Čo si myslíte o tomto teste?
Mne pride ako chybny mate taku skusenost?
@katariiinkaa opatrne sa pytajte lebo niektore zeny tu kazdy den cakaju ako supy na kazdy zdielany test aby ta potom zhodili 😀 a za mna jemny dusok tam je, ale lepsie neskor zopakovat lebo kedysi som mala dusok a potom bol negat. Vie sa stat aj ze chybne testy. Drzim palce 😊
áno, všimla som si, preto sa tak opatrne aj pýtam haha 😀ale verím, že každá žena ktorá po bábätku naozaj túžila a dlhšie sa nedarilo tak by bola nedočkavá. Ďakujem krásne ❤️
@katariiinkaa vidim 🙂 drzim palce
@jj298 áno spravím 🙂 Vysvetlím vám to veľmi jednoducho. Občas sa totiž stáva, že oči vidia aj to čo tam reálne vôbec nie je. Stalo sa to párkrát aj mne, že som videla to čo tam nebolo len preto, že som to vidieť chcela. Dnes som si však bola takmer istá že tam niečo je, teda chcela som sa uistiť že to nevidím len ja iba preto, že to vidieť chcem. To je celé.
@jj298 záleží na uhle pohľadu.. Mne pomohlo už len to, že to tam nevidím len ja. Vám samozrejme nemusí a môže vám to prísť úplne zbytočné. Ale to je v poriadku, veď každý sme iný.
@katariiinkaa ja to chapem tiez sme dlho bojovali kym sme mali moje babatko a kym cakas az si mozes spravit dalsi test ti velmi pomaha o tom aspon diskutovat, mozno sa utvrdit nech sa lepsie citis. A tieto baby co tu zhadzuju vacsinou uz dieta maju, maju daleko od tejto situacie a absolutne nechapu ako mozu ublizit tejto zene, ktora to nema lahke uz i tak. Pochopenie a empatia nula bodov, len si vyzivit svoje komplexy na trapeni inych..ale ako pisala vyssie zenuska karma je zdarma 😊 aj ked ja taketo dristy neuznavam.
Ďakujem za krásne slová, vedela som že určite v tom nie som sama a presne ako vravíte, naozaj pomáha čo i len maličké uistenie od niekoho iného.
@jj298 ano ale je treba brat do uvahy ze kazdy je ina osobnost a kazdeho upokojuje ine spravanie. Ta zena o tom nediskutuje preto aby jej to ublizovalo. Ja osobne som sem testy nefotila ale upokojovalo ma citat len tieto diskusie a uz vtedy tu boli zeny ktore taketo zhadzovali. Ak to niesu stale rovnake osoby, ktore maju asi naozaj nudny zivot.. tot vse a vy to nemusite chapat to neznamena ze budem tej zene kazat ako ma zit, ked citi ze to chce spravit nech to spravi.. a nech sa aj otestuje sto krat ak sa citi lepsie a ma na to peniaze.

Ahojte, dnes som si robila ultra včasny clearblue test (mám 3-4 dni do MS) a vyšiel takto. Vidíte tam tiež niečo alebo sa mi to už zdá? Viem, že je to skoro a že o pár dní budem vedieť určite viac keď test zopakujem, ale snažíme sa už naozaj dlho a bábo by bolo naozaj vytúžené, tak som nedočkavá. Ďakujem.