icon

Čo poviete na tento test?

petra2226
16. apr 2014

ahojte..chcela by som len vedeť, či vidíte niečo na tomto teste..pretože ja vooobec nič okrem jednej čiarky.. 😅 aj ked je pravda že je testované 5 dní pred MS..

Čo poviete na tento test?
ivon444
31. okt 2014

@lienka265 no tak sa pridavaju clenky hmm ze ti to nejde napisem adminovi nech ta prida

simonkazga
31. okt 2014

@kachna127 veru bodečka. ja som kedysi mala sono 6+0, čiže keď som dokončila šiesty týždeň a fazulečka merala 1,43mm - milimetra tak ako čítaš.takže v "druhom" týždni mini bodka je úplne ok 😀

kachna127
2. nov 2014

Ahojte baby...mozno tato otazka sem nepatri ale chcem sa opytat tie ktore ste boli tehu.....na zaciatku.....je normalne ze mam stale biely husty vytok? Stretli ste sa s tym?

simonkazga
2. nov 2014

@kachna127 výtok si ešte užiješ úúúúúplne až do konca. Kým neštípe, nepáli a nesmrdí je to tzv. "tehotenský" a produkuje ho maternica, ktorá sa takto bráni voči bacilom, vyplavuje ich von 😉

emdy789
4. nov 2014

@kachna127 ahoj tak aj tebe to vyšlo...a čo ako s priateľom? pochopil to či nie? moja neboj bude všetko dobré a hádam sa niako to všetko urovná...vo štvrtok idem na kontrolu na gyndu...som zvedavá či bude byť už srdiečko....tak budeme spolu októbrové...nám to vyšlo...🙂

lienka265
4. nov 2014

@kachna127 vytok je v pohode, pokial nepali, nestipe, neboli ako pise @simonkazga
ja som ho mala aj minule tehu a aj teraz ho mam.. je to neprijemne, musim stale nosit intimku, ale tak co uz.. hlavne nech je fazulka ok 🙂 a nejdes do juloviek? kedy ti vychadza termin?

popotrate
5. nov 2014

No co myslite? Zeby uz?

smart27
5. nov 2014

@popotrate už 🙂

smart27
5. nov 2014

aj vy ten vrchný vidíte silnejší? na živo to vidno lepšie a je o ružová čiaročka slabá žiadny sivý duch

popotrate
5. nov 2014

@smart27 tak mi nesibe 😀 na tych tvpjich cosi vidno skus odfotit na dennom svetle

smart27
5. nov 2014

popotrate tak fotka na dennom svetle

popotrate
5. nov 2014

@smart27 na tom vrchnom vidim slabucku ciarku ja som tiez taku mala tak som to skusila neskor skus aj ty. Aj tak mi doktorka povedala ze mam dojst az po dvoch tyzdnoch meskajucej hlavne ze ked som potratila hovorila ze pri sebemensom podozreni mam dojst

smart27
5. nov 2014

@popotrate no ved práve to.....ja som pri prvom tehotenstve pichala injekcie na riedenie krvi tak tiež musím ísť čím skôr na krvné testy... zajtra ráno urobím digi test a dnes ešte nejakú inú značku

popotrate
5. nov 2014

@smart27 no ja uz sama neviem co a ci mam brat hned duphaston alebo ako predtym az od 14dna cyklu na nervy to vsetko je

julypetkova
5. nov 2014

co povite kocky je to tam ,ci len ja si namyslam?

evittam
5. nov 2014

Baby, nehnevajte sa , ale ja tam nikde nič-moc teda nevidím 😀 . Kúpte si riadne testy - mne sa osvedčil digitálny. 🙂

lenkaoravcova
5. nov 2014

baby rada by som sa pridala do juloviek 2015 sice nemam to este potvrdene zajtra idem na ultrazvuk ale snad bude vsetkov poriadku

lenkaoravcova
5. nov 2014

poviete mi prosim ako sa viem pridat alebo kto ma mzoe pridat?

tinushka13
5. nov 2014

@julypetkova ja vidím // .-)

smart27
5. nov 2014

@popotrate a koľký si den cyklu ty?

popotrate
5. nov 2014

@smart27 zajtra mám dostať MS

n1colette
5. nov 2014

@lenkaoravcova ahoj, link na Julovky je https://www.modrykonik.sk/group/6013/detail/
ja idem buducu stredu na sono - som len 4tt+3 tak mi doki kazal pockat este
verim, ze sa v tej skupine stretneme 🙂 🙂

zuzanajs
6. nov 2014

Ahojte....myslite, ze to stupa dostatocne rychlo?dnes idem na hcg..v pondelok -30dc- bolo len 325...dnes mam 33dc-asi 19dpo..posledny test z dneska a prvy je z 27dc...

lenkaoravcova
6. nov 2014

@n1colette Ahoj prosimta link mi ide len vidim len skuoinu nie som tam asi pridana pridas ma tam prosim ta? dakujem

lenkaoravcova
6. nov 2014

inak ja idem dnes vecer na ultrazvuk tak dam vediet ako som dopadla

n1colette
6. nov 2014

@lenkaoravcova rozumiem. Skus napisat tym dvom moderatorkam skupiny - ja ta zial nemozem pridat.
A daj vediet, ako dopadlo vysetrenie 😉 drzim palce

kachna127
7. nov 2014

@emdy789 ahoj ahoj....nie nepochopil....povedal mo ze on ho nechce....tak idem dalej sama a snad to nejako zvladnem....ja idem v stredu....na sono...tiez som zvedava ako bude vyzerat.....no a som nervozna mama...kedze neviem co ma caka a byvali uz teraz ma pripravil o najvacsiu radost... ☹

kachna127
7. nov 2014

@lienka265 no ja som ratala na tehu kalkulacke...a mne vychadza 7.7. Takze julovka...ani neviem kde to mam hladat...no a nakoniec budem slobodna mama...lebo byvali uz teraz chcel aby som isla na potrat....ale odmietla som....aj ked sa bojim ako to prijme okolie...ale ja ho strasne chcem...tak snad ma aj rodicia pochopia a pomozu mi aspon oni......

karmela
7. nov 2014

@kachna127 mozem sa opýtať kolko maš rokov? A nepozeraj na iných a ich predsudky niesi ani prva ani posledná čo by ostala sama s dieťaťom.A nikdy nevieš bývali mozno dostane rozum a zisti,že vas oboch lubi a chce.A mozno stretneš muza ktory bude milovať aj tvoje dieta ako svoje a budeš stastna.Chapem prezivaš sklamanie,ale snaž sa Nestresovat a byť len smutná.Babo to bude preciťovať s tebou.Vela síl ti prajem a peknú budúcnosť.

kachna127
7. nov 2014

@karmela 23...mam....ale rozumovo som dalej...pretoze sa zivim sama...byvam prec od rodicov.....takze ja sa staram uz o seba...je mi to luto...pretoze nechapem to rozmyslanie...ze pol roka sme sa snazili a teraz sa takto otocil...ale ja ho velmi chcem...a som rozhodnuta spravit vsetko preto aby bolo hlavne male spokojne.....aj bez neho...akoze mala by som to lahsie ale ja mu uz asi nedokazem nikdy odpustit to ako sa zachoval......ale ja nebudem zabijat dieta kvoli tomu ze on je sprosty.....vela som nad tym rozmyslala aj rozmyslam...a som si vedoma toho co ma caka....je tu vela protikladov ale uz to nechcem zmenit...nejako bolo nejako bude....