Čo poviete na tento test?
@terry658
@paskolinka
@kotatko1232 dakujem krasne za rychle odpovede, potesili velmi, vyzera ze ten dlhoocakavany vysledok sa blizi, snad ani neverim, tak uvidime co sa ukaze rano 😉 zo srdca prejem vsetkym Babenkam, nech nam to vide 🙂
@somjankad tak to je krasne, u nas to bude pre nasich asi tiez darcek ale trosku komplikovanejsi, lebo sme v zahranici a rozhodli sme sa to tu zabalit a vratit domov, uz sme rok neboli na SVK, ale ked sme tehotny tak to musime prelozit, lebo do 13 tyzdna by sa lietat nemalo ;) takze musim k lekarovi nech sa na to kukne a ak to vyjde s radostou prebookovat letenky 😉 planovala som do 3 mesiaca nic nehovorit ak by sa podarilo, ale najst po roku dobru vyhovorku preco letime neskor ked mame kupene letenky by bolo tazke a ani by som nasich motat nechcela, verim ze nam Pan Boh pomoze a vsetko vide 😉
@tinkafe kludne mozes lietat, preco by sa nelietalo? po 32 tyzdni kvôli predcasnemu porodu (aj to je len z hlav leteckych spolocnosti, samozrejme nikto nechce mat na palube rodiacu zenu) ale prvy, druhy trimester uplne kludne. Mám tretie tehotenstvo a vzdy som lietala. Minulý mesiac som letela Dubaj, Jakarta, nie teda kratke lety a je to uplne v pohode. Nemáš sa čoho báť
Baby viem ze to sem nepatri ale chcem.sa spytat vysetri ma gynekolog aj bez karticky poistenca stratila som ju a a na dalsiu cakam kym ju poslu dakujem
baby, dnes som si tak nahodou spravila test,... dokonca sa mi v noci snívalo, aby som si ho urobila, aj som si ho v sne urobila a vyšlo že som 1-2 tyždne tehotná... tak a dnes tam bol duch.. síce slaby, ale bol... no ms ma prísť až o dva dni,.. lenže ma bolí brucho a mam vo vytoku trochu krvy.. Je to normalne? Vďaka
@krestankalivia Ahoj, ja som to mala tak isto, zhruba den a pol spinenie a potom jasno, a ked mi dva dni meskala tak som mala kolajnicky 😉 drzim palce nech ti to vide 🙂
@petulanl @ilie RTG detektory su len v USA, takym sa treba vyhnut, ale ked ma buduca mamicka akekolvek pochybnosti, nemusi prejst ziadnym dtektorom, ma na to pravo
http://www.noviny.sk/c/zaujimavosti/tehotne-zen...
@monkabr mozno na SK ak cestujes v lete do grecka, tu prejde aj naloz na batozine. Avsak vo svete NIE JE mozne vyhnut sa detektorom. Mám čo to nalietané a je to jednoducho tak. Tak isto si treba pozriet aj iné krajiny a nie len slovenske. V niektorych krajinach sa da poziadat o preskenovanie ,,ručne", no taktiez pouziju ručný detektor. V niektorých krajinách žiadne výnimky nepripúšťaju.
http://www.babycentre.co.uk/x561937/is-it-safe-...
@petulanl Ahoj , tak v piatok som bola u lekara, a ten mi povedal ze ak je lietanie pre mna OK, tak je OK aj ked som tehotna;) tak ma potesil, takze nakoniec sme sa rozhodli ze domov pojdeme 🙂 Inak ked som citala slovenske fora a pokecy, tak to bolo same riziko, ale ak pisali baby co ziju mimo SVK tak to bolo uplne ine. Na SVK mam pocit ze zo vsetkeho stresuju a vidia cierny koniec a mne doktor povedal ak som ja OK babo je tiez OK, ak sa boji mamina a je v strese ( z cohokolvek) tak toto nie je dobre pre babo. Cize cista hlava a usmev na tvari 🙂
@tinkafe
Presne tak. Uplne súhlasím s tebou aj s tvojim doktorom.
Slovenky su niekedy velmi precitlivené. Vsetko škodí, lietanie, farbenie vlasov,
Pečienka, ananás. Vela krat sa na tom smejem. A potom idu do auta a nepripnu si pas, lebo by mohol pomackat dieťa. Pritom sa staci držať sedliackeho rozumu a teda kym som ja nažive aj moje dieťa je nažive.
Takze súhlasím a buďme v pohode, lebo potom su aj naši drobci v pohode.
Pekny výlet domov zelam 🙂

@tinkafe drzim prsty nech to vyjde,ale vidim // 🙂