Čo poviete na tento test?
ahojte..chcela by som len vedeť, či vidíte niečo na tomto teste..pretože ja vooobec nič okrem jednej čiarky.. 😅 aj ked je pravda že je testované 5 dní pred MS..

@daniela.ho Moze to byt este skoro, aj mozno preto tie slabe testy, ale zas ak by islo o mimomaternicove tak s tymto skusenost nemam :( no cakame cakame, snad to bude fajn a co to spinenie???
@daniela.ho takze si tehu.... 🙂
@daniela.ho to spinenie nejako riesil?
@trgypadl
@melanka21
@zvolsiinylogin tak hcg len 0,8, lekar tehotenstvo vylucil. Ze nic tam nevidi a krv tiez nepotvrdila. Tak nechápem tomu testu...a asi sa mi rozbieha mrcha lebo uz zacinam krvacat ale bez bolesti
@daniela.ho velka skoooda :( mozno tam aj nieco bolo , ale neudrzalo sa :( to nevadi, tak teda skuste dalsi cyklus :*
@daniela.ho ak mám byť úprimná, tak ja osobne na teste čo si dávala pozitívnu čiarku nevidím, iba kanálik. Nesmúť, a s pozitívnym myslením do ďalšieho cyklu. Ak aj išlo o tehotenstvo, ktoré sa predčasne ukončilo (čo si nemyslím, lebo test podľa mňa naozaj nebol pozitívny), tak je len dobre (aj keď to znie kruto a paradoxne), že sa mrcha rozbieha sama a nie je potrebná kyretáž. Drž sa.
@daniela.ho tak to ma mrzi....verim,ze na buduce sa podari 😉
@piacere
kanalik to nebol, bolo to ruzove ale slabe. Vzdy som si robila tuto znacku testov a nikdy som na nich nic nevidela az terat slabú ciarku.To je jedno uz, myslim ze sa to neuchytilo...nevadi, ved ti bola len prvá skuska 😉 na dovolenke sa posnazime znovu 😉
@zvolsiinylogin
@trgypadl
@melanka21 baby ďakujem za pomoc 😉
@daniela.ho tak potom zrejme biochemické tehotenstvo. Neboj, ja som mala vo svojom živote 3 biochemické tehu a mám dvoch krásnych synov 🙂 Bábätko príde....
@daniela.ho ak by sa neuchytilo bol by tam aspon nejaky naznak zvyseneho hcg,ale nebooooj treba len na to cas
@daniela.ho drzim palce na dalsie snazenie :* ozvy sa urcite 🙂 drz sa 🙂
@niky599 to je jasne ako facka 😉 gratulujem
možno mu to príde priskoro. nič nestresuj, vyčkaj jeho odporučenú dobu a potom si sprav test znova. viem, že je to vábivé, testovať sa každý týždeň, ale skús vydržať 🙂
@simonnka2014 nemusel vidiet.....ale ty ked pjdes o 3t,tak budes vidiet uz babeno aj so srdieckom😉 pekny test...
Ahojte baby...no mne uz 16 dni meskaju, z toho asi pred 6timi dnami teda vo stvrtok som mala taky číry bledo ruzovy vytok...v pondelok tiez troska a dnes tak isto.(mozno raz za den) a test som si robila v sobotu -bol negativny...boli ma pod bruskom a taktiez prsia . normálne pri mrche ma bolia z bokov tento krat ma zacali bolet z vrchu...co myslite zeny som ci nie som...ak zajtra nedostanem palim k doktorovi....
@simonnka2014 daj si zobrat krv.....ak si, a budes spinit, aby ti dal lieky...lebo evidentne nema zaujem nic riesit - presne ako moj byvaly gyndak....
@daniela.ho dakujem 🙂
Baby nákukam tu tie vaše testy. Dnes po týždni meškania som mala.ráno 1x ducha na teste. Včera tam nič nebolo. Už sa,neviem dočkať zajtrajsku. Teším sa, ale,sa,aj bojím.. Toto čakanie je nekonečné...
Baby dneska prisla mrcha,,tak teraz neviem co si o tom mysliet :-/
@marienka1703
@aknedz
@donna11
Ahojte baby, po dlhsom odmlcani vam len chcem napisat, ze som tehotnaa 🙂 uz takmer 10 tyzden. Pisali sme si pred vyse mesiacom, ked som davala ukazky mojich testov. Vám sa ako darí?
@simonnka2014 No podľa mňa sa malé neudržalo,lebo aj tdstík mal slabého dušíka na toľko dní meškania alebo bola neskoršia ovulka a preto taký slabý dušík
@dominikak jeee, tak to gratulujem a zelam krasne bezproblemove tehotenstvo! My sa mame celkom fajn, vdaka,momentalne som ukonceny 34tt a mala by som lezat lebo sa otvaram - ale to je vraj caste pri druhych tehotenstvach, no mne to nedalo,lebo sme potrebovali este pochystat vecicky a prerobit detsku iizbu..tekze moj oddych nebol celkom splnitelny...ale hadam to potiahneme aspon do 38tt 😉 Ty sa drz a nech babätko krasne prospieva!

@daniela.ho ano skoro,preto je dobre ist k lekarovi az,ked meska viac ako tyzden...ale neboooj hcg vsetko ukaze 😉