Čo poviete na tento test?
ahojte..chcela by som len vedeť, či vidíte niečo na tomto teste..pretože ja vooobec nič okrem jednej čiarky.. 😅 aj ked je pravda že je testované 5 dní pred MS..

baby mozem testovat aj 3dni pred ockavanimi dvami alebo pockat
Dievčatá, preboha netestujte pred meskajucou MS a nerobte unáhlene zavery! Špeciálne jedna z vás tu ma bohaté skúsenosti z biochemickým tehotenstvom a nechapem, k čomu je to neustále testovanie dobre...ci ste či nie ste tehotne, už s tým teraz nič neurobite...
@bajana nacosa staras? ja som robievala od polky ms vzdy...to moj byvaly gyndak vzdy vedel povedat , a preco ste si robili test, ked vam nemeska? , a vzdy ma napadlo, pre hovno dedo...
@zvolsiinylogin aj to je pristup, vela o tebe napovie 😀
@bajana 😀 😀
Ahojte baby.... je nerealne, ze by som mohla byt tehotna s takymto testo ze? Ako nieco ako druhu ciarku tam vidim, ale je na nejakom cudnom mieste 😒 Nuz ale rovnaky test je uz vyse polhodiny a za taky cas by snad uz uschol. Ja viem, ze sa tam snazim najst nieco, co tam nie je :D Ale teraz nam kamarati (uz 3. za tento mesiac) oznamili, ze su tehu a ja by som taaaaaaaaaaaak chcela 🙂 tak mi asi uz sibe 🙂
@janedoe Viem, co prezivas, no ja tam Nic nevidim 😞 drzim palce
@katkasofi...tak toto je vcera vecer

@janaochi paraaaada 🙂 silnie. Neskúsiš clearblue digi?