icon

Meškajúca menštruácia a negatívny test

buxus24
3. jan 2026

Baby ahojte
Ms mi meska z dnesnym dnom 3 dni.
Dnes som si robila tehu test a je negativny.
V praci namna prisla mega unava.Záha ma páli z prestávkami už niekolko dni.Bolia ma krize a brusko skor citim pnutie ako bolest pred ms.
Nemam zmenu vahy,ani stres, ani lieky,...

Nechcem si domyslat ale po 13 rokoch cakania by to bol nadherny darcek.

Citam uz kadeco

simca115
3. jan 2026

@buxus24 počkaj ešte pár dni a otestuj . Ja som tiez tehotenstvo zistila tak že som od únavy odpadávala takmer

anna777115
3. jan 2026

Tak, tri dni nie je este take meskanie. Može to ovplyvnit aj uzivanie ATB alebo nejaka zmena. Kolko mas rokov nemoze sa jednat o perimenopauzu?

buxus24
autor
3. jan 2026
@anna777115

Tak, tri dni nie je este take meskanie. Može to ovplyvnit aj uzivanie ATB alebo nejaka zmena. Kolko mas rokov nemoze sa jednat o perimenopauzu?

@anna777115 atb som nemala uz roky. Ms mi chodi presne na den. Mam 37. Verim,ze to nie je to co pises

anonym_a53e4f
3. jan 2026
@buxus24

@anna777115 atb som nemala uz roky. Ms mi chodi presne na den. Mam 37. Verim,ze to nie je to co pises

@buxus24 to je jedno,ze si to nemala, 3dni sa za meskanie nepovazuje, telo nie j stroj a je ovlyvnene kde cim, aj rocnym obdobim, zmenou stravy - cez sviatky zmena nastava, starnutim, vekom funguje inak. a co sa tyka ms cyklu, vsetko je raz 1x. obzvlast cyklus u zeny neprebieha tak, ze odkedy 1x dostane az do menpauzy stale uplne rovnako. dokonca aj u zien, co maju praidelny cyklus neprebieha rovnako. odchylky su bezne a to jak jednoazove, tak dlhodobejsie, resp vznikaju dlhodobejsie zmeny.

no moznost tehu tu urcite bude, ale teda ja ked som mala pnutie a tlak v bruchu, uz som mala pozitivny tehu test. no ak je neagativny, je kludne mozne, ze si mala neskor ovulku.
co sa tyka unavy, to je vlemi neurcity priznak a ludia sa nim castokrat moc zaberaju. v zivote cloveka su obdobia, kedy unava prichadza viac, dokonca sa to vkom stupnuje a mnohokrat ani nepridu na to cim to je. obzvlast v obdobi neskorej jesene a v zime nas zacina dohanat nedostatok slnka a svetla, co ma za nasledok skleslu naladu a aj unavu. poznam ludi, co su cez leto aktivny nedokazu vecer zaspat, naopak na jesen a vzime jak ladove medvede. teda nie az v takom extreme, ale jednoznacne je vyssia potreba spanku.

kazdopadne drzim palce,a by to tehu bolo.

anonym_e6710e
3. jan 2026
@buxus24

@buxus24 ja som tiež cítila brutálnu únavu, urob test, držím palce