Čo poviete na tento test?
@butterfly333 ahoj.. dopadlo to zle.. vcera rano na teste uz len dusik, klesla ni aj bt z 37.3 na 36.7 a zacala som spinit... dnes som cely den prezvracala.. dosla mrcha a taku som ju v zivote nemala- daco hrozne .. a testy-negativne... odisiel pokladik do nebicka...
@bebe87 😢😢😢😢 tak to ma velmi velmi mrzí je to smutne. No treba verit že sa to zadarí. Ani ja zatial nič dnes som 29DC 12DPO teplota včera 36,9 dnes 37,2 no uvidim v piatok.
@butterfly333 a test si už robila? ja som robila a aj špinenie prešlo už len trošku vidno na papieri som teraz v termíne mrchy 35 den cyklu
@smart27 nie nerobila som test lebo nemam doma a ešte otazka ked je žena tehu tak krčok je dole a je tvrdy neviem či je to pravidlo či to je u každej no dnes sme mali sex a mm krčok necítil.
@butterfly333 áno, keď si tehu krčok je dole a tvrdý, najlepšie ráno po zobudení skúsiť, umyté ruky sú samozrejmosť, cez deň už neskúšať, lebo on sa potom posúva, ale musím zostať tvrdý, akonáhle zmäkne, ide mrcha.
Jaj baby dnes mam strasne krce v bruchu rano som myslela ze sa ani nepostavim.
u mna to bolo takto isto. Lekar mi povedal, ze ho nezaujima intenzita ciarky, ale ci ju tam bolo vidiet alebo vobec nie. A tehotna som bola, len velmi na zaciatku ;)
@janaochi no rano som skušala je tvrdy dole no aj tak myslim že z toho nič nebude. Mala som vždy v tehu s krčkom problémy vždy som ho mala otvoreny tak ma vždy museli zašívat.
@butterfly333 tebe vzdy zašivali krcok pocas tehu? Ale potom si uz nemala komplikacie ci?
@mojezlate ano vždy mi ho zašívali okolo 18tt no cele obe tehu som mala rizikové musela som ležat v nemocnici a doma.
@butterfly333 tak to ti drzim palce si statocna ja mam tiez dve deti a jedno som potratila. Raz som mala rizikove zacala som hrozne krvacat ale zachranili mi ju moju malu princeznu teraz uz skoro prvacku. Drzim ti palceky vsetko nam dobre dopadne 😉
@mojezlate ja som potratila 4x a to v 13tt 7tt 13tt 21tt. A to posledne som rodila mŕtve. No držím nám palce.
@butterfly333 TAk to si naozaj statocna a je mi luto ze si to mala az take ale silno silno ti drzim palce aby vsetko dobre dopadlo 🙂
@mojezlate dakujem moje. Áno zažila som si toho dost. No verím že sa nám teraz zadarí čo najskor. Ved už budem mat 36r tak do konca roka by som bola tehu.
@cucoriedkacucoriedka dakujem. No prešla som si toho vela ak maš na mysli tie tehu o ktore som prišla. No momentálne som po operacii nohy prstov mám tam 4 šroby v stredu ma operovali tak oddychujem.
Ahoj baby co myslite som tehotna , mala som nechraneny styk s manzelom prerusovanu suloz 12 dni do zadu , pobolievalo ma v podbrusku a mala som pocit ze som tehotna dnes rano som si spravila test a vysiel tak to , na foto to vidno slabsie je tam druha ciarka ruzova ale slabucka a vidnu ju normalne co si myslite som tehotna ??? dala som foto aj negativu

este jeden... ked ja mam hnusny fotakomobil...