icon

Čo poviete na tento test?

petra2226
16. apr 2014

ahojte..chcela by som len vedeť, či vidíte niečo na tomto teste..pretože ja vooobec nič okrem jednej čiarky.. 😅 aj ked je pravda že je testované 5 dní pred MS..

Čo poviete na tento test?
bandikovajana
24. okt 2014

@kachna127 ahoj ja mam od včera skúsenosť. S týmito kúpila som v lekárni

kachna127
24. okt 2014

@bandikovajana gratulujemm....ale ten clear blue je drahy ze?

bandikovajana
24. okt 2014

@kachna127 rapiclear boli dva tuším za 2,5€ a ten clearblue 8€

karmela
24. okt 2014

@kachna127 To už je tehu ciarka podla mna,nie ta Falošna 🙂

kachna127
24. okt 2014

@karmela myslis?,....vies ja stresujem kvoli tomu ze ja mam hroznu pracu....som v armade...a musim tam behat a nadrapovat sa.. A vcera ako som bezala....tak som si myslela ze necham na ceste hadam aj maternicu...taku bolest som chytila ze som hned zastavila a potom ma to preslo...lenze na dalsi tyzden ma to caka znova...a chcem to vediet co najskor....lebo nechcem riskovat to ze ja sa budem nadrapovat zbytocne a este si aj cosi urobim...a to je naprd...ze ja pokial to nemam potvrdene od doktora...tak stale budu v praci na mna tlacit..... Neviem ci si ma pochopila....lebo uz takto raz som mala takyto test..a som sa v praci namahala..a hned sa so mna zliala krv...tak teraz sa uz tomu chcem vyhnut

lucindao
24. okt 2014

Tesim sa

karmela
24. okt 2014

@kachna127 tak šup do lekárne kup si jociaky inu značku tehu testu.Aj mamatest robi take ryhy necháva.Dr.Max su dobre alebo skús hociaky nie pepino.Ja myslim,že ti ta ciarka zosilnela oproti včerajšku.Ak ti vijde aj na inej značke druha ciarka,tak vieš že je to tam. 🙂 a v praci na tvojom mieste rovno poviem,že sa nemozes namáhať lebo si pravdepodobne tehotna.Vieš nie kazdy Dr ti da hneď na zaciatku tehu knižku.Ja som Napr. Dostala hneď ale nie kazdy to tak robi.Drzim ti palce nech v tebe drobec pekne rastie

karmela
24. okt 2014

@lucindao pekne čiarocky 😵 vsetko dobre

karmela
24. okt 2014

@kachna127 a ak na teba v praci tlačia a potvrdí ti aj další test tehu,tak choď k Dr a povec mu čo je vo veci.Vezme ti krv ta potvrdí tehu da ti papier a zanesieš ho do prace 😉

lucindao
24. okt 2014

Dakujem.dufam ze bude vsetko v poriadku

kachna127
24. okt 2014

@karmela ok...zajtra nabehnem do lekarne a idem na to....alebo este teraz.....aby som co najskor vedela.... 🙂

janaochi
24. okt 2014

@kachna127 ja mám kopu skúseností s pepinom a toto už nie je falošný duch. Môžeš sa potichu tešiť, zajtra bude určite silnejší. Si tehu. Gratulka.

janaochi
24. okt 2014

@bandikovajana aj tebe gratulujem, párkrát som si ťa všimla v snažilkách, držím palce nech všetko prebieha bezproblémovo. 😉 Krásne testíky.

janaochi
24. okt 2014

@lucindao tu už zbytočne debatovať.Gratulujem. 😵

kachna127
24. okt 2014

@janaochi podaj by si mala pravdu.....bola som si este teraz kupit ten mamatest ale necham si ho na rano radsej....z ranneho mocu.... A viete co je sranda? Ze keby sa to teraz podarilo.....keby zdoraznujem....tak by sa to podarilo po pol roku a este vtedy ked sme si povedali ze uz sa nebudeme snazit.... 🙂

janaochi
24. okt 2014

@kachna127 to poznám osobne, väčšinou to práve vtedy vyjde. Mne to tiež tak vyšlo, aj keď to potom nedopadlo, ale to už je iný príbeh, konečne sa prišlo na to, prečo sa nám to stávalo.

