icon

Čo poviete na tento test?

petra2226
16. apr 2014

ahojte..chcela by som len vedeť, či vidíte niečo na tomto teste..pretože ja vooobec nič okrem jednej čiarky.. 😅 aj ked je pravda že je testované 5 dní pred MS..

Čo poviete na tento test?
katka_222
14. júl 2014

@milacik3 podla mna si tehu ... :D tisko gratulujem 😀 😀 myslim ze ten clearblue ti nadherne ukaze

milacik3
14. júl 2014

@katka_222 ale podla mna nic neukaze nie? vsak Clearblue je 25tkovy a ten co som skusala je 10tkovy...a to mi ani neukazalo jasnu ciarku to znamena ze hcg mam dost malo nie?

katka_222
14. júl 2014

@milacik3 je sice 25-tkovy ale vela bab pisalo ze na normalnom 10 tkovom mali len ducha a na tomto im ukazalo tehotenstvo.... ja z vlastej skusenosti neviem lebo zatial som pouzila len pepino a mamatest ....
@shally akurat som kukala tvoje posledne fotky testikov mne sa zda ze na nom uz nieco vidim

milacik3
14. júl 2014

@katka_222 hm nerozumiem tomu ako je mozne ze vedcia citlivost ukaze ducha ako mensia citlivost..ale ok :D vsak vyskusam co uz aj tak ho davno mam kupeny tak to je jedno...

katka_222
14. júl 2014

@milacik3 ty myslis clearblue digital vsak ??

milacik3
14. júl 2014

@katka_222 nie, ten ale iny druh ukazuje to take modre plusko (ak je pozitivny) to som si 1x kupila...

katka_222
14. júl 2014

@milacik3 aha tak prepac ja ze myslis ten digital lebo ten tam ukazuje plusko .... tak s tym co myslis nemam skusenosti .... ja som ppred tyzdnom testovala s pepino a vysiel mi duch a po tyzdni mamatestom a na nom nic nieje ☹ ☹

katka_222
14. júl 2014

@milacik3 ale ty mas aj na tom women secret peknu ciarocku .... :D

katkasofi
14. júl 2014

@janaochi však vieš že ja som mala prvy na 9dpo 🙂 ale ja by som určite zase ako švihnutá testovala pepinom každý deň 🙂

milacik3
14. júl 2014

@katka_222 to je taky test...no nekupujem ho ja som spokojna z mamatestom len to nemaju v hociakej lekarni tak som kupila aj tento ...tak som 1x nevedela ci ten duch je falosny test alebo co...dnes sa mi zdala troska silnejsia ta ciarka...tak skusim iny test a uvidim 🙂 ale dnes budem doktorke volat...lebo ja uz som prisla o babo tak to musime skor podchytit liekmi 🙂 ak by sa teda podarilo :D

katkasofi
14. júl 2014

@katka_222 ja by som radšej hnedˇvolala dokimu.... toto neviem moja. a skús ho zohnať, poprípade zožeň ešte pepino a testni naobed...

katka_222
14. júl 2014

@katkasofi dakujem asi zbehnem este dnes alebo zajtra kupit par testov pepino a uvidim a ak tak potom volam dokimu .... ja som vzdy testovala pepinom a nikdy mi ziadneho ducha neukazal takze radsej skusim este raz a ak tak volam .... dakujem za rady

katka_222
14. júl 2014

@milacik3 a ten pepino test ked sa ti zdal duch si si robila kedy ??? kolky DC ???

milacik3
14. júl 2014

@katka_222 nie to nie je pepino... obidva testy su Women Secret...len jeden je v sobotu robený a druhy dnes (dnes som 34DC) asi 15 - 16 DPO

katka_222
14. júl 2014

@milacik3 aha prepac som to zle pochopila .... ja som dnes 38 DC

milacik3
14. júl 2014

@katka_222 nic sa nestalo :D a tiez mas pozit.test?

katka_222
14. júl 2014

@milacik3 ja som si robila hned po vymeskani 3 testy znacky pepino na vsetkych duch a dnes som robila mamatest cize o tyzden neskor a zda sa mi ze na nom nic nieje

milacik3
14. júl 2014

@katka_222 ☹ žeby meslala tak dlho MS..no aj mne sa to asi tak 1x za rok stalo ze som dostala az na 39 DC...a priznaky bliziacej sa MS nemas?

katka_222
14. júl 2014

@milacik3 mne praveze menstruacia nemeskava nikdy mam ju presnu ako hodinky ... priznaky mam len ze chodim castejsie na wc boli ma zaludok a obcas v podbrusku a minuly tyzden som cely den prespala co janezvyknem cez den spat

milacik3
14. júl 2014

@katka_222 hm no kto vie cim to je a nechcela si ist na krv? alebo aspon doktr.povedat ze ti meska ze co s tym...?

katka_222
14. júl 2014

@milacik3 ja uzivam hak a pred rokom som nemala kvoli nej na zaciatku uzivania 3 mesiace menstruaciu a doktorka ma odbila ze to je antikoncepciou tak sa bojim ze ma s tymito slovami odbije znovu

milacik3
14. júl 2014

@katka_222 tak to nie je spravny pristup doktorky...toto by urcite takto nemala riesit...

sharlly
15. júl 2014

10 DPO a na teste velke nulove NIC ☹ 😒

janaochi
15. júl 2014

@katkasofi spodný dnešný, vrchný včerajší, 22DC, 6 dní do ms. 😉

sharlly
15. júl 2014

@janaochi tu je to uz jasne! 😉

janaochi
15. júl 2014

@sharlly Dúfam 😵 A ty ako?

sharlly
15. júl 2014

@janaochi no ja som tie testy nad tebou...cize ja nijak 🙂

janaochi
15. júl 2014

@sharlly no ešte stále sa to môže zjaviť, niekomu neskôr vyskočia //. Nádej stále je. 😉

sharlly
15. júl 2014

@janaochi no keby som nemala zarucene priznaky ms ako kazdy mesiac tak by som mozno trosku aj verila. Skor si myslim, ze ms este dorazi aj skor. Co uz. Tebe nech to len pekne silnieeee! 🙂

janaochi
15. júl 2014

@sharlly ďakujem. A tebe nech sa tiež čochvíľa zadarí. 😵