Čo poviete na tento test?
baby viete mi poradit? vcera pepino test pozitiv (asi po limite zahodila som ho po minute a nasla om ho v kosi) dnes woman secret 10 jednoznacne / 😠 co si mam vybrat?
@kudusko idem si od nej zobrat kartu a odchazam ku moju porodnikovi mala ma normalne vysetrit vziat krv na hcg a nic nespravila len sono a potom na druhej kontrole mi hovorila ze nemam hned utekat ked mi meska lenze ja som zacala mat krvavy vytok tak som sa bala a tak ked vie ze to neni dobre ma vysetrovat z vnutra tak skoro tak mi mala vziat tu krv a potom by sa videlo co sa deje ta dr vobec nepremysla predtym ako ide konat !
mne sa osvedčil test z lekárne, volá sa Mamatest Comfort, má veľmi dobrú citlivosť, žiadne tiene, buď sú dve čiarky alebo nie, pozrite túto debatu https://www.modrykonik.sk/forum/som-tehotna/je-mamatest-10-spolahlivy/
@martinka4211 jedna čiarka,znamena že nie si v tom, ale v letaku si ti mala iste napisane 😉
@martinka4211 mne sa zda ze sa tam nieco rysuje 🙂
@brady1 dakujem, citat este viem
preto som ho sem dala, lebo takisto sa mi tam nieco, ale iba miestami rysuje,,
@martinka4211 tak na foto nič nevidno 😉
@martinka4211 To je kanálik, tá čiarka nie je sfarbená do ružova.Negatívne.

@eetynka no to ano vazne ju nechapem este povedela ze som mala prist neskor ze to sa neda hned zistit to ja viem ale test vysiel pozitivny a mala som krvavy vytok tak som sa bala co ak sa nieco stane tak som isla bol to uz 8 den co mi meskala a ona zahlasi vy nieste tehotna ale mate cystu a potom odrazu ze som asi potratila vobec neviem co si o tom mysliet