Čo poviete na tento test?
Dnes spinenie, mala prist az o 5 dni :( tento mesiac teda asi nic :(
@jaruska18 nevešaj hlavu, nám sa s priateľom tiež 3 mesiace nedarilo (čo je aj tak veľmi kratučká doba, sú páry, ktoré sa snažia aj roky) a veľmi som to tiež prežívala, keď došli krámy furt som revala a po 3 mesiacoch som si povedala, že a dosť, takto to ďalej nejde, proste kašlem na to... sex sme mali len keď sa nám chcelo (aj keď nám sa chce často :D ) ale určite nie každý deň a snažila som sa na to vôbec nemyslieť, neriešiť, nechodila som ani sem na MK, lebo aj z toho som len tlak cítila a šup podarilo sa... aj keď to neskončilo dobre bohužiaľ, ale podarilo sa 🙂 takže, nemysli na to a ono to príde samo ;) hlavne z toho nebuď nešťastná, ono to príde v ten správny čas neboj 🙂
@jaruska18 ja viem, že to sklame a viem veľmi dobre, aký je to pocit, ale v tomto mi ver, že ak to čo najviac vypustíš z hlavy, tak sa to hneď podarí ;) ber to ako normálnu ver, máš MS, to znamená, že si zdravá, sú ženy čo MS nemajú, alebo len raz za 3-4 mesiace.. takže to ber takto, čo má prísť to príde 🙂
Ahoj baby co si myslite o tomto menzes meska 8dni robila som test bol tam slaby duch vcera vecer som dostala krvavy vytok nie silny dnes rano este bol fakt minimum a uz nic prsia mam ako v ohni ked si dam dole podprdu a podbrusko pobolieva hmm dakujem za odpovede test som si robila vo stvrtok a v piatok
@miminka89 no ja som mala problemy cca pol roka..od februara do maja som v kuse krvacala..lekar mi dal Norethisteron a Pambu a krvacanie preslo..robil mi vsetky vysetrenia,aj endokrinologicka..vsetky vysledky krvy som mala poriadku,aj hormony..ako som prestala brat tak od vtedy je toto 3 cyklus..teraz vzdy od 16. DC berem Duphaston...mozno je iba skoro odvtedy co som mala problemy :(
ja som mala rovnaky test, ešte by som povedala že ta druha ružová palička bola bledšia... vysledok bol 5 týždeň tehotenstva 🙂
@6699333 ahoj, no ono je to tak, že niektoré cysty môžu vytvárať pozitívne tehu testy
@mimka11111 aha no pekne tak a ja som sa tesila bola som z toho sklamana radsej by som cakala pätorcata ako mat jednu cystu koli ktorej nemozem teraz otehotniet ☹
baby po koľkých dňoch je vhodné urobiť si test?môžem si ho spraviť 10-11deň po styku???

@miminka89 dam vediet 🙂 skusim spravit zajtra rano 🙂