icon

Čo poviete na tento test?

petra2226
16. apr 2014

ahojte..chcela by som len vedeť, či vidíte niečo na tomto teste..pretože ja vooobec nič okrem jednej čiarky.. 😅 aj ked je pravda že je testované 5 dní pred MS..

Čo poviete na tento test?
katkasofi
15. júl 2014

@janaochi paraaaada 🙂 silnie. Neskúsiš clearblue digi?

katkasofi
15. júl 2014

@sharlly mne sa tam dačo marí...

emilia25
15. júl 2014

Ahojte aj ja pridam dnesny ranny testik.je tam zle sice vidiet ale uz tam je krasne viditelna ciarka ziadne natacanie testu Pod svetlom.ms ma prist az buduci tyzden.

melanka21
15. júl 2014

@emilia25 nastav si na fotaku citlivost alebo chvenie lebo je to rozmazane , samozrejme je tam cosi vidiet, ale ak by to zaostrilo bolo by lepsie 🙂 drzim palusky 🙂

emilia25
15. júl 2014

@melanka21 dakujem skusim to ja som to fotila cez tablet.

sharlly
15. júl 2014

@katkasofi fakt? mozno farbivo presvita lebo v skutocnosti tam nebolo nic vidiet...

janaochi
15. júl 2014

@katkasofi skúsim vo štvrtok. 😉 Verím, že to vyšlo.

katkasofi
15. júl 2014

@sharlly no neviem mne sa tak z dialky ked sa na ten vrchny pozrem zdá.... 😉

katkasofi
15. júl 2014

@janaochi dúfam. skus testnut este s obednou vzorkou. ja som tie obedňajšie mala vždy silnejšie ako ranné..

sharlly
15. júl 2014

@katkasofi jaaaaaj keby si tak mala pravdu! 😉 😀

katkasofi
15. júl 2014

@sharlly no fakt, ešte som si to zväčšila a ja ho tam vidím. z diaľky....nevyskúšaš z obedňajšej vzorky spraviť test??? mne tie vychádzali silnejšie ako z ranného....

sharlly
15. júl 2014

@katkasofi ozaaaj???? no tak ja skusim teda dnes na obed testnut a potom podam info 🙂

katkasofi
15. júl 2014

@sharlly kukni na 19 stranu tejto diskusie, mam tam foto na porovnanie. vrchaná je 10,11,12 dpo z ranného a spodná 10,11,12 dpo z poobedneho

sharlly
15. júl 2014

@katkasofi ano ano, je v nich vidno ako pekne silneli. Ty si uz mala krasne viditelnu ciarku na 10 dpo.

alexandra1104
15. júl 2014

baby mozem testovat aj 3dni pred ockavanimi dvami alebo pockat

katkasofi
15. júl 2014

@sharlly hej. aj clearblue hned na 10 dpo poobede mi ukázal 1-2tt

bajana
15. júl 2014

Dievčatá, preboha netestujte pred meskajucou MS a nerobte unáhlene zavery! Špeciálne jedna z vás tu ma bohaté skúsenosti z biochemickým tehotenstvom a nechapem, k čomu je to neustále testovanie dobre...ci ste či nie ste tehotne, už s tým teraz nič neurobite...

sharlly
15. júl 2014

@bajana naco sa sem take ako ty chodia vobec pozerat by ma zaujimalo...to co pises, vsetky vieme a ci si testujeme alebo nie, je len nasa vec

bajana
15. júl 2014

@sharlly ok....toto je ale verejne forum, mozem chodit, kam chcem 😉 .... ak chcete sukromie, vytvorte si skupinu

ematko29
15. júl 2014

@bajana máš pravdu ja osobne by som nechcela vedieť,že sa mi oplodnené vajíčko neuhniezdilo :(

zvolsiinylogin
15. júl 2014

@bajana nacosa staras? ja som robievala od polky ms vzdy...to moj byvaly gyndak vzdy vedel povedat , a preco ste si robili test, ked vam nemeska? , a vzdy ma napadlo, pre hovno dedo...

bajana
15. júl 2014

@zvolsiinylogin aj to je pristup, vela o tebe napovie 😀

zvolsiinylogin
15. júl 2014

@bajana 😀 😀

janedoe
15. júl 2014

Ahojte baby.... je nerealne, ze by som mohla byt tehotna s takymto testo ze? Ako nieco ako druhu ciarku tam vidim, ale je na nejakom cudnom mieste 😒 Nuz ale rovnaky test je uz vyse polhodiny a za taky cas by snad uz uschol. Ja viem, ze sa tam snazim najst nieco, co tam nie je :D Ale teraz nam kamarati (uz 3. za tento mesiac) oznamili, ze su tehu a ja by som taaaaaaaaaaaak chcela 🙂 tak mi asi uz sibe 🙂

lulecko2311
15. júl 2014

@janedoe Viem, co prezivas, no ja tam Nic nevidim 😞 drzim palce

sharlly
16. júl 2014

@katkasofi...tak toto je vcera vecer

sharlly
16. júl 2014

@katkasofi a toto dnes rano...nic tam neni ☹

janaochi
16. júl 2014

@katkasofi 23DC, 5dní pred ms takto. 😉 Test dr.Max

Žeby už konečne?

janaochi
16. júl 2014

@sharlly škoda, zatiaľ nič nevidno.

piacere
16. júl 2014

@janedoe toto je negatívny test 😒 Ale je tak zvláštne rozpitý, takže ak máš chuť, tak skús ešte inú značku....

@sharlly už netestuj, tento mesiac to už nemá zmysel 😔

@janaochi 😉 😉