Čo znamená hodnota hCG 1,6?
to je veľmi málo. Tuším som mala kedysi vo výsledkoch, že hranica je nad 1. Ale pri takýchto hodnotách sa to u mňa nikdy neudržalo, vždy išlo o biochemické tehotenstvo.
@evica17 je to myslene 1. tyzden, odkedy sa hcg tvori, cize cca 6-12 dni po oplodneni, od 4. tyzdna tehotenstva plati ta tabulka
ze nie si tehotna, pod 5 je negativny test a tehotenstvo nepotvrdene
@lucka144 1.6 alebo 1600??? Ved to napis normalne
@veronikaszabova prepacte,som v strese bolo to 1,6
@lucka144 tak tehotna nie si
@veronikaszabova,ale ked som volala na biochemii tak povedal ze vysledok je pozitivny,ze normalne je od 0.3,ale ja ked mam 1,6,tak ze som tehotna..tak ha uz neviem
@lucka144 co viem, tak az hodnota nad 5 sa berie ako tehotenstvo.
Test mas poz.?
@veronikaszabova nie 5negativnych a meska mi to 5dni
@lucka144 tak tehotna nie si. Menzes ti moze meskat aj kvoli niecomu inemu
@veronikaszabova ale,preco potom taka hodnota?
@lucka144 hodnotu hcg do 5 mozes mat v krvi kedykolvek. V case tehotenstva zacne stupat.
@veronikaszabova tak ,teda este cakat,ci volat doktorovi?lebo uz som zufala
@lucka144 este pockaj, ked ti budu este meskat, zbehni ku gynekologovi. Nechapem ale, z coho si zufala 🤷 menzes ti moze barskedy proste meskat kvoli roznym vplyvom.
@veronikaszabova ide,o to ze mne nikdy nemeskal.a,ked som bola tehu,tak mi testy vysli pozitivne uz na 5den.preto som nepokojna a v strese.Ale,velmi pekne Dakujem za rady a ze ste ma vypoculi.pekny vecer 🙂
@pondelok01 tak v tej tabuľke to je tak zmatocne písané že týždeň tehotenstva a ten sa inak počíta. Vďaka.
@lucka144 ahoj, prosim ta nemala si ten vysledok pre beta hCG v ng/ml? Bo mne tiez dosiel ze 1.67 a neviem ci je to ok alebo nie..ale mam tam uvedene + v kolonke vysledok tak dufam ze to znamena pozitivny na tehotenstvo
@lucka144 ahoj, prosim ta nemala si ten vysledok pre beta hCG v ng/ml? Bo mne tiez dosiel ze 1.67 a neviem ci je to ok alebo nie..ale mam tam uvedene + v kolonke vysledok tak dufam ze to znamena pozitivny na tehotenstvo
@adabise683 a bolo to ok? 🤔😊 riešim rovnaký problém teraz….. výsledok 5,6 ng/ ml 🤷🏻♀️ s pluskom …..
@adabise683 a bolo to ok? 🤔😊 riešim rovnaký problém teraz….. výsledok 5,6 ng/ ml 🤷🏻♀️ s pluskom …..
@fjane ano, znamenalo to zacinajuce tehotenstvo 🙂 akurat mi zaspala pred chvilkou vyse 8-mesacna bambulka ..drzim palce ✊
@fjane ano, znamenalo to zacinajuce tehotenstvo 🙂 akurat mi zaspala pred chvilkou vyse 8-mesacna bambulka ..drzim palce ✊
@adabise683 juuuj, užívaj uzlíček šťastia 😍 🤩 ďakujem za odpoveď
@adabise683 juuuj, užívaj uzlíček šťastia 😍 🤩 ďakujem za odpoveď
@fjane dakujeme 😃

Týždeň tehotenstva
1. týždeň: 5,00 - 50,00 IU/l
2. týždeň: 50,00 - 500,00 IU/l
3. týždeň: 100,00 - 5 000,00 IU/l
4. týždeň: 500,00 - 10 000,00 IU/l
5. týždeň: 1 000,00 - 10 000,00 IU/l
6. - 8. týždeň: 15 000,00 - 200 000,00 IU/l
od 9. týždňa: 10 000,00 - 100 000,00 IU/l
Vysledok si vyvodis sama.