icon

Čo poviete na tento test?

petra2226
16. apr 2014

ahojte..chcela by som len vedeť, či vidíte niečo na tomto teste..pretože ja vooobec nič okrem jednej čiarky.. 😅 aj ked je pravda že je testované 5 dní pred MS..

Čo poviete na tento test?
ivon444
29. okt 2014

ja idem zajtra rano k dr 🙂
tak sa popridavajte do skupin junovky alebo julovky 2015 🙂

lucinoc
29. okt 2014

Ahojte dievcata, som tu nova 🙂 citala som si vase prispevky a chcela by som sa spytat co hovorite na moj test? Menstruaciu som mala dostat vcera.. Nedosla 🙂 tak som si dnes skusila kupit testik a zda sa mi ze tam nieco vidim len som si neni ista 🙂 Menstruacia mi posledne tri mesiace haprovala raz prisla o tyzden neskor,potom dva krat o cca 5 dni skor..vtedy som testiky zafarbene nemala :/ skuste sa na to mrknut prosiim. Dakujwm za odpovede 😝

tinka3636
29. okt 2014

@lucinoc podľa mňa pozitívny,gratulujem 😉

valeriap
29. okt 2014

@lucinoc urcite 🙂 si v tom 🙂 ja som mala takú čiarku 4 dni pred ms 🙂 Gratulujem 🙂 a Držím palce 🙂

zenulkaaa
29. okt 2014

@lucinoc tiež si myslím, že je tam 🙂 ja som mala prvý ešte slabší.

karmela
29. okt 2014

@lucinoc dobre sa ti zdá 🙂 keď vidíš // tak už len zaprajem vela zdravička obom a pekne tehu 😵

lucinoc
29. okt 2014

Jeeeej baby to vaazne? 🙂 Dakujeem ;) tak duufam teda ze to bude pravda 🙂 A este sa chcem spytat je normalne ze ma brucho boli ako keby som uz uz mala kramy dostat...?? Prsia ma bolia uz asi druhy tyzden ale to ma pred menstruaciou boleli vzdy 🙂 Skuusim teda este par dni pockat a ak tie kramy ozaj nedojdu skusim testnut este raz ci sa ciarocka sfarbi viac 😀

karmela
29. okt 2014

@lucinoc pocity akoby ti mala prist ms su v pohode 😉 to sa ti rozťahuje maternica 🙂 hcg rastie kazdy druhý deň vyššie aj zajtra sa ti už moze ukázať silnejšia ciarka 🙂 Uživaj si tie najkrajšie chvíľky s rastúcim bruškom 🙂

valeriap
29. okt 2014

@lucinoc počkaj pár dní ja som robila na druhy den a bola slabšia ale je pravda ze som robila večer 🙂 ale fazuľka je tam 🙂 neboj určite si tehu 🙂 užívajú si keď sa dá 🙂

ivanakr
30. okt 2014

@tomasko27 ...ahoj , ano robila,ešte jeden ukazal slabunku čiarku a po nom uz len negativne..MS som dostala velmi silnu a bolestivu....ono ked sa ukazuje taka slaba čiarka po viacerých dnoch od pravdepodobneho počatia,alebo meškania menzesu tak to nebude niečo v poriadku.. :(

akinom7
30. okt 2014

ahojte baby...potrebujem od vas radu, ms mi dnes meska 4 den, nikdy predtym mi nemeskala....tri dni dozadu som si robila test a bolo vidno uplne slabucky tien...ale predsa by som chcela dnes navstivit lekara nakolko mam fyzicky namahavu pracu...je podla vas skoro ist k lekarovi?

olivia6
30. okt 2014

@akinom7 k lekarovi je skoro, nebude nic vidiet. Ked mas namahavu pracu, neriskuj, daj sa vypisat alebo si vezmi dovolenku a uvidis.Vsetko dobre 🙂

valeriap
30. okt 2014

@akinom7 ja som tiez sla skoro 🙂 bolo vidno len vak 🙂 ale vedela som ze tam je 🙂 a bolo mi lepsie 🙂 a bolo mi lepsie 🙂 viac som test nerobila 🙂

akinom7
30. okt 2014

@olivia6 dovolenku uz nemam...vypisat nehrozi nakolko mame vela vydavkov a splacat ich treba

olivia6
30. okt 2014

@akinom7 nuz tak potom co ti poradit? Rob ako vies.

