icon

Čo poviete, som tehotná?

barborkakr
8. jan 2021

4 dni pred menstruaciou, clear blue vysiel negat, tento som ale zvrchu viac “pocikala”, ci to moze byt dusich tym? Dakujem

hacula1816
8. jan 2021

hovori sa tomu duch kamoske tak mala 2x a ma 2 deti , neskor sa ciarka zintenzivni

jaskolka
8. jan 2021

Ja by som povedala, že je pozitívny, je to normálna do ružova ciarka, a nie je to spoj 🙂🙂. Urob zajtra ďalší, alebo pozajtra

barborkakr
autor
8. jan 2021

@jaskolka urobim si zajtra, dakujem 🙂

angi07
8. jan 2021

@barborkakr daj vediet 😊

petkasaurus
8. jan 2021

Baby, ja to mam tiez dostat v utorok, len sa bojim sklamania, ak by som sa testovala skor.. Ale ste ma navnadili a asi to zajtra skusim, sak mam celu armadu testov v kupelke, vsetkych citlivosti :D autorka, daj vediet zajtra, drzim palce, nech silnie!

zuzicka256
8. jan 2021

Podla mna si 😊

999k
8. jan 2021

@barborkakr aj podla mna pozitivny daj vediet zajtra ako si dopadla drzim palce 🙂

barborkakr
autor
8. jan 2021

@petkasaurus tak skus urcite, tiez som zvedava, skusim zajtra, ale nemali uz mama test, ale iny pasikovy s citlivostou 10, snad teda neukaze inak, lebo ma presvedcila, ze to je uplne to iste 🙂

rosalie1411
8. jan 2021

@barborkakr niektoré majú menej farbiva, takže isto neporovnavaj zajtra intenzitu ciarok, ak by bola bledsia..

erickatt
8. jan 2021

@barborkakr vyzera nadejno

martinaju
8. jan 2021

@barborkakr digi test je citlivosť 25 to musíš mať tmavsi mamatest aby ti ukazal digi. Skús o dva dni tento mamatest, držím palce aby bola čiarka silnejšia (odporúčam namočiť nebudeš rozmýšlať či si ho neocikala kam si nemala) a nie čiarka nie je ďaleko a žiaden spoj. Je tam čiarka otazka je či je problém že bol ocikany kde nemal alebo môžeme gratulovať o 2 dni so budeš istá 🙂

anabell1985
Odpoveď bola odstránená
barborkakr
autor
8. jan 2021

@martinaju tak myslis, ze ak bol ocikany kde nemal tak sa mohol spravit duch?

martinaju
8. jan 2021

@barborkakr ano toto sa stava ale mne to pride dosť silny duch na to aby to bol len kanalik môj nazor je ze ked spravis za dva dni tak bude čiarla silnejšia.

barborkakr
autor
8. jan 2021

@martinaju zajtra rano uvidime 🙂

petkasaurus
9. jan 2021

@barborkakr tak ja som si dnes rano spravila mamatest a jasne negativny.. Snad to nie je definitiva, uvidim, ci to dostanem..

miskanathan
9. jan 2021

@barborkakr testovala si?

klip0
9. jan 2021

Vidite tam nieco? :( 🤷‍♀️

barborkakr
autor
9. jan 2021

@miskanathan ano dolne dva nic tam nie je😞
@petkasaurus

petkasaurus
9. jan 2021

Este je skoro testovat aj tak si myslím.. Drzim palce

barborkakr
autor
9. jan 2021

@petkasaurus asi ano...

martinaju
9. jan 2021

@barborkakr ake si to mala testy? Poslem ti ked ches do spravy moje testy tam uvidis ze ina znacka ako mamatest ma ovela menej farbiva a tiež sa mi stalo že aj mamatest mal menej farbiva (iná šarža) vidiet to tam na kontrolnych čiarkach. Takže ja by som ešte nad tym nelamala palicu. A hlavne sa odporuča testovať až v den očakavanej ms prípdne pár dni po.

barborkakr
autor
Autor odpoveď zmazal
barborkakr
autor
9. jan 2021

@martinaju nemali ine :( a uz ani nemam veelmi kde kupit ten mama test...

martinaju
9. jan 2021

@barborkakr womensecret ma menej farbiva ako mamatest vyskušaj testovat v deň očakávanej ms 🙂 držím palce

barborkakr
autor
9. jan 2021

@martinaju oki 🙂

barborkakr
autor
9. jan 2021

muz isiel kupit mama test 🙂 inak divne je, ze mam 37,3-37,4 uz par dni teplotu a koronu nemam chodome my pravidelne na testy 🙂

angi07
10. jan 2021

@barborkakr no ako?😊

barborkakr
autor
10. jan 2021

@angi07 vcera nic aj mama test tak asi nic🤔