icon

Čo poviete na tento test?

petra2226
16. apr 2014

ahojte..chcela by som len vedeť, či vidíte niečo na tomto teste..pretože ja vooobec nič okrem jednej čiarky.. 😅 aj ked je pravda že je testované 5 dní pred MS..

Čo poviete na tento test?
katkasofi
16. júl 2014

@janaochi ešte ich daj pod seba nech vidíme ako silnejú. Gratulkaaaaaa

janaochi
16. júl 2014

@katkasofi Kati, ty patríš k marcovkám? Lebo mne podľa kalkulačiek vychádza termín koncom marca. Verím, že to teraz dám. 😉

janaochi
16. júl 2014

@katkasofi ja to neviem dobre nafotiť, keď to dám zblízka, tak je to rozmazané. Naživo pekne vidieť rozdiel. 😉

janaochi
16. júl 2014

@katkasofi a to mám 5 dní do ms, ktorá dúfam nedojde.

katka_222
16. júl 2014

ahojte dievčata v pondelok som skusala testovat mamatestom no nic tam nebolo ani len dusik a to som ho mohla natacat hocijako ale dnes mi to nedalo a testla som znovu neviem ci uz som ja taka sprosta alebo co ale dnes tam cosi aj ked slabucke vidim a videla to aj sesterka ... skusila som ho odfotit no lepsie je to vidno ked sa divam z dialky nato .... co poviete ??

melanka21
16. júl 2014

@katka_222 nieco sa tam crta, skus ho odfotit nejako inac. a ktory si dc alebo dpo???

katka_222
16. júl 2014

@melanka21 praveze mne uz 10 dni meska ale citala som ze vela babam sa ciarka ukazala az po 2 tyzdnoch meskania zevraj je to individualne minule mesiace ked som testy robila vzdy som mala cisto biely ... ale zda sa mi to zvlastne lebo 1. den meskania som robila test pepino a bol tam duch ale kazdy tvrdi ze ten zvykne duchovat tak toto je mamatest a nieco tam vidim ... ale mam pocit ze si to namyslam

melanka21
16. júl 2014

@katka_222 a mavas pravidelne??? ano pepino dost duchuje , epino by nemalo , ale uz aj v tomto pripade som sa stretla s duchom, ktory nebol pravdivy... tak nic uz len cakat ci bude silniet alebo budes musiet navstivit dr. drzim palce 🙂

katka_222
16. júl 2014

@melanka21 odfotila som to este raz ako si chcela

katkasofi
16. júl 2014

@janaochi k februárovkám, ak všetko pojde ok 🙂

katkasofi
16. júl 2014

@janaochi super. a su všetky rovnakej značky? ten dnešny nie je inej? kedy ideš robiť clearblue??? 😉

janaochi
16. júl 2014

@katkasofi nie sú všetky jednej značky,dve sú pepina a ten spodný dnešný je dr.max. Mala som asi radšej rovnakou značkou, ale čo už, keď som kúpila dve krabičky dr. max, tak ich musím použiť. Digi urobím v piatok, lebo zajtra ráno nestíham, veľmi skoro vstávam a ja chcem mať čas a tešiť sa, keď mi vyjde a hneď na koňa dávať ako švihnutá 😀 a takto by som si to neužila, takže v piatok ráno(25 DC), to budem mať 3-4 dni do ms, tak snáď ma nesklame. 😵

janaochi
16. júl 2014

teraz nakladám uhorky a aj na koňa prispievam, no trafená som. 😅

janaochi
16. júl 2014

@katka_222 niečo málo tam vidím, ale nechcem ti brať nádeje, pozri do môjho albumu z minulého cyklu a tiež mi tak vyšli duchovia a nakoniec ms došla. 😔 Ale možno u teba to bude silnieť, urob o dva dni a porovnaj.

katkasofi
16. júl 2014

@janaochi dufam ze bude pozit 🙂 potom hodˇhnedˇfoto 🙂

katkasofi
16. júl 2014

@sharlly ☹ možno ešte naskočí... 😉

janaochi
16. júl 2014

@katkasofi samozrejme, že hodím. 😵

katka_222
16. júl 2014

@janaochi uz si pridem niekedy ze mi hrabe ze vidim aj to co tam nieje .... lebo pocula som ze pepino testy duchuju tak tie testy som do uvahy nebrala a kupila som si mamatest lebo baby ho doporucuju ze duchov neukazuje a ja tam slabulinky naznak vidim ... ale skusim za par dni znovu ale asi nic 😒 😒

katka_222
16. júl 2014

@janaochi takze tento mesiac to je iste gratulujem a nech vsetko dobre dopadne tesim sa s tebou :D kukala som tie dusiky to su testy pepino a mamatest ???? naozaj tam su asi to budem mat aj ja falosnych uvidim za dva dni

melanka21
16. júl 2014

@katka_222 je to lepsie vidiet, testni este tak o 2 dni ci silneje 🙂 alebo aj zajtra ak hcg stupa bude viditelnejsia 🙂

katka_222
16. júl 2014

@melanka21 asi testnem az pozajtra kedze hcg viditelnejsie rastie az obden .... len ci to vydrzim 😀 😀 😀

sharlly
16. júl 2014

@katkasofi uz tento mesiac asi nie ☹ ☹ ☹

janaochi
16. júl 2014

@katka_222Ďakujem. A presne tie testy to sú, čo si písala, no a vidíš. 😠

melanka21
16. júl 2014

@katka_222 no skus a daj info potom 🙂

1234lubka
16. júl 2014

@katka_222 no neviem ale natom teste sa nico miha??

1234lubka
16. júl 2014

@janaochi aketesty si minulycykluspouzivala?vies ono to tammohlobytlensa neuhniezdilo...drzim palceky abyto teraz vysli

katka_222
16. júl 2014

jasne dam vam vediet ked otestujem ale asi budem az pozajtra budem to mat istejsie 😀 😀 😀 😀 😀

janaochi
16. júl 2014

@1234lubka myslím,že gravitest to bol a pepino.

katkasofi
16. júl 2014

@sharlly a kedy ma prist mrcha?

sharlly
16. júl 2014

@katkasofi v sobotu...ale podla tych priznakov co mam pride asi aj skor ☹