Čo poviete na tento test?
@sudabe termin porodu si mozes orientacne vypocitat napr. aj tu http://tehotenstvo.academy.sk 🙂
Si zlata super stranka
Ahojte som tu nová, snažíme sa už cca rok a teraz mi prvý krát vyšiel takýto testík 🙂 Mám sa tešiť, alebo radsej predčasne nie? 🙂 mám 6 DPO 🙂 Ale bez akýchkolvek príznakov okrem citlivých prsníkov 🙂
@domi27 urcite sa mozes zacat tesit a sup objednst k dokimu na krv drzim palce
Dakujeeeeeeeeem 🙂 Teším ale opatrne..🙂 Rano sa idem vtisnúť na krv 🙂 Držte palce 🙂
@domi27 gratulka 🙂, ale toto 6dpo určite nie je. buď si mala ovu skôr, alebo čakáš dvojičky 😉 😎
Dvojičky???? 🙂 waaw tak uvidíme 🙂
myslím, že si netrafila ovulku. Možno preto ste sa snažili rok, že ste ju nevedeli trafiť. Testík krásny. Gratulujem. Ja som s prvým šla k lekárovi týždeň pred očakávanou MS a mala som taký silný test ako ty. Lekár mi povedal, že taký test ešte nevymysleli, čo by mi to tak skoro potvrdil (pred 13-rokmi) Otehotnela som 5 DC. Takže možno aj ty. Ale nech je to akokoľvek, užívaj si to. 😉
@domi27 toto aspoň dvojčatá veru
Baby zmylila som sa :( nie 6 dni po ovulacii ale 6 dni po očakávanej mrchy 🙂 moja chyba 🙂
@6katka10 ja som zavolala mojmu gynek., ze mam pozitivny test a ze kedy mam asi dojst, tak mi povedal ze najskor ked bude meskat MS 14 dni ,tak som tak aj isla,ale este nebolo nic extra vidiet , len mini vacok.ak vies presne kedy si mala ovulaciu, teda kedy priblizne doslo k oplodneniu tak by som isla nejaky 6-8tt ,skor to nema moc zmysel, pokial nemas nejake problemy,nic neuvidi skor.Ale okolo toho 6tt uz by mohlo byt aj srdiecko vidiet ako pekne bije 🙂 drzim palce ,je to nadherny pocit, viem sama 🙂
@tinkafe ahoj.videla si dobre je tak dušik 😉
@tinkafe len slepý by to nevidel 😉 su tam II

@lienka265 ahoj vidim ze cakas babetko v juli je nejaka skupina? Diky