icon

Čo poviete na tento test?

petra2226
16. apr 2014

ahojte..chcela by som len vedeť, či vidíte niečo na tomto teste..pretože ja vooobec nič okrem jednej čiarky.. 😅 aj ked je pravda že je testované 5 dní pred MS..

Čo poviete na tento test?
katkasofi
17. júl 2014

@janaochi kkso, dvojčky 🙂 🙂 🙂

janaochi
17. júl 2014

@bombonka vôbec žiadne. 😀 Tie som mávala pravidelne každý mesiac keď som tehu nebola. 😀 Takže toľko o psychike. A ďakujem.

janaochi
17. júl 2014

@katkasofi ma neštvi.Do kelu. Kkso, Katka, chceš mi skaziť deň. Snáď nie. Pomooooc.

janaochi
17. júl 2014

Už si aj sama fotky posielam. 😀

katkasofi
17. júl 2014

@janaochi môže byť 🙂 som zvedaváááá

janaochi
17. júl 2014

@katkasofi no tak teraz som už zvedavá aj ja. 😉

katkasofi
17. júl 2014

@janaochi hlavne sa šetri 🙂

janaochi
17. júl 2014

@katkasofi Hej, akurát zaváram uhorky. 😀

melanka21
17. júl 2014

@janaochi No ja odpadnem :D vidis , ja som ti hovorila, ze tie tvoje testy su silnejsie ako tie moje :D a pozri tu :D este aj tyzdne mas vyssie na teste :D no ja odpadnem :D no tak uz mozes byt kludna, pockaj, alebo necakaj a chod na krvicku 🙂 a tisko gratulujem 🙂 len sa nam moja sestriiii * tesim sa velmi 🙂

nataliska1991
17. júl 2014

Ahojte 🙂
Pred 4 mes. Som 7 mesiacov v kuse na sebe hladala znaky tehulky..bolo mi zle jupiii vyslo to ..nedostala som rano jupiii som tehu..bolela hlava, nafuknute bruchoo, bolia ma prsia predyym neboleli..aa stale to iste sklamanie , testy som pozerala zo vstkych stran a pokazde som tam nieco videla plakanie..citala som si vsetky.mozne rady, clanky a neuspesne..v aprili sme estw s priatelom isli na dovolenku donizraela samozrejme celu dovolenku som prezila v proseni o dar byt matkou...neuzila som si nic a posledny den dovolenky som si sama sebe povedala dost je na case prestat na to mysliey, hlave aj telu treba dat oddych..a kedze som veriaca viem , ze pan boh mi dal onedlho najkrajsi darcek 🙂 pred 4 mes. Som nahodne spravila test kedze som mala rozlucku zo slobodou a buum 4 dni pred MS konecne druuha vidietlna nie len mojim okom.ciarisko sa zjavila 🙂
A preto ..sama viem ake to je tazke na to nemysliet, neda sa to..no dolezite je verit , ze ked bude mat to pride 🙂

kristinka28
17. júl 2014

@janaochi ahoj to je posledny lebo este mi 1 ostal tak co neni nijaky rozdiel nie ten prvy som troska upravila lebo bol svetly

janaochi
17. júl 2014

@kristinka28 Stále sa mi tam niečo zdá... Ale pripadá mi to stále rovnaké, preto som ti radila rozostup aspoň dva dni, to by bolo už buď alebo. No aj tak ti držím palce. 😉

kristinka28
17. júl 2014

@janaochi mala som este 1 tak som ho musela 😀 uz nebudem nic testovat iba pockam do mrchy ,,,

katkasofi
17. júl 2014

@kristinka28 ale veď tam je jasne vidieť druhú /

kristinka28
17. júl 2014

@katkasofi ahoj no neviem pockam uz do mrchy co bude bude ,ale viem ze spet budem sklamana takych duchov som uz mala a nakoniec mrcha prisla ,,

katkasofi
17. júl 2014

@kristinka28 a kedy ma prist?

kristinka28
17. júl 2014

@katkasofi 7,8,9 niejako tak

katkasofi
18. júl 2014

@kristinka28 ahoj. Dnes si netestovala?

kristinka28
18. júl 2014

@katkasofi ahoj nie pockam co bude vies uz ma to nebavi,,,aj tak viem ze spet testy klamu

suzi33
18. júl 2014

@kristinka28 máš dostať cca 7.8. alebo tomu zle rozumiem?

kristinka28
18. júl 2014

@suzi33 nie ja som pisala za kolko dni ma prist 🙂

suzi33
18. júl 2014

@kristinka28 prepáč, zle som čítala 🙂 pokiaľ má prísť za cca 7 dní, je ešte veľmi skoro na tehu test, skús tak deň- dva pred termínom ms, vtedy by už malo ukázať.. Vieš aj kedy si mala ovuláciu?

kristinka28
18. júl 2014

@suzi33 nie lebo ju nesledujem ,,,a viem ze to aj teraz nevyslo to mam kazdy mesiac a nakoniec mrcha meska a potom pride ,uz neverim ze sa to niekedy podari ☹

suzi33
18. júl 2014

@kristinka28 ale, hlavu hore, skôr či neskôr sa to určite podarí.. Nemôžeš vedieť takto skoro, že to nevyšlo, máš ešte odsť ďaleko do termínu ms, v tomto období ešte i tak nie je nič isté.. uvidíš o pár dní.. samozrejme držím palce, aby bol tento mesiac ten šťastný mesiac a aby si si našla // o pár dní 🙂

katkasofi
18. júl 2014

@kristinka28 skús v nedeľu. Ja si myslím že už by mohla zosilnieť

kristinka28
18. júl 2014

@suzi33 dakujem viem ,ze sa raz podari ,ale to cakanje

kristinka28
18. júl 2014

@katkasofi ahoj pravdu poviediac uz sa aj bojim skusat testiky,,,skusim a nebude nic spet budem sklamana tk radsej pockam na mrchu sice ma laka ale vydrzim 🙂

batta7
18. júl 2014

ahojte, potrebujem radu.mrchu som mala dostat 14.7. a neprisla. spravila som si kazde rano test a kazdy bol negativny. ale mam take vnutorne tusenie ze sa to konecne podarilo.dalsi skusim az v pondelok 🙂

petuska18
19. júl 2014

Ahojte. Len mám takú otázočku, testovať 6DPO ako som vypočítala je asi ešte totálna kravina čo? 😀

medovka14
20. júl 2014

ahojte baby, potrebujem váš názor 🙂 MS mi mešká 10 dní, cyklus mávam 32-34 dní, posledná MS bola 10.6., styk 23.6. a 30.6. Práve sme sa vrátili z dovolenky v Chorvatsku, už tam som si robila nejaké testy, všetky mali druhu čiarku, slabú ale viditeľnu v pohode, no na vzduchu postupne zoslabla... je ju stále vidno, no je slabšia... stretli ste sa s tým?
prvý som si robila v utorok 15.7., dnes som si urobila dva aj doma, nie z ranného moču, čiarky du vidno no nie sú take silné ako ta kontrolná... k Dr idem až 5.8....