icon

Čo sa so mnou deje?

veroni2111
12. okt 2015

Dobrý večer. Chcem sa opýtať na svoj problém, či s ním náhodou nemá niekto skúsenosť. Približne pred mesiacom som užila tabletku escapelle (bolo to počas menštruácie) a dva týždne na to, som musela vziať ďalšiu. Viem, že sa to nemá, no nemala som na výber, keďže dieťa si nemôžem dovoliť. Doteraz sme s priateľom nikdy nepoužívali prezervatívy, a raz keď sme nechceli riskovať, tak sa nám pretrhol, rovno cez moje plodné dni. Ale späť k môjmu problému. Sú to už dva týždne odkedy som užila tú druhú tabletu a momentálne som mala dostať menštruáciu, ktorá zatiaľ nechodí. Jediné čo na mňa prišlo, je bolesť pŕs, sťahy a bolesti v podbrušku a neuveriteľná bolesť v žalúdku. Robila som si tri testy, všetk boli negatívne. Neviete mi, prosím poradiť? Chystám sa navštíviť gynekológa, ale potrebujem sa psychicky pripraviť. Ďakujem krásne za každú odpoveď. :(

ivca88
12. okt 2015

no roztentovala si si cyklus ...
Hormony teraz nevedia co zo sebou robit . ..
Gynekolog to asi riesit nebude ..lebo ani nema ako ... jedine ti dat vyvolavacku ..... a to je zase dalsi zasah
..chce to cas ..
A do buducna ries skor prezervativy alebo HAK ....
Toto escaplle je riadne svinstvo ...

luciferkax
12. okt 2015

Pri užívaní tejto tabletky nemusíš dostať menštruáciu v danom čase.... len si sa pravdepodobne "predávkovala" a blbnú ti z toho hormony.. skoč pre istotu za lekárom, ale pravdepodobne to chce iba "čas" na ukludnenie organizmu

sestricka52
12. okt 2015

Viem o akú tabletku sa jedná. Do tela si dostala naraz priveľa hormónov a telo sa s tým nevie vysporiadať. Tehotna nemusíš byť. Ale rozhádzané máš hormóny v tele a preto ti blbne menzes. Prečo nejdeš ku gynekologovi aby ti predpísal normálnu antikoncepciu a nie drahé escapele

cerez
13. okt 2015

Ach žienka, takto trápiť hormonálny cyklus. K tomu dr si radšej zájdi, nech ťa aspoň prezrie. Nie je na škodu si vypočuť dobré rady lekára aj keď to nebude 2x príjemné. Ale aspoň si dačo z toho vezmeš. Na budúce ak neplánujete dieťatko, použi HAK alebo prezervatív.