icon

Čo vidíte vy na teste? Som tehotná? Či je zlý test?

danielkadandy
19. máj 2019

Zeny prosim vas vidim dobre? Alebo je to omyl? Mam 33.den od poslednej menstruacie...zvyknem mat 28-29 cyklus...tak som skusila test

Čo vidíte vy na teste? Som tehotná? Či je zlý test?
Strana
z2
danielkadandy
autor
20. máj 2019

Ja som sla na gyndu nedalo mi to...sestricka mi hned vzala krv na to hcg....na ultrazvuku zatial nebolo nic vidno...mam prist v piatok znova na ultrazvuk ze uz budu aj vysledky z krvi...len ak by prisli nejake tazkosti alebo krvacanie tak sa ozvat...drzte mi prosim palce nech sa to podari ...najradsej by som ani do prace zajtra nesla aby som sa setrila..nemam tam najidealnejsie podmienky ... :/

danielkadandy
autor
21. máj 2019

Ja som posledne asi dva mesiace bola stale hladna a aj sladke som dost jedla..ja som asi aj 5 kil mozno pribrala ..je to vobec normalne? To je vela a este to je velmi kratko. A brucho mam nafuknute jak balon...lenze citim aj mocove cesty :/ a neviem co nato? Pred tym som s tym mala casto problem..mozem aj z toho byt nafuknuta? Ale co tie kila a chut do jedla?

lulu369
21. máj 2019

@danielkadandy gratulujem
tehotenské chute sú niekedy bláznivé....nestresuj sa teraz kilami navyše, tie sa budú riešiť potom (ak bude nejaké budú)

danielkadandy
autor
21. máj 2019

@lulu369 hej len na stvrty tyzden ked este ani na ultrazvuku nic nevidno mi to pride dost nie? Ja som nikdy take nahle stupanie hmotnosti nemala..vsade pisu ze za 1.trimester sa moze pribrat takych max 5 kil....no ale to su este dva mesiace predomnou a ja ich uz mam teraz

lulu369
21. máj 2019

@danielkadandy viem, že sa ti to zdá veľa... Ale ako píšeš, si ešte na úplnom začiatku, možno v čase keď si pribrala si ešte nemusela byť tehotná (píšeš že posledné 2 mesiace si bola stále hladná)😉

danielkadandy
autor
21. máj 2019

@lulu369 ved prave ze som nebola vtedy este a teraz este z toho budem priberat asi sa toho desim ze sa to tak rychlo zvysilo...no asi stresujem ..hlavne nech je vsetko v poriadku

alienkami
21. máj 2019

@danielkadandy k tomu nárastu hmotnosti - môžeš byť zavodnená alebo možno blbne štítna žľaza. Tú žľazu by bolo dobré skontrolovať. Skús sa poradiť s obvodným, prípadne si vypýtaj výmenný lístok. Čo sa termínu vyšetrenia týka, tehotné by mali uprednostniť. Aspoň moja dr. to tak robí.

danielkadandy
autor
21. máj 2019

So stitnou chodievam od strednej...beriem euthyrox na autoimunitnu thyreoditidu...pred mesiacom akurat som bola na konrole

alienkami
21. máj 2019

@danielkadandy tak onedlho pôjdeš zase. Bude sa to zrejme musieť sledovať.

danielkadandy
autor
24. máj 2019

Tak dnes mi to teda lekar potvrdil...velmi skore tehotenstvo na rozhrani 4-teho az 5-teho tyzdna, asi 3 tyzdne od oplodnenia 🙂 vylucil mimomaternicove teh. Odporucil Femibion 1..mate pre mna rady co robit? Je to este skoro tak sa modlim aby bolo vsetko v poriadku ...ak mate pre mna rady, uzitocne stranky...cokolvek co sa toho tyka budem vam vdacna...som v tom uplne nepoucena a neviem co a ako kedze to je prve, hoci mam uz 32 ... 🙂 vdaka vam

mmoni89
24. máj 2019

@danielkadandy nic take ,akurat nejest surove maso,nepasterozovane pottaviny,vnutornosti,inak vsetko ako doteraz mozes fungovat

seva22
25. máj 2019

@danielkadandy to vôbec není skoro...každý test by ti mal.ukazat či si alebo nie už v deň očakávanej mrchy...

seva22
25. máj 2019

@danielkadandy šetri sa,žiadny stres,nejedz surové mäso a ryby,sushi iba také kde nie je ryba, neumytu zeleninu,nepasterizované syry,surové alebo vajcia namäkko,veľa.korenin a byliniek je v tehotenstve tabu,lebo podporujú sťahy maternice, sú na to stranky,naštudujte si ich,z takých najčastejšie používaných spomeniem škoricu,bazalku či majorán...športy niektoré sú nevhodné či cestovanie lietadlom by som neodporucalahoci lekári ti povedia že môžeš

6maybe6
25. máj 2019

Ahojte.. Prosím vás baby, vidíte tam niečo, alebo mám len vidiny už? 🙈

alienkami
25. máj 2019

@6maybe6 taký slabý duch, že neviem ci tam naozaj je alebo ho tam len chcem vidieť. Zopakuj test zajtra (ešte lepšie pozajtra) a budeš múdrejšia.

danielkadandy
autor
1. jún 2019

Ahojte vcera vecer som pri utierani sa mala vytok do ruzova ci slabo hneda..viac asi do ruzova aj ma asi viac bolelo pod bruchom .Som teraz v 6 tt a 3 d . Dnes rano nic,akurat citim asi vacsi tlak pod bruchom ci palenie neviem to rozoznat...no vlastne cely cas doteraz som to tak mala ...a mozno si len teraz nahovaram ze to citim viac...neviem... no bojim sa hlavne kvoli tomu vytoku ...je to normalne? Je vikend teraz takze ku gynekologovi nemozem...je to normalne?

1lulu1988
1. jún 2019

@danielkadandy ja by som isla na pohotovost

danielkadandy
autor
2. jún 2019

Vcera vecer som mala zas trochu do ruzova vytok ...mam ist na pohotovost? Existuje gynekologicka pohotovost? Ci na obycajnej oni vedia zistit ci je vsetko ok?

danielkadandy
autor
3. jún 2019

Bola som dnes u gyn....dal mi duphaston ....ze na ultrazvuku je vsetko ako ma byt...ale akciu nevidno lebo je este skoro...ze o tyzden ako som bola povodne objednana by uz malo byt vidno...a inak prestali ma boliet prsia ani napate uz tak niesu. :/ Povedal ze pre niekoho to moze byt indikator ale nemusi...ze este je skoro na take vyjjjjadrena....och musim sa modlit nech to dobre dopadne...drzte mi palce prosim..vdaka

veronikaszabova
3. jún 2019

@danielkadandy poradim ti jedno - nesleduj sa tak, nesleduj kazde pichnutie, kazdu bolest... psychika robi svoje a vela veci si aj nahovaras.
Babu ten stres nepomaha, bud v pohode, uzivaj si tehotenstvo

1lulu1988
3. jún 2019

@danielkadandy ked ti dal duphaston, tak bud kludna ver ze dupaston pomoze a tes sa na dalsiu kontrolu, rozumiem ze v kutiku duse ten strach tam aj tak bude ale snaz sa mysliet pozitivne...

Strana
z2