Čo poviete na tento test?
@tomasko27 ano rovnake, preto ma sklamalo ked obidva vysli rovnako. Hrozne dufam, ze sa to podarilo - uz cakame 2 roky. Neviem sa dockat ako to dopadne 🙂
@kristinka123 Mne tento druh testu nikdy neklamal,neduchoval.Keb boli dve ciarky bola som,ked jedna tak ozaj som nebola,nebolo to testom.
@tomasko27 toho sa trosku bojim. Pri malej som to zistila az v 8 tyzdni a to testy vysli krasne, tmave. No to som nemala ziadne priznaky a aj menstruaciu prvy mesiac som mala normalnu. Takze teraz by prisli priznaky nejako velmi rychlo. No tie slabe ruzove ciarky tam su, takze fakt neviem na com som...
@kristinka123 Neskusala si digitalny test?
@tomasko27 o tom som pravdupovediac ani nepocula 🙂 Da sa kupit normalne v lekarni?
@kristinka123 v lekarni maju digi test cleanerblue stoji okolo 7e a ten ti ukaze aj tyzden počatia
Fiha, teraz mam sice malu choru, takze letiet do lekarne nemozem, ale skusim poslat manzela ak by stihol otvaracie hodiny. Aspon by som nemusela cakat v neistote dalsich par dni.
@kristinka123 Presne ako pise
@adulienka16.
@tomasko27
@adulienka16 tak baby test uz mam aj doma, zajtra rano budem vediet na com som 🙂
@kristinka123 No potom chcem info ze ako to dopadlo,ak sa bude dat aj foto.Ja si tiez musim kupit test 🙂
@tomasko27 jasne dam 🙂 Gynekolog mi chcel nasadit lieky na podporu uz pred pol rokom, ale povedala som, ze do 26-tky to este vyskusame bez nich a potom sa na to dam. Kedze som z dvojiciek, strasil ma velkou pravdepodobnostou viacpocetneho tehotenstva a toho som sa celkom bala. 26 mam za 12 dni, takze by to kraaaasne vyslo 🙂
Drzim palce aj tebe!!!!!
@kristinka123 No to by bolo pekne keby to vyslo.Ja som si robila test,no neviem co som videla,ci kanalik alebo slabu ciarku.Este pockam a spravim test cez vikend.
@kristinka123 ahoj 🙂 na testiku veru vidno druhu / 🙂 nemusi tam byt kolajnica mozno pomalsie stupa hcg 🙂 ako testovala si aj dnes ?
@kristinka123 Myslim ze si tehotna, jak nikdy 😀 😀 gratulace!
@tappetty dakujem 🙂 teraz uz len uspesne dobojovat do konca.......a oznamit to rodine 🙂
@kristinka123 Ahoj no vidis.Dobre ze si kupila ten digitalny test tam je to jasne zretelne ze si.Aj ta ciarka druha je dnes tmavsia.Super 🙂
@tomasko27 Vazne dakujem za radu, usetrilo mi to minimalne dalsi tyzden v neistote 😉
@kristinka123 Ahoj som rada ze som pomohla.Super je ze ti to vyslo 🙂
@andromeda10 myslim ze mozes oslavovat 🙂
@sintra joj ak tak budem nesmierne stadtna uz sa pokusame 3mesiac 🙂)

@kristinka123 Ahoj a boli to rovnake testy?Urcite to stmavne.