icon

Dá sa otehotnieť 3 dni po menštruácii?

janlucka
5. okt 2015

Ahojte,prepáčte ak je tu už taká téma,no asi som sa nedoptracovala k odpovedi. Takže mám nepravidelný cyklus +-2,3 dni. mali sme s priatelom styk 3-4 den od poslednej menštruacie. Dnes je to 10. den odvtedy a neviem či už ozaj som na hlavu alebo mam len taký velký chtíč,no mam ako keby v podbrušku kamen a nie celé dni no od včera v takých pol minutkových intervaloch cítim ako by ma niečo pichlo vo vaječníku raz v jednom,inokedy v druhom.A ked som prišla včera z prace strašne ma tam ťažilo normalne akoby mi od vaječnikov až po kríže vražala taka tupšia bolesť no nie celý čas zase len take intervaly. Ani neviem ako by som to opísala,možno bude tento príspevok taký miž maž no chcela by som vedieť či sa niekomu už podarilo tak otehotnieť a či je vobec po 10tich dnoch niečo málinko cítiť.Snažili sme sa aj počas plodných dní ktore mi vyratal automat.kalendarik ale nič....preto sa toho ani nedržím lebo viem že mi to sem tam vie lietať 🙂 PS: strašne by som si želala aby to vyšlo...Dakujem vopred za odpovede

gabriella93
20. okt 2015

@janlucka ja druhu ciarku vidim trošku 🙂 držím ti palce a máš veľmi podobné príznaky ako ja 🙂 spavosť nechuť do jedla a ten hlien som mala ja ja nezapáchal ale som mala niekedy až mokro v nohavičkách... držím ti palce aby sa Vám to podarilo

yollanda
20. okt 2015

da sa otehotniet aj pocas ms, aj mimo ovulacie

yollanda
20. okt 2015

@janlucka je tam

janlucka
autor
20. okt 2015

@katy31 tak veľa krát som čítala že niekomu až po 7 dní ukázali...ale tak ktovie...uvidíme....som zvyknutá na sklamania...

gabriella93
20. okt 2015

@janlucka tak dúfaj ale neteš sa to moja rada🙂 ja som bola skeptik že nie som tehotna a nakoniec to tam bolo 🙂

pat_mat_minnie
20. okt 2015

Ja som tak otehotnela, takze nadej tam stale je.Teraz mam uz doma krasnu 2-rocnu slecnu.🙂 Takze drzim palce. A co sa tyka tych priznakov, tak je na to este skoro si myslim.Jaq som zistila, ze som tehotna, az ked som zacala krvacat a skoncila som v nemocnici.Dufam, ze tebe sa to nestane.Prajem vsetko dobre.🙂

pat_mat_minnie
20. okt 2015

Co sa tyka toho testu, myslim, ze si tehotna.Ja som to takto mala hodne dlho, hladina hcg bola nizka, ono to chce trosku casu.Drzim palce.

janlucka
autor
20. okt 2015

@yollanda no uvidíme.. Som zvedavá čo tam uvidím ráno ☺

janlucka
autor
20. okt 2015

@gabriella93 presne dnes som šla na záchod lebo zo si myslela ze už kramujem a nič.. Len ako keby som sa pocikala, mokro. A biely vytok samozrejme...ale pobolieva má brucho ako by už už mali prísť. Mala si to aj ty??

janlucka
autor
20. okt 2015

@pat_mat_minnie keď nato sa nedá nemyslieť ☺

pat_mat_minnie
20. okt 2015

@janlucka Ja viem, poznam to, ked som bola tehotna 1.raz, robila som si miliony testov a stale nic neukazovalo a kramy meskali, bola som nervozna, nemohla som spat.Az potom mesiac, co mi meskali kramy, som si urobila test a ukazal zretelnu druhu ciarku.🙂

janlucka
autor
20. okt 2015

Mesiac? Preboha,to si ako vydržala? Ani si nešla k Dr.?

luciferkax
21. okt 2015

@janlucka. ahoj...tak ako??

janlucka
autor
21. okt 2015

@luciferkax mrcha ☹ ☹ ☹ ☹

pat_mat_minnie
21. okt 2015

@janlucka Bola som v tom case v Anglicku, mala som kopec inych starosti a lekar mi povedal, ze mam vydrzat mesiac a potom si urobit test.Tam to trosku inak beru.Potom mi bola pridelena porodna baba, ktorej som kedykolvek mohla zavolat a ktora kedykolvek prisla, ked bol nejaky problem.Tam je to trosku ine ako u nas.Najdolezitejsie je sa nestresovat, pokial nemas nejake divne vytoky, divne bolesti a citis sa Ok, tak nerob zbytocne paniku a pockaj.🙂

janlucka
autor
21. okt 2015

@pat_mat_minnie už nemusím, ďakujem 😉

gabriella93
21. okt 2015

@janlucka no tak snáď nabudúce a ked nemáš nepravidelnu ms tak si vypočítaj kedy budeš mať plodné dni a ovulku a podarí sa neboj sa 🙂 budem ti držať palce....