karmela
24. okt 2014

@kachna127 tak drzim palce nech si Nanom nájdeš // 😉

kachna127
24. okt 2014

@karmela no hned rano dam vediet ako dopadol ten test....ale neni to skoro este ked ani mi ocakavana mrcha nedosla? Lebo co som citala tu baby tak ze az ked ti meska mas robit testy...ale tak uvidim

karmela
24. okt 2014

@kachna127 no chceš to zistiť čo najskor,už si testovala.Tak ako sa nato cítiš ty.Spraviš testik budeš vidieť ako to vyzera ak nie pockaš do ms a ked bude meškať Uvidiš koľajnice 🙂

lienka265
24. okt 2014

@kachna127 podla mna, jednoznacne tam ta druha ciarka je, ziadny duch 🙂 pepino zvyknu robit duchov, ja ich mam uz plny suflik 😀 ale pri prvom tehu som mala takuto ciarku, tak myslim, ze ti mozme gratulovat 🙂

kachna127
24. okt 2014

No nevydrzala som dokonca dorana...spravila som ten mamatest uz teraz vecer...a vidite tam cosi?

mamulienka30
24. okt 2014

@kachna127 - isteze tam je, prosim ta ako mozes nevydrzat do rana 😀 😀 Ved ty sa scvoknes do prveho ultrazvuku 😀 😀

kachna127
24. okt 2014

Lebo ja tomu nemoz uverit..

lienka265
24. okt 2014

@kachna127 samozrejme, ze tam je 🙂 gratulujem 🙂 a v dobrom zavidim, kiezby som mala taku ciarocku uz aj ja 🙂

lienka265
24. okt 2014

@kachna127 a mas aj nejake tehu priznaky? ako sa citis?

kachna127
24. okt 2014

@lienka265 praveze nic...absolutne...jedine co som pocitovala tak to bolo ze 10 ho sme splodili..to viem urcite...to bol piatok a v sobotu na dalsi den som isla umriet...tak divne mi bolo...a potom nic nic......potom sem tam mi v aute doslo zle..ked som sa viezla...a az teraz v tej robote ked som bezala...tak ma strasne zacalo boliet podbrusie........a hned som testovala....nic nic...absolutne....

lienka265
24. okt 2014

@kachna127 ja mam zas pocit, ze mam kazdy mesiac nejake priznaky, neverila by som, ze sa to da namyslat.. tento mesiac ale nepocitujem nic, podbrusko ma boli tak ako pred mrchou a prsia mam naliate riadne a bolia.. 😒
ale teda znova gratulujem, tento mesiac praje viacerym, gratulujem aj @lucindao a @emdy789 🙂

kachna127
24. okt 2014

Praveze toto ked sme sa strasne snazili tak som mala hadam aj take priznaky ktore nemohli byt mozne......a teraz ked som na to uplne kaslala...tak vidis....ale este rozmyslam ze ked pojdem v utorok ku doktorovi lebo aj tak si tam mam zaniest kartu ci mu to mam povedat...ci ma neposle niekam..

lienka265
24. okt 2014

@kachna127 co ci mu mas povedat? on ta hned pozrie, len neviem ci to uz bude vidno na sone.. mozno len krv zoberie.. a hlavne kvoli tej praci si to daj potvrdit.. a setri sa..
ved aj my sme si uz povedali, ze to nebudeme silit.. toto bol uz stvrty pokus.. ale viem, ze mnohi sa snazia aj dlhsie, takze to nie je take strasne.. a navyse, uz jedno dietatko mame, tak som spokojna 🙂 len som si to nejako tak predstavovala, ze 3 rocny vekovy rozdiel bude fajn, ale co uz.. druhe dietatko bude vtedy ked nam ho panbozko pozehna a nie vtedy ked si to my naplanujeme 🙂

kachna127
24. okt 2014

@lienka265 no ja stale tomu neverim.....este mozu dojst aj kramy.....a aj v tej krvi by mi mozno povedal ze nic.....moze to byt aj cista alebo nieco...proste neverim tomu este....