Čo poviete na tento test?
@bambina636 ja som si spravila 8 dní po ovulke a bol negatívny. Tu baby hovorili, že veľmi skoro, že až keď očakávam MS, resp. keď mešká. Len to neviem vydržať. 😀
-@jankes no ja neviem tiež vydržať,aj som kdesi čítala, že sa dá robiť test aj na 7-10 deň, ale vtedy treba test s najvyššou citlivosťou...ale ja musím aj tak ešte počkať ☹
@bambina636 veď som mala aj citlivý a bol negatívny. Možno nič, no neberiem to tragicky. Snažíme sa zatiaľ len mesiac, tak si to užívame, ale bolo by super, keby to vyšlo na prvýkrát.
@jankes ty si si robila test 8 dní po ovulke či 8 dní od "snaženia"? 🙂
@bambina636 8 dní po ovulácii. (aj od snaženia) Snažili sme sa aj pred (teda už aj cez plodné). Ovuláciu som mala pozitívnu podľa testu. 8 dní od ovulácie som si urobila test a nič, ani náznak. Ani duch. Ani príznaky nemám. 😒
@jankes hmn...tak keď ste sa snažili aj cez tie plodné dni a vyšlo to negatívne...skús počkať ešte pár dní, 2-3 a znova si sprav ten citlivý test...pre istotu 🙂 a uvidíš 😉 v každom prípade ti prajem, aby ti vyšiel tvoj očakávaný výsledok 🙂
@bambina636 Ďakujem. Asi už počkám do piatka, mala by mi prísť mrška, tak už som sa zmierila s tým, že asi nič. Ale veľmi by som sa tešila, keby to predsa len vyšlo.
@katkasofi ahoj, ako sa máš? Ja začínam 9 tt, zatiaľ sa držím, idem vo štvrtok na sono, tak dúfam, že bude všetko ok. 😵 Ty si ako prežila prvý trimester? Bývalo ti zle? Mne je zle len občas, aj to večer, alebo v noci, prsia mám citlivé len keď ich stlačím, cikám asi nepretržite. 😀 Ale inak v poho zatiaľ. Tak drž palce, nech aj my už máme ten obávaný trimester úspešne za sebou. 😉
@kudusko ahoj ako som pisala ze vraj to bola cysta tak mi dr.pichla injekciu na vyvolanie menzesu menzes som dostala no na treti den ako mi zacal zo mna vypadla zrazenina velkost asi 5 cm a na jednej strane bieli obal priesvitni bola som na kontrole a povedala som to dr.a ona vy ste asi potratila tak nechapem ja som hned vedela ze to neni normalne a este aj ten test pozitivny a tie priznaky a este sa ma opytala taku blbu otazku a vy ste si to chcela nechat krava sprosta ☹

@jankes doktorka mi potvrdila tehotenstvo - 6 tt