icon

Čo poviete na tento test?

petra2226
16. apr 2014

ahojte..chcela by som len vedeť, či vidíte niečo na tomto teste..pretože ja vooobec nič okrem jednej čiarky.. 😅 aj ked je pravda že je testované 5 dní pred MS..

Čo poviete na tento test?
terry658
3. dec 2014

@tinkafe drzim prsty nech to vyjde,ale vidim // 🙂

somjankad
3. dec 2014

@tinkafe to iste som si nasla dnes aj ja... ale este sa netesim... mam dva dni do mrchy ☹

tinkafe
3. dec 2014

@terry658
@paskolinka
@kotatko1232 dakujem krasne za rychle odpovede, potesili velmi, vyzera ze ten dlhoocakavany vysledok sa blizi, snad ani neverim, tak uvidime co sa ukaze rano 😉 zo srdca prejem vsetkym Babenkam, nech nam to vide 🙂

tinkafe
3. dec 2014

@somjankad jeeej blahozelam, ja den meskam, ale v sobotu som spinila a hovorim manzelikovi ze mrcha prichadza ze asi nic, ale v nedelu to skoncilo a teraz jasno. Vsak aj ja chladna hlava, este sme na zaciatku ale drzim nam prsty nech to vide. Potom sa ozvy ze co a ako 🙂

somjankad
3. dec 2014

@tinkafe ja skusim dalsi test v pondelok -este som to doma nikomu nepovedala cusiiiiiiiiiiiim 🙂 ked budem mat istotu budu mat darcek pod stromcek

tinkafe
3. dec 2014

@somjankad tak to je krasne, u nas to bude pre nasich asi tiez darcek ale trosku komplikovanejsi, lebo sme v zahranici a rozhodli sme sa to tu zabalit a vratit domov, uz sme rok neboli na SVK, ale ked sme tehotny tak to musime prelozit, lebo do 13 tyzdna by sa lietat nemalo ;) takze musim k lekarovi nech sa na to kukne a ak to vyjde s radostou prebookovat letenky 😉 planovala som do 3 mesiaca nic nehovorit ak by sa podarilo, ale najst po roku dobru vyhovorku preco letime neskor ked mame kupene letenky by bolo tazke a ani by som nasich motat nechcela, verim ze nam Pan Boh pomoze a vsetko vide 😉

somjankad
3. dec 2014

@tinkafe drzim prsteky

petulanl
4. dec 2014

@tinkafe kludne mozes lietat, preco by sa nelietalo? po 32 tyzdni kvôli predcasnemu porodu (aj to je len z hlav leteckych spolocnosti, samozrejme nikto nechce mat na palube rodiacu zenu) ale prvy, druhy trimester uplne kludne. Mám tretie tehotenstvo a vzdy som lietala. Minulý mesiac som letela Dubaj, Jakarta, nie teda kratke lety a je to uplne v pohode. Nemáš sa čoho báť

6699333
4. dec 2014

Baby co poviete meska 2 dni a bolesti v podbrusku

valeriap
4. dec 2014

@6699333 že je krásny 🙂 podľa mňa môžme gratulovať 🙂

6699333
4. dec 2014

A nebude to zavcasu ked pojdem zajtra ku gynekológovi lebo ma dost boli podbrusko
@valeriap

valeriap
4. dec 2014

@6699333 podľa mňa nie aj ja som sla hneď ...aj keď sme videli len bublinku ale to mi stačilo 🙂 keď máš strach tak kľudne 🙂 potom daj vedieť 🙂

6699333
4. dec 2014

@valeriap mam strach raz sa mi to uz nedopadlo dobre asi 2 mesiace dozadu chybou doktorky no ale mam 3rocnu dcerku a chceli by sme surodenca 🙂

tinkafe
4. dec 2014

@petulanl to vazne? Lebo co som citala, ze prvych 12 tyzdnov neodporucaju kvoli riziku potratu, tak neviem, zajtra idem k doktorovi tak uvidim, aj si ma potesila a aj som v rozpakoch 😉 cakame prve, takze vela skusenosti nemam 😉

yanni
4. dec 2014

@tinkafe jasne, ze mozes lietat. Ja letim zajtra. 4,5 hodiny. Trosku viac hybat nohami koli tromboze. Ale inak, nie je to nebezpecnejsie ako dlhe cesty vlakom, autom ci busom. ak nemas problemy, tak preco nie.

