Čo poviete na tento test?
@daniela.ho - ved to je uz pekna ciarka 😉
@mamulienka30 to fakt?? lebo ja už mám pocit že si namýšlam...ale môže sa ešte stratiť? či už bude len silnieť?
@daniela.ho - preco by sa mal stratit??? Je tam seriozna druha ciarka, ktora bude silniet a v aprili pojdes do porodnice po babatko ;) No stres a nohy hore a o dva dni sem hodis fotku kolajnic ;)
@mamulienka30 čitala som nejaké diskusie kde písali baby že sa ešte može stratiť a príde MS...ja neviem, testujem prvý krat v živote a len nemožem uveriť že by sa to podarilo na prvý šup 🙂 🙂 priatel tiež vyvaluje oči 🙂 tak dufam že to dobre dopadne 😵
@daniela.ho hm, keby to bolo viac do ruzova, aleboina fotka...mne to pripada akesi sede, akokeby iba kanalik,neviem....skus dat foto spredu 🙂
@daniela.ho za cerstva bola ciarka do ruzova?
@zvolsiinylogin mam ešte tuto, horný je 4 dni pred očakávanou MS a spodný dnes, dva dni meškanie. Neda sa mi inak odfotiť ale v skutočnosti je jemne naružovelá, nezdá sa mi šeda....
@zvolsiinylogin hej určite ružová a to je stále, len sa mi to nedarí odfotit, je slaba
@zvolsiinylogin lepšie to nejde odfotiť už, musim pockat par dni a uvidime....
@daniela.ho myslim, ze ti bude silniet....drzim palceky 🙂 🙂
@zvolsiinylogin prave mi zacal nejskx hnedý vytok ☹ ☹ netusim co si o tom myslieť..pichanie v podbrusku mam uz pár dni.
@daniela.ho skus vyckat do zajtra a zbehni k svojej lekarke.....povedz, ze mas ten vytok a ze ti vysli slabo pozitivne testy, a ze ti meska....uvidis, co ti povie.....mozno je to predzvest ms....ak do rana nic, chod k tej lekarke.....a moc sa nepohybuj, oddychuj.....kavu uz nepi...v zaciatkoch je tazko odhadnut, ci sa udrzi alebo nie....ja som bola u dokiho, ze tiez spinim a pozrel sonom, nieco videl a nasadil lieky...drzim palce moja, nech to dobre skonci.... 😠
@daniela.ho skus testovat dalej ak ide o tehotenstvo, mozes mat nejaky hematom ktory by mal mat lekar pod kontrolou uz od zaciatku, ja som tak dopadla v den ked mala dojst ms som zacala najprv spinit a pototm silno krvacat co mi doslova tiekla krv po nohach, to som bola tehu🙂mala ma uz rok a 3 mesiace 🙂 sarapatil len hematom, skus testnut zajtra alebo pozajtra a to spinenie si sleduj, moze ist aj o uhniezdovanie preto to pichanie. Kazopadne ak by si mala testy pozitivne dalej tak rychlo navstiv lekara nech nasadi lieky a skontroluje ta 🙂 drzim palce 🙂
@zvolsiinylogin
@melanka21 ďakujem baby za rady, zajtra veru behnem hned doktorke. Normálne som zufala lebo som sa uz vytesovala ☹ ach
@daniela.ho nemusi to znamenat este nic, je to hnede? Nieje to cira krv???
@melanka21 take hnedobiele, nie cervene
@daniela.ho tak to je stara krv, to nebude ms. Len si lahni pekne a nenamahaj sa. zajtra zabehni za lekarm a ak mas doma niekde po ruke duphaston tak si kludne daj. Ak nie tak si vyziadaj od lekara nech nieco nezanedba, pozeram ze ms uz meska, takze ten test urcite klamny nebol.
@melanka21 ďakujem si zlata, rano spravim test a pojdem doktorke
@daniela.ho Daj potom vediet ako na tom si 🙂 budem na teba mysliet 🙂
@daniela.ho ako? vsetko o.k.? doki uz nieco videla na sone? cakam dobre spravicky....
@melanka21
@zvolsiinylogin cakam na výsledky z krvi HCG, lekar tam nuc nevidel ale ze mam sliznicu ns 9/12...to nechape, neviete mi poradiť?
@zvolsiinylogin
@melanka21 teda sliznica 9/2mm
@daniela.ho povedal,ze mas vysoku sliznicu?
@daniela.ho netusim, co to cislomoze znamenat....a ako skomentoval? vysoka ci nizka? vysoka je o.k....
@trgypadl povedal hento cislo a ze za hodku budu výsledky hcg
@daniela.ho no a uz hodka presla??ako dlho Ti meska,ak by to bolo 9 mm tak by to bolo fajn
@trgypadl tri dni meska a este 20 min ☹ asi ma porazi. Este cosi splietal o mimomaternicovom... Lebo ze v maternici nic nevidi. Ale ved to je este aj skoro aby videl nie??

@elfi1 Ahoj, bola si už u gyndoša? Koľký si tt ? Ja som dnes bola len kôli liekom a objednala som sa až na 14.8., to by som mala byť 7+2tt, tak som zvedavá. Dúfam, že bude všetko ok. 😵