Dá sa otehotnieť 2 dni po menštruácii?

blackcherry
18. aug 2013

Ahojte kocky. Chcem sa spytat ci daktora z Vas ma takuto skusenost. S partnerom sme mali nechraneny pohlavny styk 2 dni po skonceni menstruacie (sa aj spravil do mna) a spermie ako keby zo mna vobec nevysli, fakt len trosku. Potom na druhy den som pocitila pichlavu bolest v pravom vajecniku ktora neskor vecer presla na bolest v celej obalsti podbruska (je to taka pichlavejsia bolest ale nic hrozne). Mam pravidelny 28 dnovy cyklus s 6 dnovou menstruaciou ale nikdy si enviem vypocitat kedy mam mat ovulaciu lebo vzdy mi pride inak. Mate daktora skusenost, ze ste takto otehotneli? Dakujem za kazdu odpoved 🙂

zeytin
18. aug 2013

Jasne, ze mozes otehotniet... zakladne znalosti o zenskom cykle... internet je plny clankov - prirodzene planovanie rodicovstva a pod... tam je krasne a do detailu napisane, ako si vypocitat ovulaciu, kedy moze a kedy nemoze zena otehotniet.

dudika11
18. aug 2013

áno dá aj počas menštruácie hocikedy môžeš ale je to skôr rarita avšak nič nie je nemožné

emilia25
18. aug 2013

25.7 som mala ms 1.8 sme mali jediny sex na plno a teraz cakam ci sa podarilo ale myslim si ze hej ked ma uz aj brucho boli.

blackcherry
autor
18. aug 2013

jeejj drzim paluchy Emilia 🙂 robila si si uz test? ci este pockas? Lebo ja neviem neznasam to cakanie 🙂 asi si idem vsugerovat ze nic sa nestalo aby potom clovek nebol sklamany 🙂 A v podstate si na tom tak ako ja 🙂

nastasja25
18. aug 2013

@blackcherry podla mojich výpočtov,som musela tiež otehotnieť den po skončení menštruácie 🙂

emilia25
18. aug 2013

@blackcherry no robila ale zatial iba duchov tam mam a uz mi lezu na nervy chcem mat aspon peknu taku viditelnu ciarku ale tu si asi najdem az na dalsiu nedelu kedy mi ma prist ms tak uvidime zatial to vidim pozitivne ze sa podarilo lebo 1.8 to bolo stvrtok co prisiel manzel a uz v utorok ma zacalo brucho boliet a od vtedy kazdy den tak uvidime.

blackcherry
autor
18. aug 2013

@emilia25 aha rozumiem 🙂 drzim ti silno prsty 🙂 mna tiez boli ako nafuknute brucho uz 3 den a pobolievanie. tak uvidime. test este nechcem riesit je to skoro este asi..

moschino1986
18. aug 2013

Ja som mala taketo bolesti alé nie som tehotna.doktor že urcite nie.

emilia25
18. aug 2013

@blackcherry dakujem aj ja ti drzim palce az sa to podarilo a nasla si pekne dve ciarky na teste.

kiki68
18. aug 2013

jasne,ze sa da,aj pocas menstruacie sa da,sice je mala pravdepodobnost,ale da sa. Zena moze otehotniet aj mimo nejakych vypocitanych plodnych dni, proste to oplodnenie je sem tam maly zazrak.

tonjadabik2
19. aug 2013

@emilia25 ja teda dva dni pred MS a od MS kazdy bozi den sexik..aj cez plodne dni aj dvakrat..ak uz z tohoto neotehotniem tak potom neviem..a kazdy den aspon raz sexik naplno ..ideme stale naplno.. tak snad sa nam to podari mojka..co nepises hm?

emilia25
20. aug 2013

@tonjadabik2 neboj isto sa to podarilo.len treba verit.mne stale len ti duchovia vychadzaju aj vcera som si robila a zas len duch dufam ze vo stvrtok vyjde uz aspon slaba ciarka to uz bude 28dni a keby som mala normalnu menstruaciu uz by mi mal vyst ale ja mam 31 dnovu tak ked az tak v nedelu.

blackcherry
autor
20. aug 2013

caute babule, tak dufame ze sa vam to obom podari 🙂 a najdete si krasne dve ciarocky 🙂 ja stale neviem, kedze mam este 2 tyzdne do menstruacie, ale stale ma pobolieva brucho. avsak nechcem si nic nahovarat 🙂 aj ked sa to enda stale na to myslim co a ako joj. Najhorsie je to cakanie asi naozaj 🙂

tonjadabik2
20. aug 2013

@emilia25 hej snad sme obe.. aspon neaka radost by bola v mojom zivote.. ja mam myslim tiez az 31 ked nie az 33 ale ta vzdy mam kramy na datum.. ta neviem. ja som este test nerobila..kedze mam dostat az prvy sptembrovy tyzden..

