icon

Čo poviete na tento test?

petra2226
16. apr 2014

ahojte..chcela by som len vedeť, či vidíte niečo na tomto teste..pretože ja vooobec nič okrem jednej čiarky.. 😅 aj ked je pravda že je testované 5 dní pred MS..

Čo poviete na tento test?
liligreg
14. dec 2014

@butterfly333 takze ked budem v stredu skoro rano na skusku vstavat, budem na teba mysliet.. ja dufam, ze mi zajtra graf prezradi tajomstvo.. ak klesne teplota, ms isto pride

butterfly333
14. dec 2014

@liligreg aj mne ked klesne na 14DPO tak je zle. No ja mám nočnu pondelok a utorok tak teplotu v utorok budem merat poobede ked vstanem po nočnej. Tak držim nám palce. Dobru noc.

liligreg
14. dec 2014

@butterfly333 necháme sa prekvapit. dobru noc aj tebe

liligreg
15. dec 2014

@butterfly333 http://www.fertilityfriend.com/home/48ab0f/ na pocudovanie je teplota stale hore....no test sa mi zda bledsi, aj ked sa tam nieco rysuje...takze sa mi to prestava uz uplne pacit....jedine zeby to sposoilo to, ze som bola v noci stale smana a vela som pila... noc predtym som nic nevypila...ja som sa rozhodla cakat uz do stredy.. zajtra nemeriam, netestujem a necham sa v stredu prekvapit rano

butterfly333
15. dec 2014

@liligreg ahoj no ja dnes 37,1 no ešte den a može klesnut . Ja žiadne priznaky nemám. A čo ty?Ty si dnes 10DPO?

isabella22
15. dec 2014

@butterfly333 ahoj a testik nerobis este?ja som zas vcera vecer nie spinila ale taka hneda voda isla zo mna...brucho nic teraz krvacanie nic..myslim si ze aj stres robi dost svoje...😔

liligreg
15. dec 2014

@butterfly333 nejde mi v mobile otvorit fertilityfriend. ale ak mam v diari dobre zaznacene, tak 10 teplot mam na meranych a jeden den som nemerala. takze by to malo byt 11 dpo . a zvycajne mam 11/12 dni a potom ms. len raz sa mi podarilo mat 14 dnovu fazu... priznaky ziadne nemam.. uz ma ani rpsia nebolia, a to ma vzdy pred ms bolia ako fras. a tento mesiac je o miernejsie... jedine mam zaludok taky cudny, ale myslim, ze teraz na mna dolahol ten vcerajsi nestres...uz som prave vo vlaku, ked som nestupovala, tak ma naplo, ale myslim, ze to je z toho, ze tu cestujeme na sebe natlaceni ako dobytok, vzduch je vydychany a smrdi to tu.. ved vlaky

butterfly333
15. dec 2014

@isabella22 ahoj nie test redšej nerobim počkam do stredy a uvidim podla zajtrajšej teploty ak klesne je po všetkom. No u teba si myslim je to tehu.☺

liligreg
15. dec 2014

@butterfly333 obdivujem tvoju vydrz pockat... jak som si na to cely mesiac nezmyslela, tak teraz zacinam o tomviac a viac uvazovat a mysliet na to, ze co ak!! konecne predsa... tiez som si povedala, ze uvidim, co sa stane v stredu rano... ale uz tot kusok od skoly je lekaren a taha ma to kupit digi test, aby bolo vo vsetkom jasno a mohla som sa plne oddat skole....

butterfly333
15. dec 2014

@liligreg no sklamala som sa minuly mesiac tak radšej počkam daj vediet ako

liligreg
15. dec 2014

@butterfly333 uvidim, ako rychlo stihnem napisat skusku, ak budem mat volny cas pred pracou, isto sa tam zastavim.ak nie, cakam do stredy... maj sa zatial!

isabella22
15. dec 2014

@butterfly333 pochybujem lebo.zacala som krvacar..sice na hnedo ale dost intezivne.cize.ratam asi 1DPO😞

butterfly333
15. dec 2014

@liligreg ok tak držim palce 😊

butterfly333
15. dec 2014

@isabella22 ale to nieee 😯 no a vyzeralo to tak dobre.

isabella22
15. dec 2014

@butterfly333 no ja som to aj.cakala😞verila som no co uz nebolo dopriate...ideme odznova...

butterfly333
15. dec 2014

@isabella22 ved aj ja si myslim že nič z toho nebude no nechapem prečo.

isabella22
15. dec 2014

@butterfly333 a fakt aj sme sa snazili aj lieky brala na podporu toho a nic😞som sklamana fakt...

butterfly333
15. dec 2014

@isabella22 ved aj mna to čaka si myslim no tiež tomu nechápem. A zasa začinat od znova?😢

isabella22
15. dec 2014

@butterfly333 veru od znovu....a stale dokola...ach zavidim baabm ktorym sa to podari na prvy sup.... ☹

liligreg
15. dec 2014

@isabella22 mna tiez hneva, ze niektore na prvy sup a ine sa mozu donemoty snazit a nic toho.. svagrina mala obe deti na prvy sup. chcela a bolo....niekedy, ked ju vidim, az to vo mne tak vrie.m hlavne ked bola tehotna, somju ani citit nemohla...obcas to proste dolahne.. a tak niektore maju doeta na prvy sup. a ja som zase skusku dnes spravila na prvy sup. aspon to ma potesilo 😉

isabella22
15. dec 2014

@liligreg tak asponze tak gratulujem 🙂 nemozeme mat predsa vsetko no nie? 🙂 len by som bola uz rada...

butterfly333
15. dec 2014

@isabella22 ja verim že do leta sa to podari. Objednám si aj ja tie kvapky gynex dufam že pomožu.

butterfly333
15. dec 2014

@liligreg super gratulujem k skuške. A čo kupila si ten digi?

isabella22
15. dec 2014

@butterfly333 co ja som vselijakych hentakych blbosti pojedla cez inofolic,gynex,femigard,femibion az po obycajnu kys.listovu a nic...penazi do toho ani nehovorim...potom hormonalne lieky tento mesiac a zase nic....uz fakt neviem co...asi sa vykaslat nato doslova a vtedy sa zadari...

liligreg
15. dec 2014

@butterfly333 dakujem. nie nekupila, lebo som sice rychlo napisala, ale cakali sme na vysledky. tak potom som len len do prace stihala

liligreg
16. dec 2014

@butterfly333 ahoj, takze ja sa lucim s darcekom v podobe pozitivneho tehu testu. dnes bt rapidne klesla taakze nic z toho. nevadi, aj tak by to bol skor zazrak, pri tom ako malo sme boli spolu

butterfly333
16. dec 2014

@liligreg no a o moc klesla?pod čiarku?Ja som prave prišla z prace tak pojdem spat a potom jedine zmeriam. No uvidim no tiež si myslim že nič zasa nebude ☹

liligreg
16. dec 2014

@butterfly333 z 37,16 na 36,75... takze dost, aj ked je pod ciarou, ale je to zjavne uz. ale nevadi. lebo tento mesiac som v to ani nedufala

butterfly333
16. dec 2014

@liligreg no uvidim aj ja aku budem mat. Viem že treba merat po aspon 6h spanku no skusila som teraz len tak a že 37,3 len keby taka bola ked vstanem. Tak idem spat potom sa ozvem.

butterfly333
16. dec 2014

@liligreg ahoj no tak som už hore a teplota stale 37,1 dufam že neklesne.