Čo poviete na tento test?
prajem všetkým pekný deň čo by som chcel napísať sem nemôžem ale hádam ked to mám v profile to nevadí tak ak by ste potrebovali niekto radu popr.pomoc som tu pekný deň ešte 🙂
@lili654 ked si to zvačším tak tam je len vytlačeny kanálik žial nič ine tam nieje.
@butterfly333 motylik a na mojom si videla? ty a janka ste vzdy nic nevideli ked tam nic nebolo! a ty si mi nic na to nepisala ;)
@zabudnuta moja čo si dala testy na našej sukromke tam je dušik vidieť. Držím palce
@butterfly333 dakujem 🙂 som zvedava na zajtra rano dufam ze nebudem sklamana
@zabudnuta dufam aj ja no musíme verit. Ja som tento cyklus začala brat femi kvapky od Valoviča tak uvidím či mi pomôžu. Dnes som 8DC a od včera už mám vlhko nejak skoro sa mi zdá.😊
@butterfly333 pozerala som fotky co si davala...ak nezabere vyskusaj tie co som brala ja, 🙂
@zabudnuta skusim no toto balenie by malo vydržat na 7 tyždnov a v krabičke bol taky anketny listok to ked vraj pošlem tak mi pošlu ešte jedno balenie zadara. Tak uvidím už skušam všeličo. A v pondelok na 13DC idem k novemu gyn to by som mala mat prave ovu tak uvidím čo mi povie no dufam že som v poriadku.
@ivi727 ahoj pozerala som testiky a ja tam vidim na vsetkych tak drzim palce ja si myslim ,ze je to tam
@ivka707 ppdla mna aasno🙂
ak je ta ciarka ruzova tak je to tehotenstvo
@vevericka13
@merien259
@24daniela24 dalsie su negativne,tak neviem... asi to bol zly test...
@lubica1812 toto je tam urcite,,,

@ivi727 podla mna tam mas takeho dusika malinkeho