Čo poviete na tento test?
ahojte..chcela by som len vedeť, či vidíte niečo na tomto teste..pretože ja vooobec nič okrem jednej čiarky.. 😅 aj ked je pravda že je testované 5 dní pred MS..

no pokial viem tak II čiarky je pozitívny tehotenský test 🙂
@petra2226 aku taku ms? to zamena ze sa nerozbehla normalna? ja by som ti narhovla pockat co sa bude diat dnes,ak by sa mrcha riadne rozbehla,tak to bol asi len falosny poplach,ale ak by sa nerozbehla, tak by som zajtra, resp napozajtra skusila opat test a keby zase vysiel takto podobne, tak lekara, nech vezme krv a rozhodne. Lebo slaba ciarka, aka taka ms...stale je to tak 50:50 😉
Ahojte babulky nie je to tak davno co som sem pisala. Posledny menzes som mala od 28.3 do 2.4 teda ked sa to da menzesom nazvat. Ked som vsak dostala velke bolesti brucha a prs sla som na vysetrenie tam mi doki povedal ze je vsetko ok a mam cakat na menzes uz vtedy mi meskal 4 dni. Minuly tyzden som tam vsak bola zase ze som menzes nedostala ze mi to meska uz 14 dni spravil mi sono odobral krv na hcg a pichol vyvolavacku. A povedal mi ze mam zvecsenu maternicu a dost vysoko. Dnes som si volala na vysledky z krvi ze ci teda cakame babetko a on povedal ze krv bola negativna ☹ ☹ ☹ Som velmi sklamana tak velmi chceme z manzelom babetko. Menzes stale nikde co si mam o tom mysliet?? Takto sa to taha uz 9 mesiacov som z toho uz na nervy. Prosim o vase nazory.
@petra2226 ináč podla mna keby si skúsila test bolo by fajn,lebo slabucku ms môžeš mat aj pocas tehu.Moja známa to tak mala.4dni slabucka ms spravila test uz mala taku čiarku ako ty a teraz ma jej dievčatko 9mes.A to nehovorím,ze vipila asi 2litre cer.vina co bola nešťastná ze to nevyšlo ale vyšlo len mala aj ms ale slabú a další mesiac uz nedošla.Do 10tt jej nevedeli s istotou povedat ci je tehu mala 39r tak si mysleli,ze asi predčasná menopauza s // 😲 😀
@shelly0056 a pichol ti uz vyvolavacku pred týždňom a ms stále nedošla? Treba počkať este a ked tak skúšať testovať kebyze nic,treba to riešiť.Spraviť hormonalny profil a podla neho sa da zistiť kde je problém.A moze byt ze si tehu a krv bola odobrata este predtým ako sa začal vylučovať hcg hormón.Drzim palce aby ste mali babo čím skor na ceste
ano, lekar je trotel, ale vy s duchmi ste ok, och, no nic, pa
Kočeny ....mne meska 8 dní.... vzdy chodí na cas ....
Dva ranne testy negatívne... a tak si vravím ze radsej skocim ku gynde ....ak by ti bola cysta abo čo....
A tá mi povedala ze som prisla este skoroo... ze podmienka je tak 10 dní meskajuca mrška... že to aj pár dní vela spraví .... bola taka zlata a aj napruek tomu ma kukla jej sonom .. no nic nevidela - vraj je skoro ... a aj tak treba počkat na srdiečko.....
Zobrala mi aj krv .... no ties vravela ze mocem byt a krv nic neukaze ..... ze najlepsie je papat zdravo a pockat do druhej mrchy
Furt na to myslím... no musím prestat .... je to stresujuce ...
A idem sa riadit jej radou.... ber to tak ze sa nechas prekvapit ... ak si tehu.. tak sa ti nic nezmení ... zivot zijes rovnako ( cize nepijes...nefajcis... zijes zdravo ) a pokial niesi ... robis dobre svojmu zdraviu 🙂
@karmela Ahojky pekne Dakujem. V piatok bude tyzden od pichnutia vyvolavacky a stale nic trosinku spinim ale mam pocit ze mi brucho praskne a aj dost boli. Doki do teraz nic nerobi povedal mi ze este budem mat deti ako smeti skoro ma porazilo ked mi to povedal.Som zvedava ako chce pokracovat ziadne vysetrenie mi doteraz nerobil neviem co dalej. Teraz mi zostava pockat ci menzes pride alebo nie a potom hned letim k nemu.Keby si mala pravdu stym tehu tak strasne by sme sa potesili. Neviem ci mam este skusit tehu test alebo co aj ked spinim ach no som t toho uz na nic ☹ ☹ ☹
@shelly0056 neviem ako to je po vyvolavacke,ale tuším do 10dni by mala dôjsť ms.Aj keby dosla Nezúfaj a navrhni Dr ,ze by si chcela nech ti spraví hormonalny profil či je vsetko ok.Mozem sa opýtať kolko maš rokov? Ano Dr rady čakajú,deti ako smeti radsej čakajú na neviem čo aby nemuseli riešiť vyšetrenia.Ked tak zmen gyndoša a skús nájsť iného lepšieho ktorý vam pomoze na ceste ku skorym // a babetku 🙂
@karmela Dakujem urcite dam vediet.
@petra2226 pocuj.... mne vravela gybekologicka... ze jej muz zo srandy ocikal test 😀 😀 a bol tehu 😀 😀 😀 😀 a zas na druhu stranu.... dosla tam teenagerka a ze jej meskaju uz 4 mesiace kramy ale ze testy ma negativne... a nakoniec bola v 6 mesiaci !! .... takze skor chod na krvičku .... najlepsie je ist..ked meska 10 dni .......
Mi to mame tuez tak ze by to bola nahoda ... ale nejako ma to vzalo ... ze by som túžila vidiet // .....
@ivca88 v jednom casopise som citala ze ak muz ocika tehotensky test a vide mu pozitivne ma ihned vyhladat lekara,moze to znamenat ze ma rakovinu semenikov,takze ak je to tvoja kamoska cim skor by som ju s tym oboznamila http://www.webnoviny.sk/lifestyle/muzovi-vysiel...

@petra2226 ˇAno a gratulka veľká. 😉