Čo poviete, som tehotná?
4 dni pred menstruaciou, clear blue vysiel negat, tento som ale zvrchu viac “pocikala”, ci to moze byt dusich tym? Dakujem
Ja by som povedala, že je pozitívny, je to normálna do ružova ciarka, a nie je to spoj 🙂🙂. Urob zajtra ďalší, alebo pozajtra
@jaskolka urobim si zajtra, dakujem 🙂
@barborkakr daj vediet 😊
Baby, ja to mam tiez dostat v utorok, len sa bojim sklamania, ak by som sa testovala skor.. Ale ste ma navnadili a asi to zajtra skusim, sak mam celu armadu testov v kupelke, vsetkych citlivosti :D autorka, daj vediet zajtra, drzim palce, nech silnie!
Podla mna si 😊
@barborkakr aj podla mna pozitivny daj vediet zajtra ako si dopadla drzim palce 🙂
@petkasaurus tak skus urcite, tiez som zvedava, skusim zajtra, ale nemali uz mama test, ale iny pasikovy s citlivostou 10, snad teda neukaze inak, lebo ma presvedcila, ze to je uplne to iste 🙂
@barborkakr niektoré majú menej farbiva, takže isto neporovnavaj zajtra intenzitu ciarok, ak by bola bledsia..
@barborkakr vyzera nadejno
@barborkakr digi test je citlivosť 25 to musíš mať tmavsi mamatest aby ti ukazal digi. Skús o dva dni tento mamatest, držím palce aby bola čiarka silnejšia (odporúčam namočiť nebudeš rozmýšlať či si ho neocikala kam si nemala) a nie čiarka nie je ďaleko a žiaden spoj. Je tam čiarka otazka je či je problém že bol ocikany kde nemal alebo môžeme gratulovať o 2 dni so budeš istá 🙂
@martinaju tak myslis, ze ak bol ocikany kde nemal tak sa mohol spravit duch?
@barborkakr ano toto sa stava ale mne to pride dosť silny duch na to aby to bol len kanalik môj nazor je ze ked spravis za dva dni tak bude čiarla silnejšia.
@martinaju zajtra rano uvidime 🙂
@barborkakr tak ja som si dnes rano spravila mamatest a jasne negativny.. Snad to nie je definitiva, uvidim, ci to dostanem..
@barborkakr testovala si?
@miskanathan ano dolne dva nic tam nie je😞
@petkasaurus
Este je skoro testovat aj tak si myslím.. Drzim palce
@petkasaurus asi ano...
@barborkakr ake si to mala testy? Poslem ti ked ches do spravy moje testy tam uvidis ze ina znacka ako mamatest ma ovela menej farbiva a tiež sa mi stalo že aj mamatest mal menej farbiva (iná šarža) vidiet to tam na kontrolnych čiarkach. Takže ja by som ešte nad tym nelamala palicu. A hlavne sa odporuča testovať až v den očakavanej ms prípdne pár dni po.
@martinaju nemali ine :( a uz ani nemam veelmi kde kupit ten mama test...
@barborkakr womensecret ma menej farbiva ako mamatest vyskušaj testovat v deň očakávanej ms 🙂 držím palce
@martinaju oki 🙂
muz isiel kupit mama test 🙂 inak divne je, ze mam 37,3-37,4 uz par dni teplotu a koronu nemam chodome my pravidelne na testy 🙂
@barborkakr no ako?😊
@angi07 vcera nic aj mama test tak asi nic🤔

hovori sa tomu duch kamoske tak mala 2x a ma 2 deti , neskor sa ciarka zintenzivni