babydesire
22. okt 2015

@janlucka skooda,podla toho testu to vyzeralo na +
Ja som mala slabsiu druhu ciarku (na foto neviditelna) a bola som vtom..tak snad nabuduce...aj keed na tvojom mieste by som spravila este jeden test aj ked si fostala mrchu,, su zeny ktore maju ms a su tehu,,segrina svagrova napriklad,ta nato prisla az v 6mesiaci ze je tehu a mala vraj silnu ms kazdy mesiac,a uz ma doma chlapceka

janlucka
autor
22. okt 2015

@babydesire no bodaj by ale zase nebudem si nemyslat,no skúsiť môžem. Mne akurát kamarátka tehotná hovorila ze meškali jej dní spravila si test a bol + no dostala Mrchu tak na to kašľala,potom urobila test po Mrche a Naozaj bola tehotná...moja mama mi tiež hovorila ze keď bola tehotná somnou to zistila až koncom 3 mesiaca, mala dní aj všetko a doktori ju pchali antibiotikami lebo jej tvrdili že má cystu..A tá cysta Práve píše ☺☺ no možné je ozaj všetko...

babydesire
23. okt 2015

No tak vidis,,ak je v tvojom tele hcg-cko,test to ukaze a nebude tam len tak,,,ako nechcem davat falosne nadeje,ale mozne je vsetko...aj to ze to mozes mat podobne s mamou,,moja mama napriklad prve potratila a ja takisto presne o 30 rokov po nej..druhy pokus som ja a cakam na prichod mojho druheho pokusu 🙂 A este jedna podobnost,sice tehu chute som nemala ani raz,aaale bol jeden den kedy mi furt v hlave visela myslienka na tresku v majoneze,az ked som si kupila a jednu zjedla ma to preslo, no a na druhy den som si spomenula,ze mi mama hovorila ze ked ma cakala mala casto chut na trescie pecene 😀 Zvlastna nahoda,ja chcela tresku v maminom brusku a moj prcek si tiez vyziadal tresku aj ked len raz..asi mu nechutila :-P

janlucka
autor
23. okt 2015

@babydesire určite sa čosi Čosi prenáša si myslím ☺ a inak už mi mrcha aj skoncila, trvalá celé dva dni 😄

xxxxxxx113
3. nov 2015

Babule mohla som ostat tehotna pocas ms?bo mi koncila skor a vseliaknto skakalo.a dostala som aj zapal mechura ale zapalove hodnoty som vysoke nemala.ale bolesti zo spodu aj v podbrusku mam velke stale.test negativny.beriem atb uz 4den a stale som jak naliata a boli podbrusko .ms mam dostat 8.11 .zazili ste to niekedy ak ste otehotneli.

kakatulik
3. nov 2015

@janlucka noo,takze to mohlo byt to uhniezdovanie...jipi. Zajtra rano sprav test a uvidisg

gabriella93
3. nov 2015

No toto som zvedavá aj ja veľmi 🙂
@janlucka držím ti palce veľmiiii

xxxxxxx113
5. nov 2015

Tak u nas nic ms dosla o 4dni skor.sice slabsia ako inokedy a smensimi bolestami v prvy den ale je.

maryennn1
5. nov 2015

@janlucka ahoj, ja len, že ak bola mrcha slabá a trvala len dva dni, skúsila by som si predsa len urobiť ešte raz test 😉

janlucka
autor
12. nov 2015

Nič 😢

katy31
12. nov 2015

@janlucka nebuď smutná, psychika veľa robí... nabudúce to vyjde... 😉 a ako čítam témy, ty tak veľmi chceš... že aj to môže byť problém.... zvoľni trošku...

maryennn1
12. nov 2015

@janlucka joj to ma mrzí ☹ ale presne ako píše @katy31 niekedy aj to že veľmi chceme je na prekážku. nám sa prvé podarilo ani nevieme ako, no bohužiaľ sme oň prišli v šiestom mesiaci a druhé som tak veľmi chcela, veľmi, veľmi, veľmi a proste to nešlo, až keď som sa s tým "zmierila" a prestala tak urputne chcieť, prišlo to 🙂 veľmi držím palce, nech ten ďalší cyklus je ten pravý 🙂

alchemilkazltozelena
12. nov 2015

@janlucka podla mna suto priznaky ovulacie