icon

Čo poviete na tento test?

petra2226
16. apr 2014

ahojte..chcela by som len vedeť, či vidíte niečo na tomto teste..pretože ja vooobec nič okrem jednej čiarky.. 😅 aj ked je pravda že je testované 5 dní pred MS..

Čo poviete na tento test?
dragova
18. dec 2014

Tak dufam že ti to vyjde 🙂 ani ja som tiež pri prvom tehotenstve nepociťovala žiadne príznaky tehu,každá sme iná

liligreg
18. dec 2014

@butterfly333 ako to, ze pri takej teplote? ci mavas celkovo vyssie teploty?! ja stale cakam a uz ma to nebavi

butterfly333
18. dec 2014

@liligreg neviem no minuly mesiac mi klesla den pred ms na 36,8 a teraz. Nechapem tomu a už ma to nebaví to večne čakanie a stresovanie sa.

dragova
18. dec 2014

Baby,poraďte pls

jemena
18. dec 2014

tvoj test je nagatívny. To hádam aj sama vidíš. Treba skúšať dalej a dočkáš sa 🙂

mimka11111
18. dec 2014

@dragova zdá sa mi, že sa tam niečo rysuje 🙂 😉

dragova
18. dec 2014

@mimka11111 🙂 mrcha stále meška skúsim testnúť neskôr

mimka11111
18. dec 2014

@dragova skús o pár dní a uvidíš 🙂 v každom prípade ti želám,aby ti to vyšlo 🙂

denisafono
18. dec 2014

@dragova ja tam tiez vidim druhu ciarku

balinka
18. dec 2014

@dragova mas tam ciarku,uz len nech silnie☺

dragova
18. dec 2014

@balinka
@denisafono
@mimka11111 ďakujem vam holky uvidime čo ztohto vyjde,poslednu men.som mala 10 nov. Mávam cykly 28-30 ...týždeň pred očakávanou menštruáciou sme mali nechránený kex, neverím že by sa dalo tyzden pred menstraciou otehotnieť a menzes mi ešte nikdy nemeškal nechápem 🙂

liligreg
18. dec 2014

@butterfly333 dnes som spravila dalsi test, asi tak 2 alebo 3 hodiny dozadu...a zase to iste ako ten prvy.. nie je zretelnejsie ci kanalik alebo duch... ms zatial nikde. ale ked som vypekala, ako som tam stala, som myslela, ze mi podbrusko obrati, take pichanie ako na ms az do stehna. nastastie som si teraz lahla a uz to prestava.. uz aby bolo rano a zistila, ci mi viac napovie bt...lebo toto cakanie je ozaj na nervy.

liligreg
18. dec 2014
bibbina
18. dec 2014

Ja mam z takeho vysledku doma syna 🙂 Drzim palce, nech len silnie.... Vyzera pozitivne 🙂

butterfly333
18. dec 2014

@liligreg no super krasne gratulujem. 🙂

silvia44
18. dec 2014

Aj ja si myslim, ze je to pozitivny vysledok 🙂 gratulujem 🙂

kuukii
18. dec 2014

presne tak ako @bibbina ale s tým, že máme doma 16tt dievčatko 🙂 gratulujem.

dragova
18. dec 2014

@liligreg ten tvoj testík vyzerá nádejnejšý než ten môj držím palčeky

tinushka13
18. dec 2014

@dragova Ja tu vidím // 🙂

koran
18. dec 2014

aj ja vidím dve 😀
@dragova

dragova
18. dec 2014

@tinushka13 neviem či taký výsledok mám brať pozitívne 🙂

tinushka13
18. dec 2014

@dragova ktorý DPO si? keby si videla tie moje testy tak ver ze toto je pozitivny vysledok.. ja som videla svoje // ale nikto iny ich nevidel.. robila som si testy skoro kazdy den. rano a poobede.. bo rano som mala negativne.. poobede boli // .. nakoniec som si urobila DIGI bo mi z toho uz sibalo ze som si nebola ista.. Digi som si robila 8DPO =negativny.. a potom na 11DPo a už bol pozitivny.. 😉 držím palce. verím že sú tam //

dragova
18. dec 2014

Ja tiež mam digi test clearblue chcem testnuť zajtra ale neviem či to nebude ešte skoro.posledna men.bola minulý mesiac 10-teho a sex sme mali iba 1dec. Cca tyzden pred ocakavanou men. A este stale mi meska

tinushka13
18. dec 2014

@dragova tak to ti digi urcite uz ukaze.. 🙂 ja by som uz davno skusala.. vsak ja som si ich teda aj vyskusala zopar 😀 daj potom vediet. tfuj-tfuj

dragova
18. dec 2014

@tinushka13 vďaka 🙂 kebyže som otehotnela týzden pred men. A mešká mi to teraz 9 dní.......tak je šanca ze mi to už ukáže?

tinushka13
18. dec 2014

@dragova mne ukazal 11 dni od sexu.. takze tebe po 16 urcite ukaze aj keby nechcel 😀

dragova
18. dec 2014

@tinushka13 určite zajtra ráno testnem 😉 už som netrpezlivá 🙂

ekka
18. dec 2014

ja som mala 2 negativne testy aj ked mi uz meskal menzes a vysledok ? moj syn spi vedla mna 🙂
(isla som k lekarke a iba na základe krvnych testov mi zistili, ze som tehu)

tinushka13
18. dec 2014

@dragova inak ja obdivujem katzdu jednu kocku co dokaze napisat ze testnem zajtra.. pozajtra pripadne o par dni.. ja by som zvedavovstou umrela.. a to nehovorim o tom ako som zvedava aj teraz na ten tvoj 😀 inak ja som obe tehu zistila vecer.. toto druhe dokonca 5 dni po sexe a vecer.. bolelo ma brusko ako na mrchu a ze zo srandy.. a sranda bola veru 😀

dragova
18. dec 2014

@tinushka13 aj ja tak isto testujem odkedy mi mešká 🙂 ale stakými to výsledkami som v pomykove ...a ja som si stále myslela že je najlepšie testovať z ranného asi som sa mýlila 🙂 u každej možno stúpa hccg inak....uvidím aká sranda ma čaká zajtra