icon

Čo poviete na tento test?

petra2226
16. apr 2014

ahojte..chcela by som len vedeť, či vidíte niečo na tomto teste..pretože ja vooobec nič okrem jednej čiarky.. 😅 aj ked je pravda že je testované 5 dní pred MS..

Čo poviete na tento test?
piacere
Autor odpoveď zmazal
nikitaf
8. júl 2014

@dius222 juj to je zlateee, ja som mala poslednu ms pri dcerke 31.12.07 a teraz 31.5.14 :D a tu su moje testiky: prvy je 27DC a druhy 36DC

piacere
Autor odpoveď zmazal
1234lubka
8. júl 2014

@dius222
@piacere inakbaby mate ut nejake priznaky?? Hlien iny...prsia....pozorujete nieco?

1234lubka
8. júl 2014

@piacere gratulujem inac pozitiv 😉

piacere
8. júl 2014

@1234lubka ja už mám 10,5 mes. syna 😀 Ale pri prvom som mala príznaky od 7tt, pri druhom od 8tt

1234lubka
8. júl 2014

@piacere ja uz mam 2a pol rocneho 😀 😀 😀 uz nepametam lebo nebol planovany, prvy test uz bol taky silny ze az 😀 😀 😀 😀

1234lubka
8. júl 2014

@piacere teraz este nemas ziadne? Teda nebadas nic? ja nic, dney som 31dc ale ms mi chodi neskor okolo 33-37 tak este cakam....netrpezlivo..ani ovula neviem kedy boola,ale myslim ze minuly vikend lebo som citila prsia trosku aj v podbrusku,vajecnik....joj tocakanie 😉

dius222
8. júl 2014

@piacere dakujem 🙂))

@nikitaf krasne..🙂
@1234lubka ja som si pri prvej isla robit test hned ako som na dvore sedela a uvedomila si ze ma bolia prsia a bolo to tam..teraz asi nieco ma hnalo do toho si ho spravit a teraz citim hlavne jedno ze ma boli..dufam teda ze z tehu..a som nervozna ako pes..ale to preto ze mam teraz vela starosti..boooze sa tak tesim ked to chlapovi poviem ale asi si to necham az na dovolenku a tam mu to oznamim 😀

1234lubka
8. júl 2014

@dius222 by si vydrzala?? 😀 😀 😀 😀 Tak vies ja uz som si toho roku nyslela viac krat ze je to tam a.nebolo 😀 😀 tak sa nechcem unahlit.....nic ma neboli, nepycha...len cakam 😉 pri prvom som nic nepozorovala myslum ze az potom ako zacalo bit srdiecko 🙂 unava, casto na wecko....skor uz neviem 🙂 test sim robila az niekedy po 40dc 😀

dius222
8. júl 2014

@1234lubka neviem ci vydrzim pri privej som nasla II a za 4dni som objednavala kocik za tyzden sme sli pre kolisku 😀 tak uvidim ako teraz chi.. vsak nechcem nato mysliet sijem babam teeraz mantinely tak nad tym moc nepremyslam ale asi budem mat prebdenu noc a tesit sa budem na rano na test chi ..musim koncit pridem az vecer ked chlap zaspi bo uz ide z prace .-)

kojka306
10. júl 2014

@janaochi ahoj. nam to tusim teraz vyslo. vy ste na tom ako? ja mam na teste dve krasne ruzove. a bazalka sa 15 den drzi vysoko nad 37.15.

janaochi
10. júl 2014

no ja neviem, ako na tom sme, nesledujem to tento cyklus vôbec, nechávame to tak ako to bude. Akurát viem, že ms čakám 21.7. Pošli testík nech sa potešíme. Už ti mešká ms?

sharlly
10. júl 2014

Baby pozrite na tieto testy...mala by som byt asi 5 DPO ale vobec neviem ci je to tak lebo tento mesiac to flakam 😎

jk77
10. júl 2014

@sharlly priskoro na testovanie... pockaj par dni..

l3yla
10. júl 2014

@sharlly ja tam nic nevidim,pockaj zopar dni..

sharlly
10. júl 2014

@jk77
@l3yla kocky to bolo iba zo zvedavosti 🙂 ja viem, ze je to skoro ale predsa sa mi tam cosi crta 😀

l3yla
10. júl 2014

@sharlly 🙂 daj vediet potom ...na tej upravenej foto sa aj mne cosi slabulinko crta 🙂

kristinka28
10. júl 2014

@sharlly ahoj ja tym testom uz neverim stale nejaky duchovia a nakonec pride mrcha ,,,ale drzim palce nech silneje ciarka

sharlly
10. júl 2014

@kristinka28 ano ja to tiez hovorim, aj minuly mesiac som mala ducha a prisla mrcha na den presne 😀 toto bolo ozaj iba zo zvedavosti lebo sak je to aj tak iba 5dpo a test, ktory mi prisiel z ebay cize ani neviem co je to vlastne za test...to bolo iba z dlhej chvile urobene 😀

kristinka28
10. júl 2014

@sharlly to ti verim ja som tiez skusala ,viem ze je skoro ale take sme ak velmi tuzime nedockave 😉

lalala85
11. júl 2014

Ahojte kocky,potrebujem podporu..pred dvomi mesiacmi som vysadila HAK,tak ani neviem presne aky mam cyklus za posledne dva mesiace mi to vychadza na 29 dni..podla toho vcera som mala dostat ms,testy negativne,ja sa z toho cakania zblaznim..

janaochi
11. júl 2014

@katkasofi ty ako sa máš? Nebýva ti zle?

katkasofi
11. júl 2014

@janaochi ahoj. No ani nie. Iba keď som hladná. Dnes som 7+1, bola som na sone ako 6+3 a plod zodpovedal 6+6 a bolo srdiečko a ty ako?

janaochi
11. júl 2014

@katkasofi ja som momentálne v období čakania na ms, ale času ešte dosť, mám ju dostať 21.7.

janaochi
11. júl 2014

@katkasofi tak to je super, že už bolo aj srdiečko, len nech pekne rastiete ďalej. 😉

katkasofi
11. júl 2014

@janaochi ďakujem a dúfam že snažilkujete

kristinka28
12. júl 2014

@sharlly ahoj si este skusala testik 🙂

sharlly
12. júl 2014

@kristinka28 ahoj. neskusala. cakam na 10 dpo 🙂 v utorok skusim urobit

sharlly
13. júl 2014

tak som do utorku nevydrzala...asi 8dpo...co ja viem ci to farbivo presvita ci co...