooobec nič okrem jednej čiarky.. 😅 aj ked je pravda že je testované 5 dní pred MS..

Potom uz nasleduju tie testy ktore som sem uz dala.
Si tehotna 🙂
zienky, ja som mala takych duchov na mnozstve testov, ked som straaaasne chcela byt tehotna... Viem, ze je to niekedy tazke netestovat, ..... ale vela krat je naozaj priliz skoro na testy. urcite najspolahlivejsie je az po vynechani M.... Aj tento mesiac som si robila, z dovodu brania liekov a znova tam bol duch.... aj ked som jasne vedela, ze ani nema byt z coho 😅 😅 , no a jasne, ze M ako hrom.... Pisem len moje skusenosti, nikoho neodradzam od testovania...... Pekny vikend snazilky.... 😉
tak-tak.... bola som aj riadne nestastna, ked som mala pri prvom duchov aj styri dni a potom M. Preplakala som cele hodiny.... S nasou dvojkou sme sa snazili poriadnych devat mesiacov, no a to uz bolo hororove... tak velmi som chcela, ze aj pozitivne testy som videla, po pravde, iba ja!!!! (duch nieje pozitivny test) Prislo to ale v case stahovania., ked som uz netestovala, lebo som neverila...... no a naozaj to nik necakal, len zahniezdovanie bolo tak citelne, ze som si presne v case M urobila test... a bolo to tam!! Presne pred rokom som mala zase testy cely tyzden duchove, nic poriadne no a skoncilo to kyretom... keby som to tak upenlivo nesledovala, ani by som o tom nevedela, len by to odislo s M.... 😨
Viem , ze je to tazke netestovat, ked clovek tak velmi tuzi, len nieje dobre verit akemusi naznaku, ci tienu a k tomu este silou mocou upravenemu do negativu.....
vela sil kazdej snazilke..... 😉
@23petka
@shelly0056 test z dnesneho rana 30DC...myslim,ze to je len kanalik...
@23petka nic nevidim ☹
Ahojte baby, nasla som tuto temu, prosim napiste mi co si myslite o mojich testikoch. Dnes som 17dpo a 32dc, cykly mam 28-30 dnove, teraz mi uz ms mešká 2-3 dni. Prikladam zbierku mojich testikov, posledne dva spodne sú robene vcera rano na 16dpo. Co myslite, vyzera to aspon trochu nádejne? 🙂 😉
@23petka Ahojky vidim ducha pockaj dva dni a opakuj testik myslim ze to nie je kanalik.

@zvolsiinylogin Ahojky prvy test je robeny minuly tyzden v pondelok v utorok druhy teda ten druhy je ten digitalny v stredu mamatesty rano jeden vecer jeden v stvrtok ten kazetovy a v piatok ten posledny vid foto hore. A tieto co teraz davam su tie uplne prve. Davam foto 🙂