emilia25
20. aug 2013

@blackcherry veru vzdy je najhorsi na to cakanie ten prvy a aj posledny mesiac a uteka to velmi ale velmi pomaly.

tonjadabik2
20. aug 2013

@blackcherry aj ja mam 2 tyzdne do menzesu..aj mna pobolieva brusko ale hlavne chrbat...no musime vydrzat.. ja sa uz na to tak velmi nesustredim..lebo by mi z toho preplo..radsej si popratam byt alebo sa hram s detmi alebo tak aby mi ten den rychlejise presiel.. hej je natom najhorsie cakanie to mas svetu pradvu.. a ty by si chcela mat babetko hm???

emilia25
20. aug 2013

@tonjadabik2 tak si skus ho urobit niektorym zena vychadzaju testy skor ako na termin ms.no mne vzdy vysiel az vten den skor vobec.aj dnes to vyzeralo nadejne ze to mohla byt aj slabsia ciarka ale cim viac schol ten test tak ciarka bola priesvitna a hruba takze opet len duch ach jaja uz nech je nedela.

tonjadabik2
20. aug 2013

@emilia25 nee radsej pockam mozno buduci tyzden vyskusam neviem..sak naco mojka aj tak este nic neukaze.. ale neboj budes tam mat dve ciarky..skusajte este naplno. my kazdy den sexik naplno ideme. 🙂

emilia25
20. aug 2013

@tonjadabik2 hahaha nemam skym.hahaha manzel pride az 1.9.tak som sama.a do vtedy uz hadam budem vediet co a ako.

tonjadabik2
20. aug 2013

@emilia25 ahaa manzelika nemas doma jaaaaaaaaj 😀 tak potom neviem no ale keby to nevyslo..tak vzdy ked je manzel doma tak kazdy den chodte naplno..raz rano raz vecer a aj v noci 😉 bola by som rada keby sme boli obe tehotne a pisali by sme si zazitky ze co a ako..to by bolo super dokonaleee. 🙂

emilia25
20. aug 2013

@tonjadabik2 no uz mi povedal ze ked pride domkou tak uz len naplno my sme sli len raz a to 1.8 preto som si myslela ze to bolo hned po ms ze mi testy vyjdu skor ale asi to je jedno kedy otehotniem testy mi vyjdu aj tak na den ms.

tonjadabik2
20. aug 2013

@emilia25 no vidis.. my ideme stale naplno.. 🙂 sak jasne aj ja si cem dat az ked pride alebo nepride ms.. sak jasne aj moj povedal ze ked nevide teraz tak vide buduci mesiac 😀

emilia25
20. aug 2013

@tonjadabik2 presne tak bud alebo.tak sme to brali ked sme sli na to ale ja som vedela hned ze sa nam to podari ved ked 3 sa podarilo podari sa aj na 4.

tonjadabik2
20. aug 2013

@emilia25 sak jasne.. aj ked to mozno potrva 2-3 mesiace ale raz sa zadari 😉

emilia25
20. aug 2013

@tonjadabik2 to moze to by nevadilo horsie by bolo keby sa nedarilo ani buduci rok.tam mi uz konci materska v cechach a musela by som dat v praci vypoved co by bola skoda pritom 4.takto musime pekne vsetko stihnut a ked dam uz pritom 4 vypoved to uz nebude vadit to si zase vynahradim nejakou brigadou.aspon budem mat narok na nejaku podporu haha.

tonjadabik2
20. aug 2013

@emilia25 ahaa..ja som tiez bola na materskej s malou potom sa narodil maly akurat to tak vyslo..a teraz ceme ete jedno. aj ked sa zacinam bat ako to zvladneme..

emilia25
20. aug 2013

@tonjadabik2 no ja som doma od roku 2008 hned po novom roku som mala dva tyzdne dovolenky a potom som hned sla na pn az do materskej.a este da lsie 3 roky hahaha ale co je najhlavnejsie ze mi ceska republika plati socialne tak hadam potom budem mat aj narok na dochodok haha no na podporu mam narok isto ale komu sa bude chciet chodit hlasit az do zlina.

akrim1311
20. aug 2013

Ja som takto otehotnela 2x 😀 Vždy po menzese a na prvý šup 😅

pingu1
20. aug 2013

da

tonjadabik2
20. aug 2013

@akrim1311 ahoj naozaj? my sa snazime aj pred menzesom naplno aj hned prvy den po menzese a kazdy den naplno cez plodne dni aj dvakrat.. takze sa to da hned otehotniet po kramoch??? kolko mas deticiek ak sa smiem spytat???

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre