Čo poviete na tento test?
ahojte..chcela by som len vedeť, či vidíte niečo na tomto teste..pretože ja vooobec nič okrem jednej čiarky.. 😅 aj ked je pravda že je testované 5 dní pred MS..

@sharlly Ja uz by som sa v tvojom pripade nespoliehala na ovu testy ani nic, ist proste na istotu ked ti skonci zacat a hotovo kazdy den, sestra teraz takto otehotnela a aj nam sa takto zadarilo, viem niekto povie, ze to je blud aby spermie dozreli, ale ak je chlap zdravy nieje problem. Poistit si to dajme tomu do toho 22 DC a uvidis o mesiac nam tu budes davat uz fotky drobca zo sona 🙂
No baby to som si aj ja myslela ze som plodna jak jablonka vsetkych troch chlapov sme mali na prvy sup a 4 uz rok sa snazime.v novembri sa to sice podarilo ale v 11tyzdni jedno babatko sa vstrebalo a druhemu prestalo byt srdiecko a tak.no uvidime tento mesiac a hlavne do kedy.
dievčatá, netreba každý deň (to by hádam žiaden chlap nezvládol a skoro by ho to omrzelo... to sú potom tie rozhádané páry, kde sa chlap cíti len ako "plodič"). Stačí obdeň alebo každý tretí deň, spermie prežívajú 🙂 A čo sa týka dozrievania, tak spermie dozrievajú cca 70 dní, takže tých vyzretých je habakuk 😉 😅
@katkasofi
@melanka21 Presvedčila si ma. A dobre si urobila. Teraz som kľudnejšia. Ale najprv som si spravila pepino, či vyjdú dosť silné čiarky, lebo som už dosť popila a keď som videla, že áno, tak som riskla digi 😀 a ten mi ukázal 4-5 dní pred ms 2-3 tt, to som kedy otehu? Som 24 DC dnes. 😕 😨 Ale strašnee sa teším a prajem to každej babenke. 😵 😉

@sharlly a ake mas priznaky mrchy? ved niektore byvaju identicke s tehu 😉