icon

Čo poviete na tento test?

petra2226
16. apr 2014

ahojte..chcela by som len vedeť, či vidíte niečo na tomto teste..pretože ja vooobec nič okrem jednej čiarky.. 😅 aj ked je pravda že je testované 5 dní pred MS..

Čo poviete na tento test?
janaochi
20. júl 2014

@elfi1 Ahoj, ako pokračuješ? Ani neviem koľký tt si, keďže to nemáš označené. 😉 Ale ani sa ti nečudujem, ja to tiež označím až po 12-stom tt, ak všetko dobre pôjde. Zle ti nebýva?Už si bola u Dr? Ja chcem vydržať aspoň 3 týždne, ak nebude žiadny problé, duphaston beriem, aj kys. listovú (s Dr. som samozrejme telef.). Inak zatiaľ som v pohde, čo sa príznakov týka, tak ľahko by sa dali pomýliť s PMS, zaiaľ to nič výrazné nie je. 😉

elfi1
20. júl 2014

@janaochi ahoj, ja som zaciatok 8tt. Neplanovane sa zadarilo o mesiac skor,ako sme planovali.dr. Mala dovolenku,tak som sa jej vobec nedovolala a neobjednala.aj my sme boli v chorvatsku.zajtra jej budem volat a dufam,ze si najde pre mna chvilu tento tyzden.aj ked urcite bude mat plno po dovolenke.
Priznaky nic moc.len prsia velmi citlive a obcas nevolnost v priebehu dna.a musim jest po troche inak sa citimstrasne plna.a unavena som jak hovado🙂

janaochi
20. júl 2014

@elfi1 tak ti držím palce, nech je všetko ok. Ozvi sa potom.

chris92
21. júl 2014

ženy...však dobre vidím...test bol robený minulý týždeň vo štvrtok..dnes je to 43. deň

sebadtianko
21. júl 2014

Menzes meškal týžden,tehotenský test negatív.mrcha dnes došla,urobila som si ovulačný test vyšiel takto,môže tam byť šanca na tehu aj keď je kontrolná čiarka silná na ovulačný teste,testovacia trošku slabšia?

majuska77
22. júl 2014

Tak pripajam aj moj testik.Robeny dnes na obed v 32DC.co poviete?

donna11
22. júl 2014

@sebadtianko nie je to tehu..ovulacny musi byt pozitivny, ciarky rovnako silne al testovacia silnejsia..a tvoja ciarka nie je trosku slabsia, ale skoro ziadna 😒

sebadtianko
22. júl 2014

Podarilo sa mi dať tehotenský testy do negativu,niečo tam je vidieť,no neviem už.dnes poobede robene testy.

evittam
22. júl 2014

@sebadtianko kúpte si digitálny test, ten je najlepší ukáže ti aj v ktorom tt asi si. 😉

donna11
22. júl 2014

@evittam zbytocne vyhodene peniaze v tomto pripade.

chris92
22. júl 2014

To keď chcem vedieť či som v tom..musím si robiť aj ovulačný test? Akosi tomu nerozumiem..na čo je to dobré ak mi raz vyšiel tehu pozitívny...

karmela
23. júl 2014

@chris92 nie netreba robiť ovu test ked ti tehu vyšiel pozitivny 🙂

jaruska18
23. júl 2014

Ahojte.cely minuly mesiac sme sa pokusali o dietatko.mrchu som mala,a od kedy skoncila sme sa snazili znovu skoro kazdy den.dnes som iba 18DC ale presny datum ovulacie neviem..robila som si ovu testy no boli negativne.bola tam slabsia ciarka..ale vela zien hovori ze ovu testy neukazu vzdy ovulacu..tu su fotky tehu testu..robila som ho dnes o pol 11,nebol to ranny moc a aj som toho dnes uz dost vypila.vidite tam ducha?lebo ja som ho videla 🙂 neviem ci to bude tak vidno na fotkach 🙂

zonjushe
23. júl 2014

@jaruska18 no duch tam kazdopadne je..len neviem, ci ozajstny alebo falosny 🙂 .. ak si mala skoro ovulku, kludne mozes mat ducha na 18DC .. neostava ti nic ine, len pockat 1-2 dni a skusit znova rovnakym testom, duch bude silniet, ak ide o tehotenstvo 🙂 .. drzim palce

nike8
23. júl 2014

@jaruska18 18 Dc je moc skoro na tehu test, radsej testuj ci nebude ovulka ak este nebola.

