Čo znamená slabá čiarka na teste?
@joesvk jej tak hadam hej🥰. A jaa ze co ma byt to slabulinke spinenie
@sisi123124 Dúfam, že sa nemýlime.Tak držím palce.
@sisi123124 Dúfam, že sa nemýlime.Tak držím palce.
@joesvk dakujem potom dam vediet ako to dopadlo🩷
ako jak môžeš fotiť proti oknu a pýtať sa či tam niečo vidno kks 🤦🏻♀️
ako jak môžeš fotiť proti oknu a pýtať sa či tam niečo vidno kks 🤦🏻♀️
@anonym_546cea dobry vecer prajem vam nech sa vam dari 🙂 preto pretoze vonku bolo zamracene a za sebou som mala svetlo dakujem 🙂
@sisi123124 ale veď tam nič nie je vidno ... 8 dpp je skoro na to, aby si si sa mohla tešiť
Negativny test
@sisi123124 preco ten test odfotis takto? To nemas bielu parapetnu dosku? A keby aj hnedu, tak poloz na papier ten test a 100x lepsiu fotku spravis. 8dpo je skoro. Ja som sice teraz mala test 8 dpo pozitivny, ale v realne to bolo uz viac dni po ovulacii, lebo prisla skor. Lekar mi.posuval termin porodu podla sona na skor o 4-5 dni.
Bavi ma ako tu je 5x napisane, ze zla foto a negativne ale zakladatelka si aj tak pojde svoje vdaka 1 pozitivnej odpovedi
Test je negatívny, počkaj ešte 3-4dni , ideálne až keď bude má meškať, a ak si tehu , čiarka bude viditeľna a žiaden duch. Zbytočne sa teraz stresuje s a testujes.Držím palce.
Bavi ma ako tu je 5x napisane, ze zla foto a negativne ale zakladatelka si aj tak pojde svoje vdaka 1 pozitivnej odpovedi
@kitycat a mna bavi ako arogantne sa viete niektore zeny spravat som mila a iba nestracam nadej okej pochopila som a dalej sa vyjadrovat nejdem a ked ta takto palia oči tak si komplexy vybijaj inde a necitaj to tu dakujem dovidenia✌️
Test je negatívny, počkaj ešte 3-4dni , ideálne až keď bude má meškať, a ak si tehu , čiarka bude viditeľna a žiaden duch. Zbytočne sa teraz stresuje s a testujes.Držím palce.
@sense dakujem 🩷
@kitycat a mna bavi ako arogantne sa viete niektore zeny spravat som mila a iba nestracam nadej okej pochopila som a dalej sa vyjadrovat nejdem a ked ta takto palia oči tak si komplexy vybijaj inde a necitaj to tu dakujem dovidenia✌️
@sisi123124 tak nam prosim prosim daj vediet za 4 dni. Treba vidiet veci realne... to zo zlej fotky zial nejde. Ale ved nadej umiera posledna

Velmi zla fotka, test odfoteny tmavo, nic tam nevidiet.