icon

Čo poviete na tento test?

petra2226
16. apr 2014

ahojte..chcela by som len vedeť, či vidíte niečo na tomto teste..pretože ja vooobec nič okrem jednej čiarky.. 😅 aj ked je pravda že je testované 5 dní pred MS..

Čo poviete na tento test?
sibalka21
5. máj 2015

@nikola599 ahoj ja tam nieco vidim ale je to strasne slabunke takze vydrz aspon tri, styri dni a testuj znova

patrisiiialuk
5. aug 2015

Co si myslite o tomto

medwidkowa
5. aug 2015

něco málo tam vidět je, je to slibné, pokud zítra bude silnější, je to jasné

merien259
5. aug 2015

@patrisiiialuk ahoj to si ich robila naraz alebo s odstupom času čosi tam je ale ja keď som mala také testy tak som tehu nebola takže neviem no skús spraviť O dva dni neskôr a uvidíš či bude silniet už ti mešká ms

patrisiiialuk
5. aug 2015

Prave mi este nemeska...len mi bolo zle tak som si spravila testy.V roku 2012 som mala mimomatrnicove tehotenstvo....a nato som po dvoch mesiacov zase otehotnela len zase neuspesne v 8mesiaci mi zistili ze je mrtve,tak ma cakal tazky 13hodinovy porod..a od tej doby sa snazime a nic..Dufam,ze to uz vide.

merien259
5. aug 2015

@patrisiiialuk uff to má mrzí muselo to byť ťažké vyrovnať sa s tým ☹ takk správ test až keď ti bude deň meskat a uvidíš čo a ako 😉 teraz je to také neisté

sibalka21
5. aug 2015

@patrisiiialuk gratulujem, na vsetkych troch je pekne vidiet dusika 🙂 o tri styri dni zopakuj 🙂

patrisiiialuk
5. aug 2015

Keby Boh dal a bola to pravda!ale Dakujem za odpovede ;)

1234lubka
5. aug 2015

@patrisiiialuk ahoj, urcite tam nieco je,nazivoto musi byt vidno lepsie, uz len musia zosilniet 🙂

bambulalala
5. aug 2015

@patrisiiialuk drzim moc palce a posielam nieco pre potesenie....

patrisiiialuk
5. aug 2015

A co take ;) ;);)

maryah
5. aug 2015

@patrisiiialuk na to, že ti ešte nemešká tam máš krásnu druhú čiarku tak sa začni tešiť a prajem ti, aby všetko dopadlo nejlepšie ako len vie 🙂

patrisiiialuk
5. aug 2015

Prepac...nedochadza mi..Som v praci,odpisujem pomedzi zakaznikov.Pisem ako Talian. 😅 ...DAKUJEM .DRZ PRSTEKY 😉

1234lubka
5. aug 2015

@nikola599 je tam, urob zajtra pozajtra uvidis zosilnie

wikinap
5. aug 2015

Baby tu je moj....meskali mi mesiac..len dom mala zapal.mocovych ciest tak som si myslela ze preto meskaju...o ono to hned takto skocilo☺

patrisiiialuk
5. aug 2015

Jeej.Gratulujem 🙂 prajem krasne tehulkovanie a bez problemou..Nech ste obaja zdravucky 🙂

wikinap
6. aug 2015

@patrisiiialuk dnes idem k mudr som zvedava co povie...je to sok pre mna..tretie baby😂

patrisiiialuk
6. aug 2015

@wikinap Ahojky...no ako si dopadla u lekara?;)

wikinap
6. aug 2015

@patrisiiialuk no je to potvrdene 7tyzden......pre knizku a kontrolu idem 9.sept.....

lilijessica
6. aug 2015

Kocky je mozne ze ten horny je poobede a ten spodny ranny a je slabsi alebo sa mi to zda?je to pozitivne vsak?

wikinap
6. aug 2015

@lilijessica ano si tehotnaaaa😊

medwidkowa
6. aug 2015

@lilijessica 100% jsi těhotná

nikola119
6. aug 2015

@lilijessica určite čakáš bábo. Ja som to mala presne také isté a za 9 dní mám termín pôrodu..🙂 Držím palce !

kristinka95
7. aug 2015

Ahojte tru dni po sebe som testla a vysledok vsetky tri testy pozitivne ba niektorich je ciarku vidiet slabsie. Menzes mam dostat az o tyzden a pol myslite ze to mihlo tak skoro ukazat ? Snad sa to konecne podarilo

patrisiiialuk
7. aug 2015

@kristinka95 Mohlo!asi si mala skoro ovulaciju,alebo ti rychlesie stupa HCG...Blahozelam 🙂

lilijessica
7. aug 2015

Myslim ze uz je to jasneee🙂

kristinka95
7. aug 2015

@patrisiiialuk tak snád sa to tam udrží ... ked prvé odišlo :/ uvidime čo poviem doktor objednana som na koniec augusta

bambulalala
7. aug 2015

@patrisiiialuk ahoj,dakujem 🙂 ty ako?este si testovala?

bambulalala
7. aug 2015

@wikinap nooo,tak gratulujem aj ja mam 3, budete krasna velka rodinka

wikinap
7. aug 2015

Dik moc😊