Čo poviete na tento test?
ahojte..chcela by som len vedeť, či vidíte niečo na tomto teste..pretože ja vooobec nič okrem jednej čiarky.. 😅 aj ked je pravda že je testované 5 dní pred MS..

@piacere dakujem 🙂))
@nikitaf krasne..🙂
@1234lubka ja som si pri prvej isla robit test hned ako som na dvore sedela a uvedomila si ze ma bolia prsia a bolo to tam..teraz asi nieco ma hnalo do toho si ho spravit a teraz citim hlavne jedno ze ma boli..dufam teda ze z tehu..a som nervozna ako pes..ale to preto ze mam teraz vela starosti..boooze sa tak tesim ked to chlapovi poviem ale asi si to necham az na dovolenku a tam mu to oznamim 😀
@dius222 by si vydrzala?? 😀 😀 😀 😀 Tak vies ja uz som si toho roku nyslela viac krat ze je to tam a.nebolo 😀 😀 tak sa nechcem unahlit.....nic ma neboli, nepycha...len cakam 😉 pri prvom som nic nepozorovala myslum ze az potom ako zacalo bit srdiecko 🙂 unava, casto na wecko....skor uz neviem 🙂 test sim robila az niekedy po 40dc 😀
@1234lubka neviem ci vydrzim pri privej som nasla II a za 4dni som objednavala kocik za tyzden sme sli pre kolisku 😀 tak uvidim ako teraz chi.. vsak nechcem nato mysliet sijem babam teeraz mantinely tak nad tym moc nepremyslam ale asi budem mat prebdenu noc a tesit sa budem na rano na test chi ..musim koncit pridem az vecer ked chlap zaspi bo uz ide z prace .-)
no ja neviem, ako na tom sme, nesledujem to tento cyklus vôbec, nechávame to tak ako to bude. Akurát viem, že ms čakám 21.7. Pošli testík nech sa potešíme. Už ti mešká ms?
@sharlly ahoj ja tym testom uz neverim stale nejaky duchovia a nakonec pride mrcha ,,,ale drzim palce nech silneje ciarka
@kristinka28 ano ja to tiez hovorim, aj minuly mesiac som mala ducha a prisla mrcha na den presne 😀 toto bolo ozaj iba zo zvedavosti lebo sak je to aj tak iba 5dpo a test, ktory mi prisiel z ebay cize ani neviem co je to vlastne za test...to bolo iba z dlhej chvile urobene 😀
@sharlly to ti verim ja som tiez skusala ,viem ze je skoro ale take sme ak velmi tuzime nedockave 😉
Ahojte kocky,potrebujem podporu..pred dvomi mesiacmi som vysadila HAK,tak ani neviem presne aky mam cyklus za posledne dva mesiace mi to vychadza na 29 dni..podla toho vcera som mala dostat ms,testy negativne,ja sa z toho cakania zblaznim..
@sharlly ahoj si este skusala testik 🙂
@kristinka28 ahoj. neskusala. cakam na 10 dpo 🙂 v utorok skusim urobit