Čo si myslíte o výsledkoch tehotenského testu?
Dnes mal prist ms
@tatiana234 tento test je negativny , ale ja som po 2 dňoch meškania mala takýto a za ďalšie 2 dni už čiarky takže nikto vám tu nenapíše ako sa vec má. Každopádne je to negatívne
@majus2323 akoze čiarky su tam 2 viditelne volnym okom ťažko sa to foto takyto tenisky test len na to ze mi dnes mal prist ms mi pride slabá
@majus2323 akoze čiarky su tam 2 viditelne volnym okom ťažko sa to foto takyto tenisky test len na to ze mi dnes mal prist ms mi pride slabá
@tatiana234 na prvej foto vidím jemnú ciarku
@tatiana234 tento test je negativny , ale ja som po 2 dňoch meškania mala takýto a za ďalšie 2 dni už čiarky takže nikto vám tu nenapíše ako sa vec má. Každopádne je to negatívne
@tatiana234 Ahoj tato fotka je ovela lepsia ako tie prve co si dala🙂 a teda ozaj vidim ciarky 2🙂 takze skus sa testnut este o take 3-4dni ci aj ta slabsia ciarka zosili, ale myslim si,ze sa mozes tesit a ja ti gratulujem🙂🤗
Za mňa tiež pozitívny, mala som aj slabší, a bola som tehotná. 🙂 držím palce