Ahojte 🙂
Menes mi.meska 5 dní. Urobila som si 3 testy a všetky vyšli pozitívne.No keď som o tom nevedela, tak ma bolelo brucho ako keby som ich išla dostať. Poriadne kŕče. No aj po dnesnom treťom pozitívnom teste ma stale hrozne bolí. S doktorom som dohodnutá na tento piatok aby mi povedal, či som naozaj tehotná. Len sa bojím pre tie bolesti. Vedeli by ste i.poradiť čo by to mohlo byť?
Ďakujem 🙂
To je normalne...
Ďakujem 😍 upokojili ste ma 🙂
Ahoj je to normalne, mna bolelo brucho ako na kramy 3 mesiace az potom to preslo.
@mery97 ja som si práve pre tie bolesti robila test a keď mi po 3 rokoch tam v piatok vybehli 2ciarky nevedela som co skôr a do nedele som si urobila ďalšie 4 testy.... bolesť akoby mi mala maternica vypadnúť a v pondelok som šla k lekárovi a keď povedal ze mi môže gratulovať už som ho veľmi nevnímala ale tu bodku malú tam vidno bolo😍😍😍 a na tie bolesti vravel ze ak sa to dá zvládnuť tak je to v poriadku
Ja som mala tiež bolesti, kŕče, až som musela niekoľko dní preležať v posteli a lekár sa vyjadril, že sa vajíčko uhniezdňovalo, preto tie bolesti.
@page123 ahoj.. no :/ povedal ze som asi tehotna pravdepodobne..videl tam nieco ale povedal ze to ma iny tvar ako ma mat :/ a ze este aj nejaku tekutinu tam mam. Povedal, ze skor si mysli ze dostanem MS a vyplavi sa to :( ak ju nedostanem, v piatok mam znova prist. Tak som riadne zvedava
No ved viem ze to je skoro a aj tak ma objednal uz na tento piatok. Verim ze to dobre dopadne ❤
bolesti su normálne, lekár nič neuvidí, môže ti vziať krv na hcg, ale si normálne tehu podľa toho čo píšeš
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni
@mery97 ja som pri prvom tehu mala casto takyto pocit v bruchu ako na menzes