valeriap
4. dec 2014

@6699333 tak len bez a urcite zmeniť lekára ;)

6699333
4. dec 2014

Uz sa stalo hned po tom som ho zmenila

6699333
4. dec 2014

Baby viem ze to sem nepatri ale chcem.sa spytat vysetri ma gynekolog aj bez karticky poistenca stratila som ju a a na dalsiu cakam kym ju poslu dakujem

ilie
4. dec 2014

@tinkafe Aj ja budem letieť na sviatky,som v 15tom týždni.Akurát sa nesmie ísť cez ten detektor

emma_932
4. dec 2014

co ja viem, ja som presla cez detektor... sme ok 😎 /klop-klop/

krestankalivia
4. dec 2014

baby, dnes som si tak nahodou spravila test,... dokonca sa mi v noci snívalo, aby som si ho urobila, aj som si ho v sne urobila a vyšlo že som 1-2 tyždne tehotná... tak a dnes tam bol duch.. síce slaby, ale bol... no ms ma prísť až o dva dni,.. lenže ma bolí brucho a mam vo vytoku trochu krvy.. Je to normalne? Vďaka

tinkafe
4. dec 2014

@krestankalivia Ahoj, ja som to mala tak isto, zhruba den a pol spinenie a potom jasno, a ked mi dva dni meskala tak som mala kolajnicky 😉 drzim palce nech ti to vide 🙂

petulanl
5. dec 2014

@ilie absolutny blud. tehotná žena môže ist kludne cez detektor! to nie je rtg žiarenie. tehotné ženy nemajú žiadne výnimky z bezpečnostných opatrení na letisku!

monkabr
5. dec 2014

@petulanl @ilie RTG detektory su len v USA, takym sa treba vyhnut, ale ked ma buduca mamicka akekolvek pochybnosti, nemusi prejst ziadnym dtektorom, ma na to pravo
http://www.noviny.sk/c/zaujimavosti/tehotne-zen...

petulanl
5. dec 2014

@monkabr mozno na SK ak cestujes v lete do grecka, tu prejde aj naloz na batozine. Avsak vo svete NIE JE mozne vyhnut sa detektorom. Mám čo to nalietané a je to jednoducho tak. Tak isto si treba pozriet aj iné krajiny a nie len slovenske. V niektorych krajinach sa da poziadat o preskenovanie ,,ručne", no taktiez pouziju ručný detektor. V niektorých krajinách žiadne výnimky nepripúšťaju.
http://www.babycentre.co.uk/x561937/is-it-safe-...

tinkafe
6. dec 2014

@petulanl Ahoj , tak v piatok som bola u lekara, a ten mi povedal ze ak je lietanie pre mna OK, tak je OK aj ked som tehotna;) tak ma potesil, takze nakoniec sme sa rozhodli ze domov pojdeme 🙂 Inak ked som citala slovenske fora a pokecy, tak to bolo same riziko, ale ak pisali baby co ziju mimo SVK tak to bolo uplne ine. Na SVK mam pocit ze zo vsetkeho stresuju a vidia cierny koniec a mne doktor povedal ak som ja OK babo je tiez OK, ak sa boji mamina a je v strese ( z cohokolvek) tak toto nie je dobre pre babo. Cize cista hlava a usmev na tvari 🙂

originalnemeno
6. dec 2014

@6699333 no to je jasné 🙂

petulanl
6. dec 2014

@tinkafe
Presne tak. Uplne súhlasím s tebou aj s tvojim doktorom.
Slovenky su niekedy velmi precitlivené. Vsetko škodí, lietanie, farbenie vlasov,
Pečienka, ananás. Vela krat sa na tom smejem. A potom idu do auta a nepripnu si pas, lebo by mohol pomackat dieťa. Pritom sa staci držať sedliackeho rozumu a teda kym som ja nažive aj moje dieťa je nažive.
Takze súhlasím a buďme v pohode, lebo potom su aj naši drobci v pohode.
Pekny výlet domov zelam 🙂

tinkafe
6. dec 2014

@petulanl dakujem krasne ;)

tinkafe
7. dec 2014

Ako rastie nasa radost 🙂 29, 30 a 31 DC 😅