Hodnota HCG 2200: Znamená to problém v tehotenstve?
Pekný deň, dnes mi vyšlo hcg okolo 2200 (v pondelok bolo 230), dnes mi doktorka robila aj usg ale videla len gestacný vak. Myslíte, že to môže byt problém? Čítala som, že od 1500hgc je už niečo vidiet….
Pises, co si citala ale co nato povedala gynekologicka ako odbornicka? Myslim, ze jej nazoru by si mala verit viac ako tu ked ti zacnu neodborne pisat 😀
@anonym_f4bc45 povedala mi, že má “čudnú” polohu ten gestacny vak, že by mal byt viac v strede. A keďže čakala, ze uvidíme viac, zobrala aj krv. Viac nepovedala, len ma vystrašilo, že chcela hneď odber.
@anonym_f4bc45 povedala mi, že má “čudnú” polohu ten gestacny vak, že by mal byt viac v strede. A keďže čakala, ze uvidíme viac, zobrala aj krv. Viac nepovedala, len ma vystrašilo, že chcela hneď odber.
@hyperpohroma To je normálne ak Ti ms chýba len týždeň vidieť sa dá od 6-7 ty a ozvy počuť a d 8tt,a hcg je tiež ok.Gratulujem a úspešné regulovanie prajem.

Pises, co si citala ale co nato povedala gynekologicka ako odbornicka? Myslim, ze jej nazoru by si mala verit viac ako tu ked ti zacnu neodborne pisat 😀