icon

Čo poviete na tento test?

petra2226
16. apr 2014

ahojte..chcela by som len vedeť, či vidíte niečo na tomto teste..pretože ja vooobec nič okrem jednej čiarky.. 😅 aj ked je pravda že je testované 5 dní pred MS..

Čo poviete na tento test?
karmela
23. okt 2014

@kachna127 aku značku testu si použila niečo tam je slabo sfarbené do ružova.Ak je to pepino tak ten vraj bežne robi takýchto duchov aj keď tehu žena nieje.Tak drzim palce nech ta ciarka silnie 😉

vevericka13
23. okt 2014

ja tam vidim, ja mavam take testy stale a nie som tehu, ja mam stale slabulinku ciarku, asi preto, ze mam dve cysty

kachna127
23. okt 2014

@karmela no prave toto pepino....no tak nie som.....tehu..skoda.....a nestraste ma ze mam cystu..... ☹

martinella1
23. okt 2014

@kachna127 a ja som taketo mala trikrat a trikrat som bola tehu, no len dvakrat uspesne ☹
Ja tam vidim druhu ciarku, aj ked slabsiu, ale vdim, drzim prsty, nech je k, ako si zelas

kachna127
23. okt 2014

@martinella1 dakujem za nadej velmi pekne....

karmela
23. okt 2014

@kachna127 ale nemusí to byť tvoj prípad jednoznačne.Veď Uvidiš keď ciarka bude silnieť tak to bude tehu 🙂 vela stastia.Len som ťa chcela upozorniť,že pepino zvykne často duchovať 😒

kachna127
23. okt 2014

@karmela ved ja viem..pockam dva dni a testnem...a pockam do mrchy....az to ma uisti ak bude dlho meskat....

kachna127
24. okt 2014

No baby este jeden z dnesneho rana.....a uz naozaj na to kaslem..... Mam aj tak strasne bolesti ako pred mrchou ale ta ma dojst po 27.10. Takze stale chodim nervozna ze ci uz nahodou neprisla.....ale neviem ci ten dnesny test je silnejsi..ten vrchny...poradte prosim

lenka_21
24. okt 2014

@kachna127 intenzita testu ne je dolezita, test po urcitej dobe oxiduje, takze porovnavat vcerajsi a dnesny je nezmysel. Ak si ho urobila spravne, druha ciarka sa tam objavila v stanovenom limite, tak mozes byt kludna a tisko sa tesit! Bolesti mozes maj aj ked si tehu, ja som ich mala dost silne a aj pocas tehotenstva - maternica sa natahuje. Drzim palce!

emdy789
24. okt 2014

@kachna127 môžeš sa tíško tešiť 🙂 sme natom podobné 🙂

Baby dnes som zase spravila test a čiarka je silnejšia ako minule pridám vám aj test 🙂 radte či vidím správne 🙂

kachna127
24. okt 2014

@emdy789 ved to ze uz som raz mala takyto test....akoze takuto ciarku......ale potom dosli hrozne silne kramy...ako keby sa to neudrzalo vo mne......tak neviem....ja si myslim ze terax to bude to iste.... ☹

lienka265
24. okt 2014

ahojte baby.. aj my sa uz dlhsie snazime.. myslite, ze je tam druha ciarka? ci zase nic? ☹ nazivo to vidno lepsie, ale vybehla az po uschnuti.. takze asi nic.. a je to test one step, mate niektora s nim skusenost?

kachna127
24. okt 2014

@emdy789 drzim ale palce...ty mas aspon iny test...asi spolahlivejsi...tak daj vediet ako si dopadla 🙂

kachna127
24. okt 2014

No mne to nedalo este...a este jeden som poobede spravila ale nemam pocit ze sa to zmenilo...ale fakt neviem ci to je duch....alebomam nejaky zdravotny problem......neviem...povedzte baby co si myslite naozaj....prepacte ze otravujem.....

kachna127
24. okt 2014
mamulienka30
24. okt 2014

@kachna127 - rano budu kolajnice.

kachna127
24. okt 2014

@mamulienka30 no trochu dozadu v prispevkoch som davala test z rana hned,....a ziadny rozdiel nevidim....tak skusim este zajtra rano.....a az ked bude silnejsia az potom uverim...lebo keby som bola tehu tak to silnie nie? No aspon ako tu baby pisali ze kazdy den to silnelo....tak uvidim rano.....drzte palce ale myslim si ze bude aj rano rovnaka ta ciarka....

mamulienka30
24. okt 2014

@kachna127 - ved hcg rastie kazde dva dni nie z rana do poobedia. A kazdej stupa rozdielne rychlo. Takze nestresuj ;)

kachna127
24. okt 2014

Keby mi napisali baby co maku s tymto pepinom testy skusenosti...ze ho mali takyto ale neboli tehu...bola by som rada....

kachna127
24. okt 2014

@mamulienka30 ok...tak pockam az do nedele....budem musiet...no bola by som stastna...lebo uz cez pol roka sa snazime o babo......

emdy789
24. okt 2014

@kachna127 Moja hlavne hore hlavu a nestresuj...vylož si nohy a oddychuj 🙂 stres neprospieva fazulke 🙂 Ja testnem ešte zajtra ráno a uvidíme čo to povie 🙂 Dám ti vedieť ako som dopadla 🙂 a tebe držím palčeky aj na nohách 🙂 a len sa usmievaj a mysli pozitívne 🙂

kachna127
24. okt 2014

@emdy789 no ved oddychujem pokial sa da....ale taka by som bola stastna...dam aj ja vediet ale moc tomu nedavam sancu......daj mi urcite vediet....aj ja drzim palce...

lina129
24. okt 2014

@kachna127 ahoj, vyzera pozitivny, ale ja osobne mam skusenost ako pisala @karmela ze mi robil duchov, resp. akoby tam presvitala ta druha // Ale nezufaj, mozno to nie je tvoj pripad a ty budes tehu... 🙂 skus inu znacku testu, vraj dobry je Mamatest...

kachna127
24. okt 2014

@lina129 dakujem velmi pekne...a ten kupim v lekarni? Ci da sa dostat aj v drogerii alebo v obchode?

paskolinka
24. okt 2014

@kachna127 mne tiez robil falosnych duchov, ale toto je podla mna ciarka 😉 takehoto ducha som na pepine nemala nikdy

paskolinka
24. okt 2014

@kachna127 ak mas poruke dr.max lekaren, tak oni maju tiez dobre testy (lady max 2v1), tie mi duchov nerobia.

lina129
24. okt 2014

@kachna127 ten asi len v lekarni... ale nie je drahy, skoro ako ten pepino... a mysli pozitivne, ze vraj aj tehotne boli podbrusko ako pred ms...

katuskamala
24. okt 2014

@kachna127 ak je to pepino tak to ignoruj..ja som mala na pepine este silnejsiu a na mamateste nic... a mamatest mal pravdu :( dufam, ze u teba to tak nebude

kachna127
24. okt 2014

@katuskamala no tak to skocim do lekarne a ten test si spravim.....dakujem vam baby...

wenka25
24. okt 2014

@kachna127 podla mna je to tam,ja som mala na Pepino takuto ciarku ked na Rapid este nic a o tyzden uz som mala riadne kolajnice 😀