Čo poviete na tento test?
@smart27 spinit mozes aj v pripade ak si, aj nie si tehu.. Tak bud sa to rozbehne, alebo spinenie prestane 🙂 skus byt trpezliva a netestovat tak casto, lebo je to stresujuce a viem o com hovorim, ze je clovek len zbytocne sklamany ked mrcha dorazi po predoslych duchoch ☹ drzim palce!
Negatívny, zatial to na tehotenstvo nevyzerá, možno skús neskôr.
možno chyba testu, skúste test zopakovať o 2-3 dni. držím palce.
@andzela16 krasne! Hned ako som toto videla som sa velmi potesila...a uz pomaly 21 tt sme..gratulka!..
@tomasko27 ahoj, uz si testovala? Ako si dopadla?
@kristinka123 Ahoj netestovala ale to by bolo asi aj zbytocne,aj tak nic.Citim sa tak normalne,tak netehotne 🙂
@kristinka123 Ahoj tak ako,drzite sa?Bola si u lekara?
@tomasko27 tak to ma mrzi, drzim palce nech sa cim skor podari - ak sa snazite 🙂
U lekara som este nebola, mala je chora a ja sa citim dobre, takze sa neponahlam, objednam sa az na buduci tyzden a dufam, ze bude uz vidiet aj srdiecko. Dnes som si spravila len tak zo zvedavosti este jeden test a kolajnicky su krasne silne, takze hcg pekne stupa. Teraz ma bude najviac zaujimat ci tam doktor neuvidi 2 srdiecka 😀
@kristinka123 Ahoj,no ked sa citis ok tak navsteva lekara este pocka a este ked ju vidno pekne tak to bude ok.No to by bolo pekne keby boli dve 🙂.Praveze sa nesnazime 🙂.Ja by som aj chcela aj nie uz teraz,partner moc nie teraz,syn ten ano a dcera nie 🙂 no takze tak.
@tomasko27 tak to mate s tym chcenim pekne rozdelene na polovicu 🙂 Niekoho bude treba prehlasovat 😉
@kristinka123 No dcera bude mat 9r a to je uz taka skoro puberta takze taketo veci su podla nej "trapne" 🙂 a syn ten od malicka nakuka do kocikov,som ho vzdy musela krotit 🙂,nechavame to tak.Nesnazime sa dako ale ani sa nebranime ak by to prislo.
@tomasko27 aj nasa mala je taka, zboznuje deti, nema problem sa zoznamit s hocikym, takze ma dost mrzelo ked sa nedarilo. Ked som jej to oznamila, normalne sa rozplakala od stastia a hodila sa mi okolo krku. Teraz je to sice horsie, lebo caka kazdy den, ze ked sa zobudi babatko tu uz bude. Chudatko este sa nacaka... 🙂
@kristinka123 No este bude musiet pockat,ale tak ono to pojde rychlo ani sa nenazdate a babo bude svami.A ak budu dve to bude radosti,mala bude mat naraz dve babiky.
@winky77 urcite si tehu 🙂
@tomasko27 tak mala urcite, ta uz teraz planuje, ze babatko bude spat u nej v posteli a rano mu vyberie veci aby bolo pekne a hupat ho bude vo svojom kociku pre babiky a ono sa postavi dozadu na kolobezku a ona ho bude vozit..... 😀 toto pocuvam cely den. Manzel zase povedal, ze ak to budu nahodou dve dievcata, keby boli dvojicky tak si prerobi povalu a stahuje sa tam 😀
@kristinka123 No plny dom zien.Mala to uz ma jasne premyslene 🙂.No ja mam tri sestry,takze nas aj s mamou bolo pat zien doma a brat s otcom.Rozmyslam ze ja skusim este spravit test,neviem mam taky divny pocit.Lebo ked sa zamyslim tak sa citim tak inak,a vadia mi veci ktore predtym mi nic nerobili.A som citliva na pachy a sa potim co u mna nic take nebolo.Ako viem ze to potenie moze sposobit aj nieco ine.
@henriett19 dakujem za nazor potvrdil aj digi 1-2 tyz...aj csetky ostatne co som robila....
ja som bola vo velkej Dr.Max, myslela som si ze tutovka a nic 🙂 Ani u nas v poliklinike v mega lekarni 🙂

@smart27 myslim, ze tam nic nie je ☹skus vydrzat aspon dva tri dni, ak menzes nedorazi, tak otestuj znovu, ale netestuj kazdy den..