melanka21
23. júl 2014

@jaruska18 Vsetko zalezi od toho ake mavas dlhe cykli, na 18DC je to podla mna skoro, ked ani nevies kedy presne bola ovulacia. Ak mavas cykli kratke a ovulaciu mavas skor tak by sa tento duch dal este pochopit, tak teda uvidis co ukaze test o par dni, testuj vzdy ale rovnakym testom, aby si viedela rozdiel 🙂 drzim palce 🙂

yanni
23. júl 2014

@jaruska18 biely biely snehobiely. je mi luto.

Neviem ako, ale ja testujem ovu uz takmer pol roka a zatial mi vysiel kazdy mesiac pozitivny.Neukaze ti, len ak neprebehne ovu (ale slabu ciarku moze ukazat) alebo su testy chybne. Je inak dost znaciek testov, hlavne tie pruzkove, ktore neukazu nikdy nic. To ale neznamena, ze ovu nemas. Su jednoducho chybne.

lubka1983
23. júl 2014

ovu su zbytocne vyhodene peniaze......ja som podla nich nemala ovu a cakame dvojicky...

siska765
23. júl 2014

@jaruska18 ja na tej druhej fotke vidim slabuckeho ducha,ale pockala by som este ,kedze nevies kedy bola ovulacia.ja som napriklad mala az na 23DC ovulaciu - odsledovane folikulometriou a 8-10dpo mi uz ukazal peknu ciarocku ,nie ducha a ovu testy som si nikdy nerobila,radsej som chodila na folikulometriu a tam som presne na den vedela kedy bola ovulacia

siska765
23. júl 2014

@majuska77 jednoznacne tehotna 🙂

matulisa
23. júl 2014

Ahojte, môžem poprosiť o váš názor? 1deň mešká mrcha, som pravdepodobne 12DPO... Na rovinu, bez blbych poznámok. Ďakujem

siska765
23. júl 2014

@matulisa no nejaka nadej tam je ,zalezi na tom akej farby je ta testovacia,ci seda alebo ma nabeh na farbu kontrolnej.tym som sa riadila ja pri mojom testovani,kedze som mala casto aj len kanaliky a myslela si ze je to ciarka.Proste testovacia musi chytat farbu

matulisa
23. júl 2014

@siska765 skúsim neskôr, alebo digi clearblue...

siska765
23. júl 2014

@matulisa ano ten som mala aj ja a super mi hned ukazal

matulisa
23. júl 2014

@siska765 no len tu v meste uzkoprofilový tovar ☹

jaruska18
23. júl 2014

Spravila som dve fotky v negative a jednej som upravila kontrast.ja tam stale nieco vidim

jaruska18
23. júl 2014
jaruska18
23. júl 2014

Ten posledny test si nevsimajte 🙂 nechtiac sa pridal ovu test 🙂

evittam
23. júl 2014

@donna11 Nemyslím si a zase to nie je až také hrozné - stojí 7,- Eur. Ja som mala obyčajný a ten mi ukazoval jednu čiarku a tú druhú takú bledú a len tak asi cca 1/4 čiarky, tak som si kúpila digitálny a hneď mi pekne ukázal +2-3tt

donna11
23. júl 2014

@evittam lenze na tehu teste nic nema a ovu test je uplne bledy..navyse dostala ms..keby to bolo tehu, tak ovu test je silno pozitivny.