Čo poviete na tento test?
ja tam vidim, ja mavam take testy stale a nie som tehu, ja mam stale slabulinku ciarku, asi preto, ze mam dve cysty
@kachna127 a ja som taketo mala trikrat a trikrat som bola tehu, no len dvakrat uspesne ☹
Ja tam vidim druhu ciarku, aj ked slabsiu, ale vdim, drzim prsty, nech je k, ako si zelas
@martinella1 dakujem za nadej velmi pekne....
@kachna127 intenzita testu ne je dolezita, test po urcitej dobe oxiduje, takze porovnavat vcerajsi a dnesny je nezmysel. Ak si ho urobila spravne, druha ciarka sa tam objavila v stanovenom limite, tak mozes byt kludna a tisko sa tesit! Bolesti mozes maj aj ked si tehu, ja som ich mala dost silne a aj pocas tehotenstva - maternica sa natahuje. Drzim palce!
No mne to nedalo este...a este jeden som poobede spravila ale nemam pocit ze sa to zmenilo...ale fakt neviem ci to je duch....alebomam nejaky zdravotny problem......neviem...povedzte baby co si myslite naozaj....prepacte ze otravujem.....
@kachna127 - rano budu kolajnice.
@mamulienka30 no trochu dozadu v prispevkoch som davala test z rana hned,....a ziadny rozdiel nevidim....tak skusim este zajtra rano.....a az ked bude silnejsia az potom uverim...lebo keby som bola tehu tak to silnie nie? No aspon ako tu baby pisali ze kazdy den to silnelo....tak uvidim rano.....drzte palce ale myslim si ze bude aj rano rovnaka ta ciarka....
@kachna127 - ved hcg rastie kazde dva dni nie z rana do poobedia. A kazdej stupa rozdielne rychlo. Takze nestresuj ;)
@mamulienka30 ok...tak pockam az do nedele....budem musiet...no bola by som stastna...lebo uz cez pol roka sa snazime o babo......
@kachna127 mne tiez robil falosnych duchov, ale toto je podla mna ciarka 😉 takehoto ducha som na pepine nemala nikdy
@kachna127 ak mas poruke dr.max lekaren, tak oni maju tiez dobre testy (lady max 2v1), tie mi duchov nerobia.
@kachna127 ak je to pepino tak to ignoruj..ja som mala na pepine este silnejsiu a na mamateste nic... a mamatest mal pravdu :( dufam, ze u teba to tak nebude
@katuskamala no tak to skocim do lekarne a ten test si spravim.....dakujem vam baby...

@kachna127 aku značku testu si použila niečo tam je slabo sfarbené do ružova.Ak je to pepino tak ten vraj bežne robi takýchto duchov aj keď tehu žena nieje.Tak drzim palce nech ta ciarka silnie 😉