Čo si o tom myslíte?
Ahojte potrebujem poradiť . 1 test robený pred menštruáciou .Následne 3 dni menštruácia slabšia ako zvyčajne ale klasická krvácala som. Cca 3 dni po nej po krvácaní ďalšie dva testy a veeelmi slabucke čiarky. Robila som dva oba rovnako.Neriešila by som len stále chodím na wc,je mi zle od žalúdka ,teplota 37-37/3,bolia ma vaječníky ,maternica . Tie ďalšie po menštruácii testy by ma nenapadli robiť vsak menštruácia ...len bolo a je mi blbo . Ku gynekologicke som objednaná až po novom roku. Môže to byť aj zápal ? Mala niektorá podobne?

Neskutočné keď čítam čo si jedna žena vytrpi . Ďakujem všetkým za povzbudenie a každej jednej prajem všetko dobré do nového roka ,hlavne toho zdravia a ženskej sily🍀

Meskal mi menzes niekoľko dní, robila sdom si test, slabú ka čiarka tam bola, hneď som šla na krv 4 až 5dni meškania, sestrička mi volala, ze hcg je pod 50 a tehotenstvo to nie je. Keďže som mala za sebou potrat, aj jedno tehotenstvo, vedela som určite podľa príznakov, že tehotná som. S kontaktovala som iného lekára, zobral mi o týždeň neskôr, lebo až vtedy som sa k nemu dostala krv, bolo vysoké, tehotná som bola... O mes a pol však bábätko odišlo, po tomto druhom potrate mi zistili trombofiliu, 4teh už dopadlo dobre...