icon

Čo znamená výtok farby vaječného bielku?

bona12
26. mar 2013

Caute...chcem sa opytat,ci sa vytok farby vajec.bielku cca 7 dni pred menstruaciou moze povazovat za priznak tehu?ma s tym niektora z vas skusenost?

zuzkag2
26. mar 2013

@bona12 ak to ma aj taku konyistenciu ako vajecny bielok, ja by som to odhadla skor na ovulaciu

matuskova003
26. mar 2013

uvidíš ak ti bude meškat vtedy by som to skor považovala za predzvest tehu, ale ani to nieje stopercentné... 🙂

bona12
autor
26. mar 2013

@zuzkag2 akurat ze mam pocit,ze ovulaciu som mala uz pred tyzdnom,preto mi jr to divne.

bona12
autor
26. mar 2013

@bona12 vsak jasne pockam,co bude,aj ked si myslim,ze mrcha pride,lebo zatial nemam ziadne priznaky...

awalancha3
26. mar 2013

@bona12 ..no, ale je rozdiel ci bielko surove alebo varene....... konzistencia, tahavost a priesvitnost vytoku ako pri surovom vajicku, je znak plodnych dni, kedy je hlien v krcku maternice priestupny pre spermie a chcemicky na ne priaznivo posobí, vytok ako vareny bielok, teda biely, husty, takmer jemne hrudkovity, ale nezapachajuci, je zase priznacny na vcasnu dobu po otehotnení (ale nielen pre nu)

livocka21
26. mar 2013

@bona12 ja som to mala vzdy ked som mala plodne dni....

bona12
autor
26. mar 2013

@awalancha3 to,ze plodne dni su vtedy,ked je hlien prakricky najredsi,priesvitny a taha sa viem..taky som mala pred 7-10 dnami...ale dnes som mala iba na gatkach taky flak zltkastky,zrejme aj hustejsi,ale neviem to presne opisat...menzes by sim mala mat o tyzden...asi to neznamenav nic,ale aj tak som si to chcela overit 🙂