icon

Čo poviete na tento test?

petra2226
16. apr 2014

ahojte..chcela by som len vedeť, či vidíte niečo na tomto teste..pretože ja vooobec nič okrem jednej čiarky.. 😅 aj ked je pravda že je testované 5 dní pred MS..

Čo poviete na tento test?
katka_222
13. júl 2014

Ahojte dievčata som tu nova ... menzes mi meska tyzden na 1.2.. a 4. den som si robila tehotenky test no vysiel mi tak zvlastne neviem ci si to len ja domyslam alebo nie ale vysiel mi slaby duch vidite ho tam aj vy??? trosku som upravila jas lebo nemala som dobre zaostreny fotak a skusila som dat fotku aj do negativu.. tam kde su dva testy ten spodny je 1. a vrchny 2. den po vymeskani menstruacie... ten test co som robila na 4. den vysiel uplne rovnako ako ten vrchny ...

katkasofi
13. júl 2014

@katka_222 no neviem. Keď ti už týždeň mešká tak test by mal byť už riadne pozitívny. Kedy si si robila naposledy? Skús clearblue digitál. Mne na 9-10 dpo už ukázal 1-2tt.... Aj cítiš dáke príznaky?

katka_222
13. júl 2014

@katkasofi test som si robila pondelok utorok a stvrtok .... cize 1. 2. a 4. den po meskani mestruacie... prve dva som aj videla ze ten duch trosicku stmavol ale ten co bol robenu obden sa mi zdal uuz rovnaky akokeby netmavol ... testovala som pepinom teraz som i kupila mamatest a zatra z prveho mocu chcem testnut lebo teraz som bola mimo domu preto som netestovala a uvidim ko testovanie dopadne

katka_222
13. júl 2014

@katkasofi no vies ako je to s tymi priznaky niekedy mam pocit ze mam uplne vsetky ale pravda je ze casto chodim na WC aj v noci niekolkokrat co ja nikdy nezvyknem ... picha ma v podbrusku a byva mi na zvracanie ale fakt mam niekedy pocit akokeby som si to len domyslala

katkasofi
13. júl 2014

@katka_222 ja som bola besná do testovania. Stále som porovnávala intenzitu druhej /. Mne z poobednej vzorky vyšla druhá / silnejšia ako z rána. A duch ti vybehol hneď alebo až po 5 minútach? Daj zajtra vedieť. Snaž sa v noci necikať 🙂

katka_222
13. júl 2014

@katkasofi vies co mne uz tiez sibalo ja som stale tie tri testy porovnavala az som sa rozhodla ze do pondelku dam pokoj a tak som radsej tie testy zahodila lebo som vkuse musela na ne pozerat .... tento duch co som odfotila mi vybehol do troch minut cize este v termine ... jasne hned rano ako otestujem dam vediet a este jedna vec je taka ze vlastne ja beriem hak .... brala som ju sice kazdy den no je pravda ze niekedy o nejakych 6 hodin neskor tak neviem ci z toho nieco bude.... aj ked s priatelom sme boli pocas ovu tak intenzivnejsie spolu ..... ale necham sa prekvapit do rana no uz sa ho neviem dockat

katkasofi
13. júl 2014

@katka_222 fúha🙂 no počula som aj to že počas užívania hak sa dá otehu 🙂 a chceli by ste mimčo? 😉

katka_222
13. júl 2014

ja som tiez pocula vela zien ze pocas otehotneli ale uvidime ci z toho nieco bude doteraz som mala menstruaciu pravidelnu takze sa mi to nezda .... uvidim veru zajtra ... no mimco sme este neplanovali lebo mm 19 rokov ale priatel velmi chce ale dohodli sme sa ze este chvilocku pockame kym sa zabezpecime potom babatko.... takze ak sa zadarilo budeme sa urcite velmi tesitt ... babatka mam velmi rada a myslim si ze nezalezi na veku ci je zena dobra matka ... takze by som sa velmi babatku tesila ..a priatel isiel do zahranicia na mesiac robit takze mala by som riadne prekvapenie ked sa vrati

katkasofi
13. júl 2014

@katka_222 🙂 určite by si nevydržala a povedala mu to skôr🙂 tak silňo držím palce nech je pozitívny ráno 🙂 hoď hneď foto 😉

katka_222
13. júl 2014

@katkasofi no ako sa poznam asi mas pravdu ze by som nevydrzala 😀 😀 ani nevies ako by som si to priala .... len sa bojim sklamnia ze mi vysiel dusik mala som aspon malicke nadeje a zrazu zajtra nic ... ked som si robila davnejsie testy vzdy mi vysli biele ako sneh takze som zmatena :D :D tesim sa na rano

janaochi
14. júl 2014

@katkasofi Kati?

