Rozdielne výsledky tehotenských testov: Čo si o tom myslíte?
Ahojte mám dva dni do ms a nemala som absolútne žiadne kŕče inokedy už pomaly týždeň pred trpim a bola šanca že tehotná môžem byt tak som si spravila test ktorý podľa mňa vyzera pozitívne…v realite viac ešte ako na fotke…tak som si kúpila digitálny včasný clearblue a ten je negatívny a medzi tým som dostala aj ms (od prvého testu prešla cca pól hodila) len sa vás chvem spýtať na váš názor…pripadne či sa to niekomu tiež stalo,niesom žiadna snažilka práveže dúfam v opak 🤣ďakujem moc moc za názor
Ja absolutne nic pozitivne na nom nevidim. Ale to neznamena, ze nie si tehotna ak si si ho robila zbytocne takto skoro, urob si test o 2 dni a uvidis.
@anonym_51cdb7 možno tu vidieť trošku viac hovorím že v realite je to viac vidieť priznávam že na fotke je to naozaj nic moc😅mám dve deti a presne takéto čiarky som mala pred ms ktorú som ale nakoniec teda nedostala…takže preto sa pýtam či môžem byt tehotná aj napriek tomu že som ms dostala a clearblue je negatívny
Pozitivny test mas vidiet lahko a jasne volnym okom 2 ciarky bud rovnako silne alebo jednu mierne slabsiu. A na tych fotkach vidno len jednu.
@anonym_51cdb7 možno tu vidieť trošku viac hovorím že v realite je to viac vidieť priznávam že na fotke je to naozaj nic moc😅mám dve deti a presne takéto čiarky som mala pred ms ktorú som ale nakoniec teda nedostala…takže preto sa pýtam či môžem byt tehotná aj napriek tomu že som ms dostala a clearblue je negatívny
@anonym_autor ako môžeš mať dva dni do ms a zároveň ju mať? Veď zas ako... 🤦🏽♀️
@anonym_autor ako môžeš mať dva dni do ms a zároveň ju mať? Veď zas ako... 🤦🏽♀️
@anonym_15cc2b mala som dva dni do ms ale dostala som ju dneska…zle som sa vyjadrila ale podľa mňa domyslieť si to neni také zložité
1) toto co ukazujes nie je pozitivny test, to je nieco velmi otazne a velmi malo pravdepodobne pozitivne. Zbytocne ho rozliepas a rozoberas.
2) dalsi test bol negativny
3) dostala si ms
Sama si to vyhodnot.
1) toto co ukazujes nie je pozitivny test, to je nieco velmi otazne a velmi malo pravdepodobne pozitivne. Zbytocne ho rozliepas a rozoberas.
2) dalsi test bol negativny
3) dostala si ms
Sama si to vyhodnot.
@anonym_c10ee1 hej veď mám taky názor jak ty…len som si to chcela potvrdiť a test som otvorila lebo sa mi to cez to sklíčko odrážalo😅
@anonym_15cc2b mala som dva dni do ms ale dostala som ju dneska…zle som sa vyjadrila ale podľa mňa domyslieť si to neni také zložité
@anonym_autor preboha však test je negatívny a dostala si MS, čo riešiš?
@anonym_autor prvy test je velmi iba naznacujuci, digi negativny, ms prisla.. je vysoko nepravdepodobne , ze si tehotna
Tak mohlo byt uplne cerstve biochemicke, ale v hlave by som to nerozanalyzovavala, MS dosla.
Pozitivny test mas vidiet lahko a jasne volnym okom 2 ciarky bud rovnako silne alebo jednu mierne slabsiu. A na tych fotkach vidno len jednu.
@anonym_51cdb7 ty tam fakt tu druhu nevidis??? 😳
Ale zas, je to velmi svetlunke a dosla MS, takze kludne nejake zacinajuce tehotenstvo to byt mohlo a neudrzalo sa. Ja som mala pred tymto tehotenstvom biochemicke, ale ciarky boli uz vyraznejsie a nakoniec dosla MS a potom uz ciarka slabunka, na niektorych testoch ledva viditelna.
Kazdopadne, ja by som este otestovala o 2 dni a budes si ista, lebo vela testov dnes robi duchov.
Ale zas, je to velmi svetlunke a dosla MS, takze kludne nejake zacinajuce tehotenstvo to byt mohlo a neudrzalo sa. Ja som mala pred tymto tehotenstvom biochemicke, ale ciarky boli uz vyraznejsie a nakoniec dosla MS a potom uz ciarka slabunka, na niektorych testoch ledva viditelna.
Kazdopadne, ja by som este otestovala o 2 dni a budes si ista, lebo vela testov dnes robi duchov.
@anonym_a7b387 ďakujem…už som myslela že som naozaj slepá lebo druhu tam vidím aj keď veľmi veľmi slabú v realite je teda výraznejšie ale stále nic moc ale vidieť ju vidím aj na foto…každopádne mám tiež názor že pravdepodobne teda tehotná niesom nakoľko bol clearblue negatívny a prišla ms len som tam mala stále malý otáznik kvôli tomuto testu…mám ešte jeden taky istý paličkový tak možno skúsim o tie dva dni
@anonym_a7b387 co tam mam vidiet? 😂 rozny radobi duchovia a kanaliky a neviem ako vseliak si to nejake zeny pomenovali sa nerataju k pozitivnemu testu. V kazdom teste mas na obrazkoch pribaleny navod a znazornene ako ma vyzerat pozitivny test. Tieto co autorka fotila mali od toho na mile daleko. Bud su jasne 2ciarky (1slabia moze byt ale nie takmer neviditelna) alebo nie su, nic viac spekulovat netreba. A presne pisem co ty, ze sa ma o 2 dni otestovat. Poznam zeny, ktore prve 2cykly mali napriek tomu, ze boli tehotne, nie je to nic vynimocne. Rovnako pisem, ze moze byt tehotna ale tie testy su zatial negativne co poslala.
@anonym_a7b387 napisala som to blbo nie na obrazkach navod ale navod v ktorom mas obrazky 😂 este som po nocnej nespala tak uz ani neviem pisat 😂

Ja absolutne nic pozitivne na nom nevidim. Ale to neznamena, ze nie si tehotna ak si si ho robila zbytocne takto skoro, urob si test o 2 dni a uvidis.