ivon444
30. okt 2014

baby tu je link na julovky 2015 😊
vidime sa tam
https://www.modrykonik.sk/group/6013/

lienka265
30. okt 2014

@kachna127 preco ti povedal, ze si v druhom? nerata sa to od prveho dna poslednej ms? to by si uz mala byt v 4.-5.tt nie? ja ked som bola pri prvom tehu prvykrat na sone, tak som bola v 4.tt a tehu mi potvrdil na zaklade sona (krv mi nebral) a tiez bolo vidno len malinku bodku 🙂

lienka265
30. okt 2014

@ivon444 ja som tu julovky 2015 este nenasla 😒

lienka265
30. okt 2014

@lucinoc krasna ciarka, gratulujem 🙂

lienka265
30. okt 2014

baby, podme vsetky do juloviek 2015 (alebo si zalozme sukromnu temu) nech sme tam pokope 🙂

lienka265
30. okt 2014

@ivon444 aha, pozeram, ze si dala link na julovky.. prosim ta ako sa tam dostanem? neda sa mi na to kliknut a otvorit to..

lucinoc
30. okt 2014

Dakujem vam velmi pekne 🙂 to bol len prvy testik skusim o par dni este raz a napisem vam ci sa ciarocka zosilnela 😉 a myslite ze uz by som mala ist k dr? Ci este pockam ? 🙂

lienka265
30. okt 2014

@lucinoc kludne chod, zoberie ti krv a tehu len potvrdi 🙂 ja som sa tiez objednala hned ako mi vysiel pozitivny test, ale moj dr ma toho tak vela, ze ma objednal az o tyzden.. ale nevadi, vtedy uz mozno bude nieco vidiet aj na sone 🙂

kachna127
30. okt 2014

@lienka265 no neviem....lebo ja som mu aj povedala presny termin....kedy sa to stalo...tak neviem vi sa od toho odrazal....ale aj tak by to nevychadzalo...tak neviem

lucinoc
30. okt 2014

Nevydrzala som to a sla som k dr dnes poobede (ma stvrtky do siestej). Babatko este nebolo vidno,len som mala zvysenu sliznicu a zdalo sa mu ze vidi nejaku bodocku ale kaxal mi prist az o 21 dni ... Tak som zvedava sama co bude 😵

simonkazga
30. okt 2014

@kachna127 nehnevaj sa, tvoj lekár je debil a titul získal asi na internete. Tehotenstvo sa ráta od prvého dňa poslednej MS a keby sa aj pomýlil a bral to od dátumu počatia (čo teda nerobia), aj tak by si už bola v 3. týždni dokonca od zajtra by si začínala 4. týždeň. Teda + tie dva týždne pred oplodnením a mala by si byť na prelome 5-6tt. Gratulujem, uži si tehu 😀

ivon444
30. okt 2014

@lienka265 poslala som pozvanku 🙂

kachna127
31. okt 2014

@simonkazga ved to....ked som isla odtial tak som celu cestu rozmyslala ze preco to povedal......alebo ako to ratal.....no uz mam aj ja pochyby o nom...lebo ja povodne pochadzam z puchova.....ale kvoli praci som sa prestahovala do nitry..no a musela som riesit ineho doktora...a pytala som sa kolegyn ze ktory je najlepsi a povedali mi ze ten co mam...je to starsi pan.....ale uvidim toho 12 ho ze co mi povie...ci sa neopravi.....a ak nie...zacnem rozmyslat asi zase nad zmenou...lebo chcem mat vo vsetkom istotu.....ale ked ty hovoris ze v piatom tyzdni...to by som mala na tom sone iba taku ciernu bodku malu?

lienka265
31. okt 2014

@ivon444 dakujem krasne za pozvanku 🙂 ale asi som technicky antitalent, ale neviem sa tam dostat.. ked kliknem na ten link, tak mi to nechce nic otvorit.. 😒 mozes ma do tej skupiny rovno pridat prosim? 🙂

lienka265
31. okt 2014

@kachna127 ja by som na tvojom mieste asi doktora menila.. ved to je zakladna vec, aby vedel vypocitat kolko je zena tehotna.. a v 5tt moze byt len bodka, jasne, fazulka ma este len par milimetrov.. ja som pri prvom tehu bola na prve sono po 4tt a tiez tam videl len malinku bodku.. aj to ju musel hladat 🙂