Čo poviete na tento test?
@terry658
@paskolinka
@kotatko1232 dakujem krasne za rychle odpovede, potesili velmi, vyzera ze ten dlhoocakavany vysledok sa blizi, snad ani neverim, tak uvidime co sa ukaze rano 😉 zo srdca prejem vsetkym Babenkam, nech nam to vide 🙂
@somjankad tak to je krasne, u nas to bude pre nasich asi tiez darcek ale trosku komplikovanejsi, lebo sme v zahranici a rozhodli sme sa to tu zabalit a vratit domov, uz sme rok neboli na SVK, ale ked sme tehotny tak to musime prelozit, lebo do 13 tyzdna by sa lietat nemalo ;) takze musim k lekarovi nech sa na to kukne a ak to vyjde s radostou prebookovat letenky 😉 planovala som do 3 mesiaca nic nehovorit ak by sa podarilo, ale najst po roku dobru vyhovorku preco letime neskor ked mame kupene letenky by bolo tazke a ani by som nasich motat nechcela, verim ze nam Pan Boh pomoze a vsetko vide 😉
@tinkafe kludne mozes lietat, preco by sa nelietalo? po 32 tyzdni kvôli predcasnemu porodu (aj to je len z hlav leteckych spolocnosti, samozrejme nikto nechce mat na palube rodiacu zenu) ale prvy, druhy trimester uplne kludne. Mám tretie tehotenstvo a vzdy som lietala. Minulý mesiac som letela Dubaj, Jakarta, nie teda kratke lety a je to uplne v pohode. Nemáš sa čoho báť
Uz sa stalo hned po tom som ho zmenila
Baby viem ze to sem nepatri ale chcem.sa spytat vysetri ma gynekolog aj bez karticky poistenca stratila som ju a a na dalsiu cakam kym ju poslu dakujem
co ja viem, ja som presla cez detektor... sme ok 😎 /klop-klop/
baby, dnes som si tak nahodou spravila test,... dokonca sa mi v noci snívalo, aby som si ho urobila, aj som si ho v sne urobila a vyšlo že som 1-2 tyždne tehotná... tak a dnes tam bol duch.. síce slaby, ale bol... no ms ma prísť až o dva dni,.. lenže ma bolí brucho a mam vo vytoku trochu krvy.. Je to normalne? Vďaka
@krestankalivia Ahoj, ja som to mala tak isto, zhruba den a pol spinenie a potom jasno, a ked mi dva dni meskala tak som mala kolajnicky 😉 drzim palce nech ti to vide 🙂
@petulanl @ilie RTG detektory su len v USA, takym sa treba vyhnut, ale ked ma buduca mamicka akekolvek pochybnosti, nemusi prejst ziadnym dtektorom, ma na to pravo
http://www.noviny.sk/c/zaujimavosti/tehotne-zen...
@monkabr mozno na SK ak cestujes v lete do grecka, tu prejde aj naloz na batozine. Avsak vo svete NIE JE mozne vyhnut sa detektorom. Mám čo to nalietané a je to jednoducho tak. Tak isto si treba pozriet aj iné krajiny a nie len slovenske. V niektorych krajinach sa da poziadat o preskenovanie ,,ručne", no taktiez pouziju ručný detektor. V niektorých krajinách žiadne výnimky nepripúšťaju.
http://www.babycentre.co.uk/x561937/is-it-safe-...
@petulanl Ahoj , tak v piatok som bola u lekara, a ten mi povedal ze ak je lietanie pre mna OK, tak je OK aj ked som tehotna;) tak ma potesil, takze nakoniec sme sa rozhodli ze domov pojdeme 🙂 Inak ked som citala slovenske fora a pokecy, tak to bolo same riziko, ale ak pisali baby co ziju mimo SVK tak to bolo uplne ine. Na SVK mam pocit ze zo vsetkeho stresuju a vidia cierny koniec a mne doktor povedal ak som ja OK babo je tiez OK, ak sa boji mamina a je v strese ( z cohokolvek) tak toto nie je dobre pre babo. Cize cista hlava a usmev na tvari 🙂
@6699333 no to je jasné 🙂
@tinkafe
Presne tak. Uplne súhlasím s tebou aj s tvojim doktorom.
Slovenky su niekedy velmi precitlivené. Vsetko škodí, lietanie, farbenie vlasov,
Pečienka, ananás. Vela krat sa na tom smejem. A potom idu do auta a nepripnu si pas, lebo by mohol pomackat dieťa. Pritom sa staci držať sedliackeho rozumu a teda kym som ja nažive aj moje dieťa je nažive.
Takze súhlasím a buďme v pohode, lebo potom su aj naši drobci v pohode.
Pekny výlet domov zelam 🙂

@tinkafe drzim prsty nech to vyjde,ale vidim // 🙂