icon

Čo si myslíte, som tehotná ?

minnie_nixs
2. feb 2020

Čo si myslite ? Som alebo nie som

Čo si myslíte, som tehotná ?Čo si myslíte, som tehotná ?
Strana
z2
kikavadi
2. feb 2020

@minnie_nixs vyzerá to tak 😊 skús ďalšie dni, či bude silnieť. Držím palce

minnie_nixs
autor
2. feb 2020

@kikavadi od pohlavného styku je to presne 19 dni myslíš ? Že by mohlo byt prvý vyšiel pozit ale aj po určitej dobe prv bola jedna čiarka potom mi to nedalo pozrela som a ďalšia duch a další test som robila a negatívny 🤷‍♀️

cloe123
2. feb 2020

@minnie_nixs na prvom to vidim hned 🙂 a ten druhy si kedy robila? A po akej dobe nabehla ciarka? U kazdeho je to inak nie kazdemu ukaze test hned. Niekomu aj neskor. Mas pravidelny cyklus? Treba skusit tak o 2-3dni ci silnie. Drzim prsty ale vyzera to dobre 🙂)

minnie_nixs
autor
2. feb 2020

@cloe123 prvý v noci okolo 1 ráno další okolo 7 mej ráno ... stále inak cyklus ale zvyčajne 28 na čas maximálne deň mešká nepociťujem zmeny žiadne len nespavosť strašne sa v noci budím na potenie

modrykoniicek
2. feb 2020

Radšej urob ešte raz o 2 dni.Mne tak vyšlo a nebolo to nič.

minnie_nixs
autor
2. feb 2020

@cloe123 a prvá neskôr lebo prv bola len jedna šla som spat keď som pozrela o 4 tej ráno už bol slabý duch a ďalej nesilnie a ten druhý je len jedna čiarka

ruzasipova
2. feb 2020

Na pribalovom letaku je, ze testy sa maju odcitat do 5. minut, nie? Alebo tak nejak. Lebo neskor mozu ukazovat falosne vysledky. Ale dufam, ze ak babatko chcete, tvoj pripad to nebude a o 2 dni test uz pekne ukaze.

klarissa25
2. feb 2020

Nie si tehotná

klarissa25
2. feb 2020

Na tom prvom je kanálik... Keď tam čiarka nebola hneď ale až o 4tej rano

minnie_nixs
autor
2. feb 2020

@klarissa25 ja som si ju všimla až o 4 tej ráno lebo prv keď som urobila bol negatívny šla som spat hneď potom som si všimla

minnie_nixs
autor
2. feb 2020

@klarissa25 na babo sa naozaj ešte necítim po styku cca 12 hodín som vzala tabletku escapelle cca deň potom alebo dva som mala nehorázne bolesti brucha trvali 3 dni potom som mala ms ale ja mám vždy slabučku neviem či spinim alebo mám ms u mna to je ťažko skúsila som test zobudila som sa o pól noci urobila test negatívny hneď som šla spat všimla som si ráno o 4 keď som vstávala do prace že je tam duch neviem kedy vznikol potom další test o pól 7 ráno cca a bola už len jedna 🤔

klarissa25
2. feb 2020

Nie si tehotná...

katuli3nocka
2. feb 2020

@minnie_nixs máš byť zodpovedná a nemusela by si to riešiť.

minnie_nixs
autor
2. feb 2020

@katuli3nocka sme zodpovedný už roky ale sám si nebol istý a tak zneistil mna bola to nehoda ja sa na to necítim ešte on áno ja nie

strapec
3. feb 2020

Nuž u nás to začalo tak isto vyzerajúcim testom asi pre ôsmimi mesiacmi... O mesiac rodím🙂

barbor120
3. feb 2020

Ahojte,myslite ze som v tom ci nie?

klarissa25
3. feb 2020
katarinka2526
3. feb 2020

Dobrý deň bola som u môjho gynekológa a ten mi povedal že by som mala byť v 7 týždni ale plod sa nevyvíja . Neviem bože som s toho hotová. Že vraj mám počkať týždeň a keď sa nezmení tak musím ísť prečistiť 😭

alex1303
3. feb 2020

@minnie_nixs nie si tehotna

katarinka2526
5. feb 2020

Baby pred vcerom som pridávala príspevok že mi povedali že bábätko sa nevyvíja a že mu nebyje srdiečko. V pondelok 10.2. by som mala ísť na prečistenie,ale mala som bolesti tak som šla dnes robili mi sono a tam zrazu akcia srdiečka ♥️♥️♥️ šok bola som prekvapená. Srdiečko bie ako má

strapec
5. feb 2020

@katarinka2526 wau super gratulujem, nemôže to byť že to nejak zle vypočítal, v ktorom si týždni? Tak len nech pekne rastiete ďalej bez stresov ;)

katarinka2526
6. feb 2020

@strapec áno zle vypočítal. Najprv povedal že som v 8 týždni ale teraz už z istotou že som v 6

strapec
6. feb 2020

@katarinka2526 tak paráda, to ma napadlo, lebo u mňa to bolo tiež take otázne ohľadom týždňa kvôli PCO

katarinka2526
14. feb 2020

Ahojte baby od kolkeho týždňa sa dá objednať na 3D ultrazvuk?

strapec
14. feb 2020

@katarinka2526 ja som bola v 20tt a 30tt, no v tom 30tt už bola malá veľká a skrývala sa, tak sme nič veľmi nevideli v 20tt to bolo super 🙂

katarinka2526
14. feb 2020

@strapec jej ďakujem myslíš že keď budem v 17 týždni a pôjdem na 3D môže už vydiet lekár na sono pohlavie?

strapec
14. feb 2020

@katarinka2526 nooo podľa mňa áno, aj keď to nechcú skôr ako v 20tt hovoriť, ale keď to tam jednoznačne uvidí tak ti určite povie

katarinka2526
14. feb 2020

@strapec áno joj ďakujem ♥️. Mám 4 ročného chlapca doma ale veľmi túžime po dievčatku ☺️

strapec
14. feb 2020

@katarinka2526 hihi, držím palce, hlavne nech je zdravé🙂

katarinka2526
14. feb 2020

@strapec to áno to je prauda zdravie je najhlavnejšie ♥️

Strana
z2