Čo poviete na tento test?
@kachna127 Držím palce aby tam bolo plusko 😉
A chcem sa opytat...ten clearblue....to je normalne pod prud mocu? A hocikedy pocas dna?
@kachna127 drzim palce 😉
@kachna127 môj "už manžel" keď zistil, že som tehotná, tak nechcel ani aby som chodila, aby som sa náhodou nešmykla (bolo to v zime). Ale chlapi sú rôzni. Záleží koľko máte rokov, ako dlho ste spolu, či ste spolu už aj bývali, .... a hlavne prečo ste sa pochytili, lebo z toho "definitívne" som vycítila, že to nie je záležitosť jednej hodiny, alebo dňa. Asi bolo viac nedorozumení, ktoré trvali už dlhšie. Jednoducho musíš počkať, dať mu čas na adaptáciu a strávenie všetkého nového. Nehádaj sa, neprovokuj, ak ho ľúbiš, tak mu to jednoducho povedz (alebo napíš SMS) a počkaj na jeho reakciu. Tiež niekedy robím rýchle a nezmyselné rozhodnutia, ktoré za pár hodín ľutujem. Preto je najlepšie vychladnúť a riešiť situáciu triezvo. Nechcem byť "premúdrelá" ale rokmi som sa ukľudnila a pochopila, že treba rozmýšľať srdiečkom, nie rozumom. Držím palce.
@kachna127 ahoj, najskôr gratulujem k tehotenstvu .. vyzerá to nádejne ... a k priateľovi - častokrát sa stane, že sami tomu neuveria... ťažkoo povedať, čo sa medzi vami stalo. .. ale v každom prípade - pre zachovanie Tvojej psychickej, duševnej i fyzickej pohody sa čo najviac sústreď na seba a na dieťa, ktoré nosíš pod ♥ ... či už sa priateľ vráti alebo nie.
Tak dneska potvrdene od doktora.som tehu.v 5tt.juuuuj tesiiim sa
No ahojte baby...dnes mam po prehliadke....povedal mi doktor ze este tam vidi len ciernu malu bodku....ze sliznicu mam vysie ci co o 12 mm...povedal mi ze mam papat kyselinu listovu....a dal mi ulavi do prace od cvicenia...kedze musim behavat 5 km...ale stale mam krce ako pri menzese..a o dva tyzdne na kontrolu ze to mi povie uz na sto percent...ked budem v 4 tyzdni.......a priatel? Asi sa stretneme...a vysvetlime si ze co dalej....a naj je na tom to ze ked som to ratala na tehu kalkulacke....tak mam mat termin presne ked ma priatel narodeniny.......takze teraz dva tyzdne budem cakat....a este z dnesneho rana test...a konecne mam aj ja riadne kolajnice.....
Dakujem velmi pekne....no ja sa tesim uz...vidim to na sebe....a ostatne budem riesit potom...ale teraz som v takej euforii....ze ani toho priatela nepotrebujem momentalne.....ku stastiu.... 🙂
baby, a boli ste uz vsetky u dr? mate tehu potvrdene? v ktorom tt ste?
@lienka265 krasne.....uz aj silneju...... 🙂 budeme tie oktobrovky....no ja som bola u dr..a povedal ze som v druhom tyzdni ale ja som mu povedala aj datum poslednej ms....ale aj viem presne kedy sme zamiesili....10.10. No a ze to je len mala cierna bodka este mi povedal......a o dva tyzdne idem znova....to povedal ze uz by mal vidiet lepsie....

@lucinka0503 ok...dnes hned po robote skocim do lekarne....a testnem vecer...a uvidim...