icon

Čo poviete na tento test?

petra2226
16. apr 2014

ahojte..chcela by som len vedeť, či vidíte niečo na tomto teste..pretože ja vooobec nič okrem jednej čiarky.. 😅 aj ked je pravda že je testované 5 dní pred MS..

Čo poviete na tento test?
katkasofi
16. júl 2014

@sharlly a ake mas priznaky mrchy? ved niektore byvaju identicke s tehu 😉

sharlly
16. júl 2014

@katkasofi bolia ma krize a to som ako priznak ked som cakala maleho nemala...a tiez ma oblieva horko a to je dalsi moj znak mrchovy 😎 je to v haji aj ked neviem ako by som chcela 😀

katkasofi
16. júl 2014

@sharlly tak budúci mesiac... Aj používaš ovu testy? Alebo meriaš bazalku?

sharlly
16. júl 2014

@katkasofi ovulacne testy...aj boli pozitivne, aj sme sa snazili, aj som citila bolest vajecnikov aj hlien som mala...a NIC

katkasofi
16. júl 2014

@sharlly ach jaj. My sme sa tak o synčeka snažili vyše roka, nakoniec mi pomohol clostik. A teraz sme raz za týždeň a šup-ani sme sa ešte nesnažili lebo maly má len 16 mesiacov...

sharlly
16. júl 2014

@katkasofi ja som ale z toho preto mimo lebo maleho sme dali na prvy sup...a teraz som si bola 100% ista a zas nic...no super, tak ked to bude trvat rok tak to aj vzdame dovtedy...

katkasofi
16. júl 2014

@sharlly mne sa zdá že čím som staršia tým som plodnejšia 🙂 kkso však už budem mať 36 :(

sharlly
16. júl 2014

@katkasofi 😀 😀 😀 tak teraz si ma rozveselila 😉

katkasofi
16. júl 2014

@sharlly a prrrečččo? Kkso lenže mňa čaká aj tretí cisarák :(

sharlly
16. júl 2014

@katkasofi ze cim starsia tym plodnejsia 😀 fuuuha no treti to je uz horsie ale neboj, zvladnete to!!!

sharlly
17. júl 2014

@katkasofi dnes 2 DC...mala som dobreho tusaka 🙂 som si kupila inofolic a idem to tento mesiac skusat s nim

melanka21
17. júl 2014

@sharlly Ja uz by som sa v tvojom pripade nespoliehala na ovu testy ani nic, ist proste na istotu ked ti skonci zacat a hotovo kazdy den, sestra teraz takto otehotnela a aj nam sa takto zadarilo, viem niekto povie, ze to je blud aby spermie dozreli, ale ak je chlap zdravy nieje problem. Poistit si to dajme tomu do toho 22 DC a uvidis o mesiac nam tu budes davat uz fotky drobca zo sona 🙂

sharlly
17. júl 2014

@melanka21 fuuuu kazdy den to nedame 😀 😀 😀 ale mas pravdu, kaslat uz na ovu testy...budem pit ten inofolic a teraz mi vyjdu plodne dni na dovolenku tak tomu nechame volny priebeh 😎 ale asi dame obden 😀

emilia25
17. júl 2014

No baby to som si aj ja myslela ze som plodna jak jablonka vsetkych troch chlapov sme mali na prvy sup a 4 uz rok sa snazime.v novembri sa to sice podarilo ale v 11tyzdni jedno babatko sa vstrebalo a druhemu prestalo byt srdiecko a tak.no uvidime tento mesiac a hlavne do kedy.

melanka21
17. júl 2014

@sharlly no ked uz nic tak aspon pred tou ovulaciou a pocas nej :D si to poistite, lebo ja som mala pozitivny ovu test na 16 DC ale ovu bola az na 18 DC este, ze sme si to dalej istili :d tak len sup do toho :D drzim palceky, uz to musi vyjst 🙂

sharlly
17. júl 2014

@melanka21 dakujem 🙂

piacere
17. júl 2014

dievčatá, netreba každý deň (to by hádam žiaden chlap nezvládol a skoro by ho to omrzelo... to sú potom tie rozhádané páry, kde sa chlap cíti len ako "plodič"). Stačí obdeň alebo každý tretí deň, spermie prežívajú 🙂 A čo sa týka dozrievania, tak spermie dozrievajú cca 70 dní, takže tých vyzretých je habakuk 😉 😅

melanka21
17. júl 2014

@piacere Prepac, ale u nas to takto urcite nefungovalo a ani doteraz to takto nieje :D

sharlly
17. júl 2014

@piacere toto asi celkom pravda nebude lebo my sme minuly cyklus davali kazdy treti den a nevyslo to.

piacere
17. júl 2014

@melanka21
@sharlly
pretože aj u zdravého páru je šanca na otehotnenie v cykle 20% 🙂

janaochi
17. júl 2014

@katkasofi
@piacere
@sharlly

24DC, 4dni do ms.Spodný dnešný na obed, horný včera ráno. 😵

sharlly
17. júl 2014

@janaochi jednoznacne to tentokrat vyslo! 😎 drzim palceky!!!

janaochi
17. júl 2014

Zajtra možno skúsim digi, lebo dnes som toho už dosť popila. 😅

katkasofi
17. júl 2014

@janaochi juchuuuuuuu 🙂 vitaj medzi tehuľami 🙂

katkasofi
17. júl 2014

@sharlly ach jaj. A co je to ten inofolic či čo?

sharlly
17. júl 2014

@katkasofi nejaky vyzivovy doplnok co sa sklada z kyseliny listovej a vit. B6. mal by pomoct lepsie dozrievat vajickam.

katkasofi
17. júl 2014

@sharlly aha. No dúfam že pomôže. Ja som tu dnes čítala o nejakej prstovej metode. Skúste aj to..

janaochi
17. júl 2014

@katkasofi
@melanka21 Presvedčila si ma. A dobre si urobila. Teraz som kľudnejšia. Ale najprv som si spravila pepino, či vyjdú dosť silné čiarky, lebo som už dosť popila a keď som videla, že áno, tak som riskla digi 😀 a ten mi ukázal 4-5 dní pred ms 2-3 tt, to som kedy otehu? Som 24 DC dnes. 😕 😨 Ale strašnee sa teším a prajem to každej babenke. 😵 😉

janaochi
17. júl 2014

@janaochi Ešte foto. 😀

bombonka
17. júl 2014

@janaochi máš aj nejaké príznaky ? a gratulujem