janaochi
14. júl 2014

Test je ten istý, je robený včera večer, 20DC.

katka_222
14. júl 2014

no takze dnes rano som testovala mamatestom .... asi z toho nic nebude ☹ ☹ najprv sa mi zdalo ze je biely ale po vyschnuti cca 4 min. sa mi tam cosi zazdalo ale to uz mne asi len sibe ...

katka_222
14. júl 2014

@janaochi nieco sa mi tam mari ....

katkasofi
14. júl 2014

@katka_222 voľačo sa mi tam črtá. Ale už by to malo byť viditeľnejšie :( mala si testnuť pepinom ako predtým...

katka_222
14. júl 2014

ale pepino mi stale len duchov vyhadzoval ☹ chcela som skusit inu znacku

katkasofi
14. júl 2014

@janaochi nooooo 🙂 dačo tam vidím. Kedy ma prísť mrcha?

katka_222
14. júl 2014

@katkasofi a este ved ta fotka co som davala vcera bola silnejsia urcite s tym pepinom a to bolo robene pred tyzdnom takze dnes by mal hocijaky test ukazat ciarku si myslim ☹ ☹

katkasofi
14. júl 2014

@katka_222 skús ten clearblue digital..

janaochi
14. júl 2014

@katka_222 pozor na pepino, dievča. Mne minulý cyklus tak zaduchoval, vlastne to už ani nebol duch, bolo to pekné do ružova (mám to v albume) a nakoniec došla ms a normálne na čas. 😠

katkasofi
14. júl 2014

@katka_222 veď to... Vysaď antiku 🙂

katka_222
14. júl 2014

@katkasofi dobre zajtra idem do mesta tak ho skusim zohnat

janaochi
14. júl 2014

@katkasofi O týždeň. 😉

janaochi
14. júl 2014

@katkasofi najbližšie testnem v stredu, tak tu hodím foto, dúfam, že to budú //.

katka_222
14. júl 2014

@ janaochi no vsak prave aj ja som mala celkom fajn dusika do ruzova vyssie je aj fotka ale asi to bude naozaj len ten falosny duch
@katkasofi myslis ze keby som nahodou bola tak antika by nejak ublizila ???

hennyinnsbruck
14. júl 2014

@katka_222 sorry že sa miešam do diskusie . . čítam vás kocky A držím palce aby boli / /
Ak by si bola tehu hak neuškodí neboJ .sestra je V 8tt zabudla pár tabletiek zobrať. . Údajne. . 😀

katka_222
14. júl 2014

@hennyinnsbruck dakujem .. aj ked u mna to asi na tehu nevyzerá pred tyzdnom som mala celkom pekneho dusika a teraz na inom teste asi nic ( to je ten co som pridala vyssie)

katkabg
14. júl 2014

Babyyy 🙂 a keby neexistovali telefony s fotakom co mozu robit aj negativbu fotku to by sme ako zistili ze sme tehotne......si predstavte ze zena s muzom maju sex bez ochrany a neustrazia situaciu....ona babatko nechce ani on....zacne si robit test a kukne na test a vide ze jedna ciarka.Zena sa potesi huraaaa nie som tehotna🙂 no lenze zabudla na to ze ak je robi test to nemoze len vonym okom,lebo dnesne testy musite pod lupou,pod negativom,pod mikroskopom sledovat aby ste zistili ze ste vobec tehotne.Ja vam to zelam od srdieckaaa nech cakate tak vytuzene babatka len mi nejde do hlavy ze to testy vyrabaju az tak nekvalitne ze to clovek aby tak aspon nejakwho ducha videl musi skumat jak FBI pod lupou :D ja ked som ala podozrenie na tehu kedze sme s muzom este neplanovali tak som len ocikala a za a hned naskocili dve ciarky,ahi som sa nestihla psych.pripravit na ten sok :D drzim vam palcek nech aj vy takto zazijete a nech sa netrapite takto s kazdym testikom.Kedy ma prist babatko vtedy pride a hlavne vtedy pride ked najmenej ocakavate <3

sharlly
14. júl 2014

@katkabg presne si to vystihla 😀 vcera som si tiez hovorila, ze ty kokos sak ked to takto poupravujem tak to mi musi ukazat tu testovaciu ciarku aj na nepouzitom teste 😀

milacik3
14. júl 2014

Baby mam doma aj Clearblue ale ten co ukazuje plusko ! myslite ze mi nieco ukaze ked toto mi dnes ukazal 10tkovy Women Secret?