Čo poviete na tento test?
Ahojte dievcata, som tu nova 🙂 citala som si vase prispevky a chcela by som sa spytat co hovorite na moj test? Menstruaciu som mala dostat vcera.. Nedosla 🙂 tak som si dnes skusila kupit testik a zda sa mi ze tam nieco vidim len som si neni ista 🙂 Menstruacia mi posledne tri mesiace haprovala raz prisla o tyzden neskor,potom dva krat o cca 5 dni skor..vtedy som testiky zafarbene nemala :/ skuste sa na to mrknut prosiim. Dakujwm za odpovede 😝
Jeeeej baby to vaazne? 🙂 Dakujeem ;) tak duufam teda ze to bude pravda 🙂 A este sa chcem spytat je normalne ze ma brucho boli ako keby som uz uz mala kramy dostat...?? Prsia ma bolia uz asi druhy tyzden ale to ma pred menstruaciou boleli vzdy 🙂 Skuusim teda este par dni pockat a ak tie kramy ozaj nedojdu skusim testnut este raz ci sa ciarocka sfarbi viac 😀
ahojte baby...potrebujem od vas radu, ms mi dnes meska 4 den, nikdy predtym mi nemeskala....tri dni dozadu som si robila test a bolo vidno uplne slabucky tien...ale predsa by som chcela dnes navstivit lekara nakolko mam fyzicky namahavu pracu...je podla vas skoro ist k lekarovi?
baby tu je link na julovky 2015 😊
vidime sa tam
https://www.modrykonik.sk/group/6013/
@kachna127 preco ti povedal, ze si v druhom? nerata sa to od prveho dna poslednej ms? to by si uz mala byt v 4.-5.tt nie? ja ked som bola pri prvom tehu prvykrat na sone, tak som bola v 4.tt a tehu mi potvrdil na zaklade sona (krv mi nebral) a tiez bolo vidno len malinku bodku 🙂
baby, podme vsetky do juloviek 2015 (alebo si zalozme sukromnu temu) nech sme tam pokope 🙂
Dakujem vam velmi pekne 🙂 to bol len prvy testik skusim o par dni este raz a napisem vam ci sa ciarocka zosilnela 😉 a myslite ze uz by som mala ist k dr? Ci este pockam ? 🙂
Nevydrzala som to a sla som k dr dnes poobede (ma stvrtky do siestej). Babatko este nebolo vidno,len som mala zvysenu sliznicu a zdalo sa mu ze vidi nejaku bodocku ale kaxal mi prist az o 21 dni ... Tak som zvedava sama co bude 😵
@kachna127 nehnevaj sa, tvoj lekár je debil a titul získal asi na internete. Tehotenstvo sa ráta od prvého dňa poslednej MS a keby sa aj pomýlil a bral to od dátumu počatia (čo teda nerobia), aj tak by si už bola v 3. týždni dokonca od zajtra by si začínala 4. týždeň. Teda + tie dva týždne pred oplodnením a mala by si byť na prelome 5-6tt. Gratulujem, uži si tehu 😀
@simonkazga ved to....ked som isla odtial tak som celu cestu rozmyslala ze preco to povedal......alebo ako to ratal.....no uz mam aj ja pochyby o nom...lebo ja povodne pochadzam z puchova.....ale kvoli praci som sa prestahovala do nitry..no a musela som riesit ineho doktora...a pytala som sa kolegyn ze ktory je najlepsi a povedali mi ze ten co mam...je to starsi pan.....ale uvidim toho 12 ho ze co mi povie...ci sa neopravi.....a ak nie...zacnem rozmyslat asi zase nad zmenou...lebo chcem mat vo vsetkom istotu.....ale ked ty hovoris ze v piatom tyzdni...to by som mala na tom sone iba taku ciernu bodku malu?
@kachna127 ja by som na tvojom mieste asi doktora menila.. ved to je zakladna vec, aby vedel vypocitat kolko je zena tehotna.. a v 5tt moze byt len bodka, jasne, fazulka ma este len par milimetrov.. ja som pri prvom tehu bola na prve sono po 4tt a tiez tam videl len malinku bodku.. aj to ju musel hladat 🙂

ja idem zajtra rano k dr 🙂
tak sa popridavajte do skupin junovky alebo julovky 2015 🙂