Dá sa otehotnieť 2 dni po menštruácii?
Ahojte kocky. Chcem sa spytat ci daktora z Vas ma takuto skusenost. S partnerom sme mali nechraneny pohlavny styk 2 dni po skonceni menstruacie (sa aj spravil do mna) a spermie ako keby zo mna vobec nevysli, fakt len trosku. Potom na druhy den som pocitila pichlavu bolest v pravom vajecniku ktora neskor vecer presla na bolest v celej obalsti podbruska (je to taka pichlavejsia bolest ale nic hrozne). Mam pravidelny 28 dnovy cyklus s 6 dnovou menstruaciou ale nikdy si enviem vypocitat kedy mam mat ovulaciu lebo vzdy mi pride inak. Mate daktora skusenost, ze ste takto otehotneli? Dakujem za kazdu odpoved 🙂
@tonjadabik2 ahoj ja si kladiem taku istu otazku..my sme snazilkovali este posledny den mrchy..a dalej a dalej..a par dni uz pocitujem zle na zaludku...zvraciala som parkrat,ale velmi sa snazim potlacit..no zaludok mam ako na vode..prsia ma nebolia,len ma obcas do nic pichne..silno
@emilia25 a ty si zo ziliny??? to vazne??? a odkial presne hm?
@manucao my sa snazime stale..aj ked mam mrchu aj pred nou aj po nej stale naplno.. ak neotehotniem tak uz potom neviem..hehe mozno ze sa vam to podarilo 😀 mne zle nieje..
@tonjadabik2 nie ja som z vychodu..ale poviem ti..mam aj take myslienky,ze sa to mozno uz podarilo..snazime sa dost dlho.Takze mrchu som dostala 7.8 a mala som ju 3 dni a to sme uz sexovali vo velkom a aj dalsie dni po...teraz vlastne je 15 den cyklu a ja cca od 10 dna pocitujem divne na brusku a aj zaludku..aj z vody ma napina..no robila som si v nedelu test..to bol presne 12 den cyklu a bol negativny,takze som z toho akosi vedla ako ta jedla
Vážne a mám 2 synov 😀
@tonjadabik2 my ideme tiez stale,ale cez mrchu nie..akurat v den ked dostanem alebo na konci mrchy..ale stale ak sa milujeme,je to lebo chceme..je to vasnive..nie ze musime..mama kamaratku,kt.to uz robia ako naprogramovani...
no to mas dobre,ze ti nie je zle..mne je a neviem z coho...a ten test co som robila..snad som ho robila aj skoro..ved vajicko sa uhniezduje cca 7 dni a pokial sa hormon vyplavi ze je v krvi..tak to potrva
@manucao my stale.. ak nebudem teraz tehotna tak budem sklamana..lebo mame stale sex a stale naplno 😒 tak bolelo ma brusko aj chrbat..po neakom sexe tak neviem ci uz alebo este nie.. aj s meram bazalnu teplotu ale kamoska mi povedala ze podla teploty tehotna vraj zatial niesom. noo ved toto 7 dni hej to vajicko.. too je dlha doba hmm.. ved kramy az o 2 tyzdne..tak snad sa dovtedy nieco zahniezdi..
@tonjadabik2 nie s puchova a musela by som chodit do zlina v cechach.
Moja dcerka je toho dokazom, ze sa da 😀. 8 den cyklu "vznikla."
@tonjadabik2 a ako dlho..my sa snazime rok a pol..boli sme aj na svadobnu cestu pred rokom a nic..toho roku sme boli na dovolenke a nic..manzel ma ist na dalsi tyz.na spermiogram..ale on stale tvrdi,ye nepojde,ze ked uz bude mat ist,tak zistime ze som tehu...no kiez by mal pravdu...a to sklamanie poznam..uy dvakrat mi meskala mrcha po styri dni a dokonca ray som mala aj slabz poyitivnz test..a nakoniec mrcha prisla..to bolo placu 😢 😢
ahojte da sa otehotniet mala som ms 17.6 a 23.6 som mala sex urobil sa do mna ale zabudla som si vlozit kruzok je tam sanca na otehotnenie

@akrim1311 ahaa asi 2 ze? sori.. 🙂