icon

Čo poviete na tento test?

petra2226
16. apr 2014

ahojte..chcela by som len vedeť, či vidíte niečo na tomto teste..pretože ja vooobec nič okrem jednej čiarky.. 😅 aj ked je pravda že je testované 5 dní pred MS..

Čo poviete na tento test?
kachna127
26. okt 2014

@lucinka0503 ok...dnes hned po robote skocim do lekarne....a testnem vecer...a uvidim...

lucinka0503
26. okt 2014

@kachna127 Držím palce aby tam bolo plusko 😉

kudusko
26. okt 2014

@kachna127 jasne ze si tehotna a vecer tam bude plusko 😉 😉 😉 😉

kachna127
26. okt 2014

@kudusko no baby bodaj by ste mali pravdu....

kachna127
26. okt 2014

A chcem sa opytat...ten clearblue....to je normalne pod prud mocu? A hocikedy pocas dna?

majdulienka
26. okt 2014
Používateľ majdulienka je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od majdulienka.

@kachna127 drzim palce 😉

ivon444
26. okt 2014

no tak tento je robeny na druhy den meskania, ze tam vidite // ? 🙂
30.10 idem na krv

23petka
26. okt 2014

@ivon444 ja tam vidim dve //,gratulujem 🙂

kudusko
26. okt 2014

@ivon444 Ano vidime a gratulujeme 🙂

kachna127
26. okt 2014

Tak baby prikladam....ale som znicena...lebo dnes ma definitivne opustil priatel.....a neveri mi ze som tehotna....tolko sme sa snazili a zrazu ked to je sa na mna vykasle....takze mam zmiesane pocity....

ivon444
26. okt 2014

a vcerajsi 🙂

ivon444
26. okt 2014

@kachna127 no tak to neznie dobre nepoznam okolnosti a on neveri ze to mas s nim alebo vobec ze si tehu
a ukazala si mu test?

lienka265
26. okt 2014

@kachna127 gratulujem ku krasnemu plusku.. a to s priatelom ma mrzi, dufam, ze sa to da este do poriadku..

lienka265
26. okt 2014

@ivon444 tiez gratulujem, krasne kolajnicky 😉

kachna127
26. okt 2014

@ivon444 neveri ze som tehu..ukazala....nereaguje na to....

kachna127
26. okt 2014

@lienka265 asi neda.....toto mu uz neodpustim ze sa v takejto chvili na mna vykaslal....

lienka265
26. okt 2014

@kachna127 mozno len chytil paniku zo zodpovednosti.. Teda nechcem ho obhajovat,neviem aka je vasa situacia,ale drzim ti palce,aby si na vsetko neostala sama..

winky77
27. okt 2014

@kachna127 ahoj.... to sa urovna... aj my sme si presli sokovou terapiou... oni tie spravy tazko travia... ja som sa dokonca odstahovala... ale o dva dni sa spamatal... verim ze sa to urovna

jankes
27. okt 2014

@kachna127 môj "už manžel" keď zistil, že som tehotná, tak nechcel ani aby som chodila, aby som sa náhodou nešmykla (bolo to v zime). Ale chlapi sú rôzni. Záleží koľko máte rokov, ako dlho ste spolu, či ste spolu už aj bývali, .... a hlavne prečo ste sa pochytili, lebo z toho "definitívne" som vycítila, že to nie je záležitosť jednej hodiny, alebo dňa. Asi bolo viac nedorozumení, ktoré trvali už dlhšie. Jednoducho musíš počkať, dať mu čas na adaptáciu a strávenie všetkého nového. Nehádaj sa, neprovokuj, ak ho ľúbiš, tak mu to jednoducho povedz (alebo napíš SMS) a počkaj na jeho reakciu. Tiež niekedy robím rýchle a nezmyselné rozhodnutia, ktoré za pár hodín ľutujem. Preto je najlepšie vychladnúť a riešiť situáciu triezvo. Nechcem byť "premúdrelá" ale rokmi som sa ukľudnila a pochopila, že treba rozmýšľať srdiečkom, nie rozumom. Držím palce.

lienka265
27. okt 2014

dievcata, dnesny test.. zas je to silnejsie.. a vcera uplne slabe.. hmm

mm2008
27. okt 2014

@kachna127 ahoj, najskôr gratulujem k tehotenstvu .. vyzerá to nádejne ... a k priateľovi - častokrát sa stane, že sami tomu neuveria... ťažkoo povedať, čo sa medzi vami stalo. .. ale v každom prípade - pre zachovanie Tvojej psychickej, duševnej i fyzickej pohody sa čo najviac sústreď na seba a na dieťa, ktoré nosíš pod ♥ ... či už sa priateľ vráti alebo nie.

lucindao
28. okt 2014

Tak dneska potvrdene od doktora.som tehu.v 5tt.juuuuj tesiiim sa

kachna127
28. okt 2014

No ahojte baby...dnes mam po prehliadke....povedal mi doktor ze este tam vidi len ciernu malu bodku....ze sliznicu mam vysie ci co o 12 mm...povedal mi ze mam papat kyselinu listovu....a dal mi ulavi do prace od cvicenia...kedze musim behavat 5 km...ale stale mam krce ako pri menzese..a o dva tyzdne na kontrolu ze to mi povie uz na sto percent...ked budem v 4 tyzdni.......a priatel? Asi sa stretneme...a vysvetlime si ze co dalej....a naj je na tom to ze ked som to ratala na tehu kalkulacke....tak mam mat termin presne ked ma priatel narodeniny.......takze teraz dva tyzdne budem cakat....a este z dnesneho rana test...a konecne mam aj ja riadne kolajnice.....

kachna127
28. okt 2014

Zla je ta fotka...ale riadne... 🙂

karmela
28. okt 2014

@kachna127 super gratulujem a drzim palce nech je tehu pekne a radostne až do pôrodu.A priateľ sa snáď umúdri,mozno bol len šoknuty že bude ocinko 😉 vsetko dobre.A krasne čiarky na teste

kachna127
28. okt 2014

Dakujem velmi pekne....no ja sa tesim uz...vidim to na sebe....a ostatne budem riesit potom...ale teraz som v takej euforii....ze ani toho priatela nepotrebujem momentalne.....ku stastiu.... 🙂

lienka265
29. okt 2014

@kachna127 krasne kolajnicky mas 🙂 a drzim palce na rozhovor s priatelom 🙂

lienka265
29. okt 2014

baby, toto je moj vcerajsi test.. a silnie 🙂 ms meska uz 6ty den 🙂

lienka265
29. okt 2014

baby, a boli ste uz vsetky u dr? mate tehu potvrdene? v ktorom tt ste?

kachna127
29. okt 2014

@lienka265 krasne.....uz aj silneju...... 🙂 budeme tie oktobrovky....no ja som bola u dr..a povedal ze som v druhom tyzdni ale ja som mu povedala aj datum poslednej ms....ale aj viem presne kedy sme zamiesili....10.10. No a ze to je len mala cierna bodka este mi povedal......a o dva tyzdne idem znova....to povedal ze uz by mal vidiet lepsie....